22.7.2015

Sunday's shopping outfit


Shoppailu Sunnuntai!

Se hyvä puoli on kaupunkikäyttöön sopivissa lenkkareissa on, että jaksaa kävellä vaikka kuinka. Sunnuntaina se kävely tapahtui Ikeassa shoppailun muodossa. Siskoni kun on muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiinsa, niin yhtä jos toista tuli katseltua. Lähdin minäkin kerrankin ilman listaa Ikeaan ja muutama heräteostos tuli tehtyä. Lähinnä keittiötä varten tehtyjä ostoksia, ennen kaikkea säilöntää varten rasioita. Ei siis mitään järin suurta kuitenkaan. Minä en tunnetusti mikään kovin mainio sisustaja, niin ostokset olivat jokseenkin käytännöllisiä.

Sunnuntaihin sopivasti kokonaisuus oli varsin simppeli ja mukava. Kaivoin esille suosikki neuleeni, vanhan raidallisen Espritin neuleen. Se tuntuu toimivan jokaisessa mahdollisessa kokonaisuudessa, ainakin omaan makuuni. Muutoinkin kovin minun oloiseni kokonaisuus eikö teistäkin?

Hyvää keskiviikkoa!


Shopping Sunday!

Best thing on having sneekers on city use is the fackt that you can just walk, walk and walk with them. On Sunday it meant walking a lot in Ikea. Yes, inside walking, but I assure you, we did walk a lot. My sister is moving to her first own place and there was a lot to buy for her. Well, I did some small things for me as well, mainly some things for kitchen, great place for them.

Being inside all day it meant I could wear knit as well. My favourite this striped one. Old yes, but I tend to lean on it when ever I need pretty and casual knitwear. All the way simple and casual outfit with good shoes. 

Great Wednesday all!

Neule/Knit: Esprit // Housut/Trousers: Your's Clothing // 
Kengät/Shoes: Calvin Klein // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Ai että noi lenkkarit on kyllä kivat! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva rento kokonaisuus, oikein näköisesi! Ja vitsit kuinka ihanalta hiuksesi näyttävätkään ponnarissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete. Alkavat olemaan sen verran pitkät, että saa korkeallekin ponnarille kiinni :)

   Poista
 3. Onpas kiva toi neule - raita on vaan aina in! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Uudelleen ja uudelleen vaan raitaa ylle :)

   Poista
 4. Kiva neule ja kaunis kaulus eritoten. Jännä miten sulle käy noi puhtaat värit, valkoinen, musta, punainen ja sininen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Kauluksen takia siitä niin paljon taidan pitääkin. Puhtaat värit kyllä, murretut ovatkin sitten aivan katastrofi ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!