20.7.2015

On The Phone


Matkapuhelimet ovat viimeisin epäkohteliausuuden keksintö.

Ostin tammikuussa uuden puhelimen ja sen jälkeen tuntui, että puhelin lähinnä kasvoi käteeni kiinni. Täynnä hyödyllisiäkin aplikaatioita se on myös täynnä kaikkea, jota en välttämättä tarvitse. Peleistä ei varmasti tarvitse edes mainita, mutta voi ne sosiaalisen median aplikaatiot. Jos ei instan kuvavirta ole auki tai Twitter kerro uutisiaan, niin sana tai kaksi tulee vaihdettua jonkun kanssa chätin puolella. Pahimmilaan myös silloin kun näen jotakuta tai olen muuten seurassa. Epäkohteliaisuuden huippu sanon minä. Maaliskuusta alkaen olenkin tarkoituksella kiinnittänyt huomiota siihen, miten käyttäydyn puhelimen kanssa ja onko minut aivan pakko saada koko ajan kiinni. On toki eri asia vastata puheluihin kuin se, että puhelin on kädessä koko ajan. Siksi koitankin jättää puhelimen laukkuun olemaan nykyisin. Käytän sitä jos on asiaa. Toki se on myös ajanvietettä ja ajatuksien vaihtoa niinä hetkinä kun olen yksin vaikka bussissa jonnekin, mutta se sallittakoon vielä.

Kuvat eivät edes ole lavastettuja, puhun oikeasti puhelimeen kuvissa. Vaikka sitä puhelinta tuleekin aika vähän käytettyä itse puhumiseen, niin on siinäkin sekin ominaisuus edelleen olemassa. Aika harvoin käytetty tosin. Kaikki tieto taidetaan vaihtaa verkon yli ja vanhoja tunti tolkulla puhumisia tulee aika harvoin enää tehtyä. Sääli kyllä. Asukokonaisuus kuvissa on viime viikolta, rennommalta päivältä ja sellaiselta kun yllä oli vian hyvin simppeli kokonaisuus. Oletteko te addiktoituneita puhelimeenne? Mikä siinä kiehtoo eniten?

Hyvää maanantaita ja uutta viikkoa!


Cell phones are the latest invention in rudness.

Every now and then, well often to be honest, it seems that all I do is be with my phone. Sometimes it comes to my outfit ohotos as well. As in here, talking with Mom and could not stop for taking of the photos. But more to that, lately I've been thinking of  my phone use. Ever since aroung March and April I think. There is a lot in that small thing that I feel addicted to, but knowing that I have been making efforts on not being so addicted. there are many usefull applications, but when being eith some one else, I tend to only answer on the calls, maybe on text messages as well. But definately chat with other people on FB while being with some one else. At least I try. Not the easiest thing to do. Are you addicted on your phone?

Lovely Monday and great new week!

Paita/Blouse: Lauren Ralph Lauren // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Esprit // Puhelilin/Phone: OnePlus One

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Instagram on ehdottomasti itselleni pahin mitä tulee puhelimeen. :D Tietoisesti olen yrittänyt vähentää puhelimen käyttöä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä, kaunis kuvavirta :D Joskus on vaan rajoitettava sitä käyttöä :)

   Poista
 2. Ahh, phones nowadays have definitely become more than just a calling device! My day cannot start properly if I have not checked my phone and apps like Instagram, Facebook & Twitter! Guilty as charged, we definitely spend more time on the phone than we should!

  www.callmemaddie.com
  Win one BPA free water bottle of your own choice!

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköinen asu, ja varsinkin noi farkut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Farkut ovat itseasiassa kokoa liian suuret, sääli sinällään, mallia ei valmisteta enää, mutta ei niitä kauaa enää voi pitää :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!