31.7.2015

Taking care of my feet with Scholl


Tänään, tee yksi pieni asia pitääksesi itsestäsi parempaa huolta.

Tällä viikolla teemana on selvästi laiskan kehonhuoltajan vinkit. Siinä missä vartalorasvan kanssa lotraaminen ei ole minun juttuni, niin toinen joka ei ole oikein minun juttuni on jalkojen hoitaminen. En oikein koskaan ole jaksanut siihen pahemmin keskittyä ja siksi tartuinkin mielenkiinnolla kysymykseen haluatko testata jotain Schollin tuotteita. Koska kokemukseni ei ole kovin laaja, niin valitsin umpimähkään tuotteita, sellaisia joita en ole koskaan kokeillut ja sellaisia, joiden arvelisin olevan tuotteita, jotka omille koivilleni voisivat sopiva.

Ensimmäinen valintani, puhtaasti uteliaisuutta oli Schollin kohtuu uusi Velvet Smooth paristokäyttöinen jalkaraspi. Pakko on sanoa, että ihastuin koko laitteeseen samantien. Jalkojen raspaaminen on tuntunut kertakaikkisen ylivoimaiselta aina tähän saakka. Tämä ihme laite hoiti homman nopeasti ja tehokkaasti samalla kun käytin aikaani NCIS:n katsomiseen. Ei kuulkaa ollenkaan pöllömpi tapa saada sileät jalat. Erilaiset vaihtopäät auttavat eri kohtiin jaloissa, käyttö on helppoa ja tästä tulin ihan suosikkini. Kuvaavaa lienee se, että olen jaksanut nyt jokusen viikon hoitaa jalkani kerran viikossa tällä. Se on kuulkaa tällaiselta laiskamadolta aika paljon.

Ei raspausta ilman voidetta päättelin ja hetken voidevalikoimaa tutkittuani löysin tehovoiteen kuiville jaloille. Herkkäihoisena ei koskaan oikein voi olla varma mikä voide olisi sopiva ja siksi kuivan ihon tuotteet ovat usein valintani. Myönnän kyllä, en todella käytä tätä kerran päivässä kuten pitäisi, mutta raspauksen jälkeen ainakin ja jalat tuntuvat kosteilta kyllä seuraavana hoitokertaan saakka. Varmasti kannattaisi rasvata koko ajan, mutta köh, ihan kaikkea voi odottaa. Se, onko tämä jotenkin erinomaisempi kuin muut jalkarasvat, siihen en laiskana jalkojen hoitajana osaa oikein sanoa mutta ainakin omat jalkani tämä kosteuttaa hyvin ja tuoksu on mieto.


Kesällä varsin tarpeeseen tulee myös Fresh step antiperspirantti. Tämäkin aivan uusi tuote. En tiedä hikoavatko jalkani sen enempää kuin muillakaan, mutta halusin ehdottomasti testata tämän. Eikä ollenkaan kuulkaa huonompi löytö. Sääli sinällään, että niitä hellepäiviä on ollut vähemmän, vaan kun niitä on ollut niin tämä on pitänyt jalat yllättävän raikkaan tuntuisina. Tuoksu tuotteessa on kivan mieto ja jalkojen raikkaus lämpimällä todella tervetullut ominaisuus.

Viimeinen valintani oli tuote, jollainen on monesti jalkani pelastanut, Party Feet Ultra Slim geelityyny. Virallisestihan näiden tehtävä on vaimentaa jalan iskuja. Kyllä. Sen lisäksi ne auttavat jaksamaan koroilla koko päivän ilman sitä polttavaa tunnetta. Tiedätte aivan varmasti mistä puhun eikö? Ohut geelityyny on yllättävän tehokas ja uhmallanikin sujautin nämä suosikkityökenkiini enkä ole pettynyt. Päivät seisten koroissa ovat lasten leikkiä näiden kanssa. Toki kengät itsessään ovat hyvät jalassa jne mutta nämä toivat sen kaivatun viimeisen silauksen.

Kaikkineen jalkani ovat voineet paremmin näiden tuotteiden kokeilun jälkeen, suosikkini on kyllä ehdottomasti Velvet smooth jalkaraspi. Se tekee aivan kaiken jonka muuten tekisin vaikeasti todella helposti ja toimivasti. Nopeus ja tehokkuus ovat kyllä ehdottomia valtteja.

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita?
Hyvää perjantaita!

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Geelityynä olen joskus käyttänyt ja ne todella toimivat. Samoin merkin jalkavoiteet ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja. Tuo raspi kuulostaa mielenkiintoiselta, tytär himoitsee sitä nähtyään tv-mainoksen :)

  Kivaa viikonloppu sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raspi on kyllä ihan mahtava! Ihastuin siihen varmasti eniten näistä kaikista. Simppeli ja helppo, samalla nopea joka tarkoittaa, että jalkojen hoitoon ei tuhraudu liikaa aikaa, sopii mulle mainiosti ;)

   Kivaa viikonloppua Sara! <3

   Poista
 2. Tuo raspi on mulla ollut mielessä, mutta en ole hankkinut. Mulla pitäisi olla sellainen, koska mulla vaan pitäisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaikuttaa kyllä ihan sun tuotteelta :) Ihan mahtava se on, just sopiva meikäläiselle ainakin :)

   Poista
 3. Kiinnostavia tuotteita! Mikään ei ole parempaa kuin kevyet kesäjalat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin se on, jalat jaksavat paljon paremmin :)

   Poista
 4. Geelityynyt ovat mullakin olleet jo lukioikäisenä ekaa kertaa korkkareiden askelta pehmentämässä, ja kyllä niistä taitaa apua olla ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti on! En tulisi enää toimeen ilman niitä, tai tulen, sitten vaan tuntuu ilkeämmältä jonkin ajan kuluttua ;)

   Poista
 5. Hei, muistatehan että mitä enemmän jalkoja raspaat niin sitä enemmän ne niitä kaipaavat eli siitä syntyy kierre. Kuivien jalkojaen rasvaaminen, rasvaaminen ja vielä kerran rasvaaminen on kaikkein tärkeintä, tällaisen ohjeen sain kesän alussa jalkahoitajalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anne. Näin se varmasti on, että rasvaaminen on tarpeen sekin. Kuivat jalkani eivät varsinaisesti ole, näin itseanalyysina vaan enpä niitä niin paljon hoida että olisin vielä "ylihoitanut" ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!