24.7.2015

Sord of sporty


Ei siitä koskaan tule helpompaa, sinusta vain tulee parempi.

Kun helmikuussa aloitin elämänmuutokseni oli tarkoituksena myös alkaa urheilemaan. Toistaiseksi treenaminen on ollut ennen kaikkea kävelyä ja venyttelyä, mutta arkiliikuntaa on tullut selvästi lisättyä. Ei tosin ihan näissä vaatteissa, farkuissa lähdettiin ruokakauppaan metsäreitin kautta, mutta muutenhan sitä voisi ihan kuvitella, että kunnon urheilusta tässäkin kyse. Ennen kaikkea lenkkareiden sisään ajoa. Tiedän, että toivoitte ehkä erilaisia asuja lenkkareiden kanssa, enemmän kaupunkikokonaisuuksia. Niitäkin on varmasti tulossa, mutta sisään ajettaessa kyllä kauppareissut ovat parhaita mahdollisia.

Huppareista kirjoitinkin jo jokunen päivä takaperin ja niin se vaan on, että viihdyn näissä paljon mieluummin nykyisin vapaalla kuin aikaisemmin. Ehkä se mukavuus on siis täälläkin voittamassa, ainakin iltaisin. Edelleen kyllä sitä tulee peiliin katsottua useamman kerran ennen ulos lähtöä, mutta kyllä se niin taitaa olla, että ikä tekee tehtävänsä. Kun kerran hupparissa viihtyy, niin miksi sitä ei pitäisi. Enpä olisi uskonut tuotakaan sanovani koskaan vaan niin se taitaa olla.

Aurinkoista perjantaita!


It never gets easier, you just get better.

Since I startedmy change in life in April I have been trying do some sports as well. Mainly my thing has been looking what I eat, but getting the exercise there is as important as well. But one thing at the time, food first, sport then. We took these photos on one shopping trip, so not actually sport thing, but just something fun and walk through woods to get the food. Wearing my traines and hoodie, really more than comfy outfit.

I talked hoodies already some days ago, I tend to wear them nowdays more than I used to. Maybe the sport wear to everyday wear has impact on me as well. Getting more hoodies to use and wearing trainers some place else than just actually training. So you might say: slowly getting there, next step would be exercise more right?

Lovely Friday all!

Huppari/Hoodie: Def-Shop* // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Calvin Klein

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että liikut edelleen. Hiljaa hyvä tulee :)
  Noita lenkkareita ihastelin jo instassa, sopivat moneen asuun.
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että hiljalleen kun etenee niin tulos toivottavasti on pysyvä. Lenkkarit ovat ihan mahtavat jalassa, vielä kun saa ne sisään ajettua niin varmasti enemmän käytössä.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Onpahan kivan pirtsakka hupparitakki! Upea tuo elämäntaparemppa ja se näkyy. Parasta se onkin ottaa hiljaisin askelin, jotta uudet remppatavat jäävät tavaksi. :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Kyllä ne saisivat tavaksi jäädä vaan kyllä ne varmaan jäävätkin. Sen verran paljon tullut tehtyä ja hyvä olo tuntuu että en usko luopuvani :)

   Poista
 3. Liikunta lisää energiaa ja samalla pitää muutenkin kunnossa.. Mun pitäisi liikkua enemmän mutta kesäisin yleensä vain kävelen.. jostain syystä juoksu ei esim kiinnosta.. sellaista puurtamista :) Syksyllä kun alkaa ryhmäliikunnat niin silloin saan itseni taas liikkumaan, pitää olla joku joka sanoo että nyt tehdään sitä ja tätä ;)
  Mutta sinä näytät pirteältä ja reippaalta, kyllähän se niin on että hyvä olo näkyy ulospäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Monella tuntuu syksy olevan uuden aloittamisen aika ja liikunta taitaa kuulua monella myös sinne syksyyn :)

   Poista
 4. Ihana huppari. Punaienen ja musta yhdessä toimii aina. Mä ihailen sun elämäntapamuutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Ihana kuulla se toiselta elämäntapamuuttujalta! <3

   Poista
 5. Makee huppari! Olen yrittänyt tsempata itseäni koko kesän siihen, että syksyllä taas liikutaan. Keväällä hyvin alkanut lenkkeily nimittäin on jäänyt ihan unholaan kesän aikana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä vaan uudelleen. Sama se on täällä edessä. Kesällä paino on pysynyt samassa niin jaksaa taas syksyllä tsempata hyvin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!