7.7.2015

Lumene Arctic Aqua 24h deo


Kesä on täällä.

Sain jo joku aika sitten Lumenelta testiin näitä Arctic Aqua tuotteita ja öljyttömistä voiteista ehdinkin teille jo kertoa. Kovimpaan testiin taisin kuitenkin laittaa saamani dödön. Tätä on nyt käytetty muutama viikko päivittäin ja vielä ei ole pettymystä sattunut. Tärkeintä dödössä? No jos nyt lähdettäisiin siitä, että missään nimessä se ei saa pettää. Sen lisäksi se ei saa kuivattaa kainaloita ja omalla kohdallani mitä tuoksuttomampi tuote on kyseessä, ehdottomasti sen parempi. Tuoksuista migreenin saavalle dödöt tuottavat joskus päänvaivaa, käytettävä on, vaan vahvimmat tuoksu saattavat sen migreenin laukausta jo levitysvaiheessa, ei niin hyvä homma. Nyt on pakko sanoa, että tuntuu kerrankin siltä, että olen oikeasti löytänyt sen dödön joka itselläni tässä hommassa toimii. Toimii pettämättä, mutta ennen kaikkea kun se sanoo olevan tuoksuton niin se oikeasti sitä myös on.

Sitä ei edes ajattele, miten tärkeä joku dödön tapainen tuote voi olla ennen kuin se pettää, aiheuttaa ihottumaa kainaloihin tai jotain muuta perin ikävää. Muutenhan sitä vaan käyttää päivittäin ajattelematta ollenkaan sen enempää. Arctic Aqua 24h deo on siitä mukava, että roll onnin pallo on kivan kokoinen, se levittyy helposti ja kuivuu nopeasti. Eikä jätä tahroja vaatteisiin. Purkin muotoilu ei nyt ole mikään ihmeellinen, mutta varsin toimiva tarkoitukseensa. Kaikkineen minulle sopiva tuote, ennen kaikkea kosteutuksensa takia. Ihottuma ei ole mikään uusi tuttavuus täällä ja siksi tämän luulen jäävän ihan jokapäiväiseen käyttöön, sen verran hellävaraisen tehokkaasta tuotteesta on kyse.

Mikä on sinun suosikki dödösi? Tuleeko ko. kosmetiikkatuotetta edes ajateltua vai tartutko kaupassa ensimmäiseen?

Hyvää tiistaita!

Tuote saatu blogin kautta.


Summer is uppon us.

And with that comes the fact that you need your deodorant to last on the heat. With that in mind, I putted this Lumene Arctic Aqua 24h deo to test.  I usually don't think that much on my deo, it needs to keep me safe, not fail, be with out frangrace, dry fast, leave no stains... Actually, I ned that one thing to do quite much don't I? Wel, honestly this one does. Everything I ask from it. It's much for one product, I know, but I'm happy to say found it! How do you think deos in general? Do you actually think of them or just take the first one that comes accoros you hand?

Lovely Tuesday!

Product received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tää menee testiin!
  Mulla herkkä iho/kainalot ja jotkin tuotteet aiheuttaa ihottumaa, toisten tuoksu saa ällötyskohtauksia aikaan kesken päivän....

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, tämä on itselleni ollut ainakin pelastus, kadonnut kaikki harmistus joka niin monesta muusta on syntynyt.

   Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Testiin otetaan täälläkin. Osaatko sanoa sisältääkö alumiinia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti osaa sanoa ja nyt ei ole purkkia saatavilla edes.

   Poista
 3. Mää otin kesän ajaksi käyttöön LivBoxissa tulleen jonkun Rexonan uuden superdödön ja on muuten aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rexona on yksi niistä jotka aiheuttavat allergiaa ihottuman muodossa täällä, mutta onneksi jokaiselle jotain :)

   Poista
 4. Hassua, luin myös jonkun toisen blogista siitä, että dödön valinta on kauhean kriittinen juttu. Ja minä kun olen aina napannut vain melkein minkä tahansa marketin hyllyltä! Ehkä se ihottumaa aiheuttava inhotus on vasta odottamassa minua :/ Täytyypä uhrata tällekin asialle jatkossa muutama ajatus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että siitä tulee kriitinen valinta kun kerran saa ihottumaa niin tulee varovaiseksi. En minäkään muuten varmasti näin tarkka tämän kanssa olisi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!