21.7.2015

These shoes are made for walking...


... and that's just what they do!

Vanha laulu, joka taitaa kyllä alunperin kertoa saappaista eikä kävelykengistä, lenkkareista puhumattakaan. Vaan niin minäkin sitten taivuin ostamaan kaupunkikäyttöön lenkkarit. Juokseminen sitten asia erkseen, nämä on tarkoitettu itseasiassa Irlannin lomaa ajatellen. Siellä tulee kuitenkin käveltyä todella paljon joka tarkoittaa, että kenkienkin tulisi olla hyvät jalassa. Ainakin ensi tuntumalta nämä vaikuttivat todella hyviltä, vaikka ei sunnuntaina mitään pitkää lenkkiä tullutkaan kierrettyä. Vähän jäljessä tosin taidan tämän trendin kanssa olla, mutta ei sitä onneksi kaikkea ole tarve heti omaksua.

Lenkkarit itsessään olivat kyllä oikea mahtilöytö Stoccan alesta. Käväisin viime vikolla Tapiolassa pyörähtämässä ja nämä tarttuivat mukaan 30€ hinnalla kun ovh oli likempänä 80€. Ei siis ollenkaan mikään huono löytö ja kun ovat inhimillisen mustavalkoiset, niin sopivat toki minulle paremmin kuin eittämättä trendikkäämmät kirkkaat versiot. Huomenna enemmän kuvaa näistä asukuvien muodossa, tänään esittelyssä pelkät popot.

Hyvää tiistaita!


... and that's just what they do!

Well, not the way the song goes, I think it's boot, not shoes, but these shoes are so made for walkin. I got them on heavy sale last week. Ended up buing them on 30€, that is I think not that much for shoes. Being jogging shoes, at least they look so, they are so comfy on walking. Being slow on trends, this is me with my first running shoes for city use. Took some years to get used to idea. Mainly got these for out holiday in Ireland, I need a good shoes to walk in since we'll be walking a lot there. On the first try they seemed to fit well. More on these tomorrow with outfit post.

Lovely Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

12 kommenttia:

 1. Johan on stylet lenkkarit, vai voiko noita edes niiksi sanoa : ) Ja kiva hintakin vielä! Muistahan ajaa ne sisään ennen matkaanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä niitä tullee pidettyä, ehdottomati on sisään ajettava ennen kuin voi matkaan mukaan ottaa. Hinta oli kyllä erinomainen :)

   Poista
 2. Todella hyvännäköiset citystyle- lenkkarit! Asukuvia odotellessa. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee sitten huomisesta alkaen, kun saadaan kuvat vaan ensin käsiteltyä ;)

   Poista
 3. Aivan ihana postaus, jälleen kerran  Sinulla on kyllä ihania ja laadukkaita kuvia täällä
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/qa-and-10-things.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :9 Kuvia on helppo ottaa kun on kamera joka tekee kaiken työn puolesta ;)

   Poista
 4. Voi kun on ihanat tossut. Jokin niissä saa katseen kiinnittymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa ja silti ovat silleen, hillityn väriset ;)

   Poista
 5. Tyylikkäät ja sopii moneen menoon! <3

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!