15.7.2015

Batiste Eden and Neon Linghts


Huono hiuspäivä: Kellään ei ole aikaa sellaiselle!

Sain aikoja sitten WhyNotPR:n Noralta testiin Batisten uutuudet kuivashamppoiden saralla. Batiste sinällään on merkkinä tuttu, olen aikaisemminkin kertonut huonojen hiuspäivieni pelastajasta, vaan tartuin näihin uutuuksiin mielelläni jahka sain edelliset kulutettua. Olen blondina siinä mielessä hyvässä asemassa, että kuivashamppoo itse asiassa kadottaa juurikasvua ihan kivasti aina kun sitä sattuu olemaan. Sen sijaan joskus tuntuu, että tuotteet tuoksuvat vähän tunkkaisilta. En tosin ole antanut sen häiritä Batisteen nojaamista, mutta pakko nyt myöntää, että ei pitäisi kangistua niihin vanhoihin kaavoihin vaan kokeilla uutta tuoteperheen sisällä. Olen käyttänyt Fressiä jo hyvän tovin vilkaisematta edes muihin.

Niinpä nämä uudet tuoksut olivat enemmän kuin tervetulleita. Neon lights toistaa sopivan mietona granaattiomenaa ja jasminea kun taas Eden tuo mukanaan sokerimelonin ja honeyscuklen tuoksut. Kumpikin tuoksu on hyvin mieto ja tuote itsessään tekee sen mitä lupaa. Suihkauta, anna hetken ollaa, harjaa ja muotoile. Mahtava tuote ja hiukset pysyvät todella hyvän tuoksuisina pitkin päivää. Eli sanotaan näin: Vaikka edellisissä ei ollut mitään vikaa, niin nämä olivat kivoja kokeiluita kummatkin ja toivat taattuun laatuun vähän piristystä mukaan.

Onko Batiste teille merkkinä tuttu? Onko joku kokeillut näitä tuoksuja?
Hyvää keskiviikkoa!

Tuotteet saatu blogin kautta testiin.


Bad hair day: Aint nobody got time for that!

I love Batiste dry shamppoo, as I have told you earlier. These new ones for this year I got ages ago from Nora on Why NotPR for testing. They are, as good as the other ones, but give a nice scent to hair. Not too storong, but a nice tough. Keeping with them all the quality needed. Have you tried batiste dry shamppoo?

Great Wednesday! 

Product received through blog.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Mun pitäis testailla kuivashampoota. Pidän useampaa pesemätöntä päivää ja viimeinen päivä on jo aika tuskaa kun juuret on tosi likaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Sen takia minäkin niitä alunperin lähdin kokeilemaan, että alkoki olemaan vaikeuksia olla pesemättä hiuksia :)

   Poista
 2. Nää tuoksut kuulostaa niin herkuilta et pakko ostaa kokeiluun, vaikka Klippoteketin kuivashampoon nimeen vannonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ehdottomasti kannattaa kokeilla. Juuri sopivan mieto tuoksu kummassakin!

   Poista
 3. Rakastan jo noiden pullojen ulkonäköä ja Batiste on suosikki kuivasampoista. Aurinkoa päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kauniit, ei todella halua piilottaa mihinkään kaappiin :)

   Poista
 4. Tuo Neon on ollut tämän kesän suosikkini! :) Tuoteperhe on muutenkin tuttu, toimii tosiaan, niin kuin lupaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mahtava! Koko tuoteperhe ja oli kyllä hyvä idea kokeilla muitakin kuin aina sitä tuttua ja samaa tuotetta.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!