23.7.2015

Grey vest


Älä etsi onnea, luo sitä.

Jonkin aikaa olen etsinyt itselleni uutta liiviä. Blogissa on aikaisemminkin nähty liivejä ja ne ovatkin oivallinen vaihtoehto jakulle ympäri vuoden. Omistan muutaman liivin jo entuudestaan. Äiti on tehnyt kaksi kaunista puuvillaista liiviä, joita pidän säännöllisesti ympäri vuoden. Syksyllä etsinen esille rakastamani keinoturkista olevat liivit, joita tuleekin pidettyä jakun sijaan sitten pitkin talvea. Pidempää liiviä etsin jonkin aikaa. Halusin ehdottomasti itselleni ominaisena harmaana sen. Värissä, jossa voin pitää sitä ympäri vuoden. Pidempi sen takia, että ajatus liki nilkka mittaisesta liivistä kuulosti minusta oikeasti kiehtovalta, sellaiselta jota en ollut aikaisemmin oikeastaan omistanut.

Jostain syystä tuntuu, että liivejä on ylipäätään kovin vaikea löytää, nythän ne toki ovat jälleen jollain tasolla edes muotia. Jakkuja on vaikka missä väreissä, mutta liivit tuntuvat jääneen jonnekin menneisyyteen, ehkä sinne 90-luvulle? Tai sinne minä ne ainakin hyvin vahvasti yhdistän. Mitä mieltä te olette liiveistä? Tuleeko niitä käytettyä?

Aurinkoista torstaita!


Don't look for hapiness, create it.

For some time now I have been looking these long vests. There is something on vest I truly love. I have some and ones I use on winter are definately ones with faux fur. I have two my Mom made for me and my latest finding is this long one. Being in perfect grey colour it can be used all year long. I did think of white one, but really a long grey one is something that is more me. Here combined with as simple outfit as I ever can. In outfit I loved spending my whole day? What do you think on vests? 

Lovely Thursday!

Pusero/Blouse: Old // Liivi/Vest: Def-Shop * // Farkut/Jeans: Evans //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Esprit

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

26 kommenttia:

 1. Liivi on vaate, jota en kertakaikkiaan osaa käyttää. En lyhyitä enkä pitkiä. Minulla oli kaunis pitkä liivi, mutta tunsin oloni siinä aina epämukavaksi niin kiertoon lähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa olevan monelle vaikea vaate. Itse tuntuu, että pidän kohtalaisen aktiivisesti ja sitten on kaunis kun ei innosta ei sitten niin ollenkaan. Epämukavia vaatteita ei todella kannata pitää vaan kiertoon menevät täälläkin.

   Poista
 2. Meille (Seppälään) on viime aikoina tullut pari harmaata, pitkää liiviä myyntiin. Monta vuotta on tosiaan ehtinyt kulua siitä, kun niitä on viimeeksi ollut!

  Hieman olen niitä itsekin kiinnostuneena hypistellyt, mutta ei ne vaan sovi miulle. :/ Siulle taas sopii oikein hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva huomata, että liivejä on tullut enemmän myyntiin ja niille on taas käyttöä. Olivat niin kovin pitkään poissa markkinoilta, että tuntuvat jälleen todella uusilta jutuilta :)

   Poista
 3. Juuri eilen hypistelin yhtä liiviä ja mietin, että tulisiko käytettyä. Olen kyllä silloin ennen muinoin (kääk, kuulostan ihan ikälopulta ; ) käyttänyt liivejä, jopa mallia jakku, josta puuttuu hihat, pelkistetysti kuvattuna. Never say never. Sinun liivisi näyttää oikein tyylikkäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään, olen minä joskus sellaista lyhyttä.. joo, tiedän mistä puhut. Vaan kun niin kauan olivat poissa, niin johan ne ovat uuden ja fressin tuntuisia jälleen :)

   Poista
 4. Tosi staili tuollainen pitkä maksiliivi sun päälläsi! Antaa ihanasti virtaviivaisuutta olemukseen. Itse en oikein kyllä osaa käyttää minkään mittaisia liivejä (enää...) ja pitkän kanssa tulisi ongelmaksi, minkälaisen takin sen kanssa voi laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Niin se pitkän kanssa on ongelmana, että takin alta näkyy vääjäämättä. Vaan ei sille mitään voi, päätin itse ainakin vaan mennä sillä että jos näkyy niin näkyy. Suorastaan radikaalia ;)

   Poista
 5. Minulla ei ole yhtään liiviä, mutta joskus nuorempana oli - pitkä ja musta tietenkin. Voisinpa helposti ottaa uudelleenkäyttöönkin.

  Näytät btw upealta ♥ Kivaa torstai-iltapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa, näillä saa kivasti vaihtelua kokonaisuuteen ja kuten tuolla todettiinkin, kivan erilainen tapa kerrospukeutua :)

   Poista
 6. Totta puhuen en ole koskaan edes tullut ajatelleeksi liivin ostamista, mutta tuo sinun liivisi on kyllä upea! Hauska tapa kerrospukeutua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, nämä ovat kivaa vaihtelua ja vähän edes erilaisia :)

   Poista
 7. Minä käytin jossain vaihessa useinkin liivejä, mutta lyhyempänä sellaisia juuri takapuolen alle ylettyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisiakin on kaksi, Äidin tekemiä kumpainenkin ja edelleen käytössä ahkerasti :)

   Poista
 8. Kaunis ja harmoninen asu <3 Ihanaa loppuviikkoa Satu <3

  VastaaPoista
 9. Syksyllä ostin tekoturkisliivin mutta ihan yhden kaksi kertaa sitä tuli käytettyä. En tiedä miksi näin mutta valitettava tosiasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että liivi jos mikä on vaate jota joko pitää tai ei pidä. Osalle se tuntuu omalta vaatteelta ja osa ei opi oikein koskaan pitämään sitä.

   Poista
 10. Olen ihastellut liivejä muiden päällä, mutten vielä ostanut. Sellainen takkimainen olisi ihan kiva, vaan käyttöaika meidän illmastossa aika lyhyt.
  Tykkään asustasi ja kuten Minttu sanoi, pitkä liivi pidentää silhuettasi, looks good !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin, mutta ajattelin, että tämä ohuempi menee talvellakin neuleen kanssa, niin saa pidennettyä käyttöikää. Juuri sen meidän ilmaston takia.

   Huomasin itsekin, että näytän itseäni pidemmältä tämän kanssa, joten uudelleen on taas tänään yllä :)

   Poista
 11. Minä tunnustan pitäväni liivejä , töissä jakun korvikkeena. Jakku on liian kuuma , mutta sopivalla liivillä saa siistin yleisilmeen eikä tarvi läkähtyä. Harmi kyllä sellaisia kivoja on harvoin tarjolla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liivi on kyllä mahtavan monikäyttöinen vaate! Saisi olla useamminkin kaupasta saatavilla.

   Poista
 12. Karvaliivejä löytyy, mutta tuommoinen pitkä versio vielä vaatekaapista puuttuu. Tuo sinun on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cealia. Kannattaa vilkaista, tuolla on kaikkea kivaa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!