New pants


Sinun täytyy pukea yllesi oikeat housut jos aiot olla rock tähti.
- Chris Martin - 

Varmasti näinkin, vaan minusta myös vapaalla on hyvä olla rennommat housut, etenkin näin kesällä. Sunnuntaina teinkin hankinnan Turun Seppälästä, jossa törmäsin näihin, kyllä, mustiin, mutta muuten ilmavaa kangasta oleviin housuihin. Mukana pellavaa, joka tekee housuista keveät ja niissä ehdottomasti on hyvä olla, ei meinaan purista eikä ahdista mistään ja niinhän se kesällä menee, että parhaat ovat housut, joissa on on hyvä olla. Hameissa ei siis ole mitään vikaa, mutta helmat koko kesän ei kuitenkaan ole se minun juttuni. Näissä kun voi lähteä kävelylle ja vierailulle ihan yhtä hyvin, yläosaa vain vaihtamalla. Jotenkin aavistaisin, että uudet kesän suosikkihousut ovat löytyneet ja juuri parahiksi sunnuntaina, kun ne kelitkin lämpenivät.

Pellava on muutenkin ihana kesäinen materiaali ja varsin hyvin helteelle sopiva. Kaapissa on odottanut valkoinen pellavahame jo puoli kesää (no ainakin kesäkuun) käyttöön ottoaan ja hiljalleen alkaa näyttämään siltä, että sen saisi käyttöönkin. Vaan kun pellavan vikahan on se, että se rypistyy niin helposti. Siinä mielessä se itselleni aiheuttaa harmaita hiuksia, siksi nämä sekoitteet ovat enemmän omaan mieleeni, viileyttä, mutta pysyy kuosissa vielä paremmin eikä ole heti rutussa. Tiedän kyllä, ei sillä pellavan kanssa ole niin merkitystä, vaan minulle on. Ei paljon, mutta jos saan valita, niin vähän keinoa sinne sekaan omalla kohdallani.

Joko teillä on hellevaatteet kaivettu esille? Onko se kesä vaan etelässä vaan riittäkö lämpöä pohjoiseen saakka?

Aurinkoista tiistaita!


You got to wear the right trousers, if you're going to be a rock star.
- Chris Martin - 

That is so true, but what I also thing: You need to wear the right trousers on leisuretime when it's summer. I found my most comfy ones on Sunday. I was not looking for these, but when I saw them I knew they would save my summer. You know, skirts are nice, but every now and then you need to wear trousers. And for that, linen and cotton blend ones seemed to be the correct ones. Definately a casual leisure time ones, but every now and then you need so called Sunday trousers as well, dont you?

Lovely Tuesday dears!

Neule/Knit: Esprit // Housut/Pants: Seppälä // Kengät/Shoes: Fred Perry //
Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Pellava on tosi ihana matsku. Mulla on Benettonilta yhdet pellavaiset kesähousut ja voi vitsi miten ihanat ne on päällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä oikea kesien pelastaja ja niin ihanan viileä, vaikka olisi mustakin :)

      Poista
  2. Siellä ne kesävaatteet vielä odottelevat, minä olen niin viluinen etten vielä tarkene :)
    Housut näyttävät oikein kivoilta! Pellava on kyllä ihan mahtava materiaali kesällä. Minä olen yrittänyt metsästää täydellisiä valkoisia leveälahkeisia pellavahousuja, mutta vielä tuloksetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile Mark's&Spenceriä, minusta siellä on ihan kohtalainen pellavavalikoima, ainakin ollut ja monet olen sieltä itsellenikin saanut.

      Poista
  3. Juhannuksen aikoihin heitin sukkiset nurkkaan ja päätin, että nyt on kesä. Yllättävänkin kivasti pärjännyt vaikka etenkin aamulämpötilat olivat aluksi alle kymmenen. Viime päivinä se on onneksi kesä näyttäytynyt meidänkin leveyspiirillä.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama täällä, Juhannuksena vaan piti tehdä päätöksiä, töihin tosin sukkiksissa mennään, lähinnä ilmastoinnin takia töissä, ei sen ulkoilman. Toivottavasti se kesä hiljalleen alkaisi ;)

      Poista
  4. Wau.hyvältä näyttää noi caprit,täytyypä yrittää metsästää samanlaisia..sä oot muuten laihtunut..wau sillekin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Turussa ainakin oli Hansan Seppälässä vino pino näitä, joten uskoisin olevan ihan kohtalaisen tuoretta tavaraa ja saatavilla.

      Poista
  5. Ihana asu jälleen! Täällä pohjoisessa Perämeren rannalla sade vihmoo ja ulkona on +15, joten hippasen kylmää on.

    Muuten huomasin minäkin, että olet todella hoikistunut! Hieno homma, onko sinulla hyviä vinkkejä?

    Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei kyllä yhtään kesältä kuulosta, toivottavasti saadaan sitä lämpöä sinnekin vielä heinäkuun aikana ja oikein rutkasti.

      Ei laihtumiseen taida mitään oikoreittiä olla, lähinnä syömistä olen katsonut ja napostelua koittanut parhaani mukaan vältellä.

      Aurinkoista kesän jatkoa! :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Juuri sellaiset, että varmaan ei ahdista mistään ja voi tehdä vaikka ja mitä :)

      Poista
  7. Niin kiva asu, tykkäisin todellakin itsellänikin, raitaahan täällä nytkin päällä. <3 Ensimmäisen kerran huomasin muuten nilkkatatuoinnin. <3

    Olet kyllä todella hoikistunut, jos painoon sopii näin viitata. <3 Ihana sinä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tatuointi on nilkassa jo hyvän tovin ollut, selässä on toinen jota on tarkoitus talvella jatkaa. Kesällä noiden ottaminen on vähän huono idea, kun avohaava ja aurinko eivät kuitenkaan yhteen sovi.

      Kiitos Tiia, kyllä se on pudonnut, mutta ennen kaikkea tuntuu, että olen tiivistynyt :)

      Poista
  8. Tosi kivannäköiset housut, tuo mitta sopii hyvin sinulle! Puhtaan pellavan kanssa aivan samoilla linjoilla, sen ryppyisyys näkyy omiin silmiini epäsiisteytenä, kuin olisi ottanut pikku torkut vaatteet päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau! Joo lyhyempi ei toimi minulla ollenkaan, vähän pitää olla pidempää niin on heti paljon parempi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!