28.7.2015

Vaseline spray moisturiser


Jos muoti on taidetta, iho on kaiken perusta.

Jos joku kohta pitäisi valita, jossa olen todella laiska kauneudenhoidon suhteen niin se on kyllä ihon rasvaaminen. En sitten niin millään meinaa jaksaa rasvata itseäni. En suihkun jälkeen, saati aamuin illoin. Niin paljon kun kasvojani hoidankin niin muu ohi jää vähemmälle huomiolle. Kokeiltu on kaiken hintaisia voiteita. Niin ruokakauppatavaraa kuin kalliimmankin merkin versioita. Jokainen on liki säännön mukaisesti jäänyt loppuun käyttämättä ellen käsirasvaksi ole siirtänyt.

Ehdottomasti asian ei pitäisi olla noin. Ihosta tulisi huolehtia tasaisesti. Niin huolehdin käsistäni ja kasvoistanikin. Jaloistakin jopa. Mutta jostain syystä koko kropan rasvaaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta.

Kunnes, jälleen kerran, päätin kokeilla uutta suositeltua voidetta. Olin useamman arvostelun lukenut Vaseline spray moisturiserista ja jokainen niistä tuntui ylistävän tuotetta. Ennen kaikkea koska se kuivuu nopeasti. Ja se pitää kyllä ehdottomasti paikkansa. Suihkaus 10cm päästä ihosta, nopea levitys ja voide on itseasiassa jo imeytynyt.

Ihastusta aiheutti myös mieto tuoksu. Kosteutusta tämä tuo kyllä. Vaan pahemmin ei ole mihin verrata kun kovin laiska olen. Vaan jos on kuten minä, ei jaksa kovin paljon vaivaa nähdä ja odottaa kuivumista niin tämä on kyllä oiva tuote kokeiltavaksi. Onko tämä teille tuttu?

Hyvää tiistaina!


If fashion is art, then skin is the foundation.

I'm so lazy on putting any moisturizers on my body. Ever. And I have tried. Oh so many times and several different moisturizers. Ones from drugstore and ones that truly cost their wieght of gold. Still, I'm just too lady. Until I wanted, again, test a new things. This time Vaseline intensive case spray moisturizer was my choises. I've read some good things on it and thought, that if I could, just every now and then add some. And I actually have. This one get dry so fast and give a great light moits to my skin. Smell is not bad and though I don't use this every day I find my self using it around every other day. Much from me I must addmit. 

Have you tested this one?
Lovely Tuesday!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Tätä tekisi mieli kokeilla juurikin kun nopeuden ja kehujen vuoksi, mutta sitten taas toisaalta...

  Miulle suihkun jälkeinen rasvaushetki on aina jotenkin "ylellinen", että ihan rauhassa saa hölvätä itsensä hyväntuoksuisella voiteella ja vain kiireettömästi odottaa sen imeytymistä. Tämä tuote voisi sopia itselleni vain niinä kiireisinä päivinä, koska silloin yleensä kosteutus jää suorittamatta. Pitää ootella josko tästä tulisi joku hyvä tarjous niin voisi ostaa testaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ehdottomasti jos se on oma hetki ja jaksaa hoitaa ihoaan niin tämä ei todella ole oikea tuote! Kiirepäiville ehkä hyvä, mutta muuten en kyllä sano, että tämä on oikea tuote. Luksus kaukana :)

   Poista
 2. Tota pitääkin kokeilla! Spray sopii hyvin tällaiselle toiselle laiskalle levittäjälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ehdottomasti hyvin toimiva tuote tämä laiskemmalle rasvaajalle.

   Poista
 3. Hankin tuon suihkugeelin, vaikka purkissa ei kovin silmä lepää, muuten ei ole moittimista. Tuoksu on muuten ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totesin samaa, että ei ole mikään kaunein purkki, mutta sisältö hyvä ja hintakin hyvä, niin ei sillä kaikkea voi saada. Ennemmin sisältä kuin purkki sanon minä :)

   Poista
 4. Tää on ihan paras! Mä en jaksa ikinä rasvata vartaloa, en kestä sitä tahmasuutta ja lotraamista :D Tällä vaan suihsuih ja homma on siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Je sitä ikuista odotellua, että kuivuisi jo! Ihan samoilla linjoilla siis!

   Poista
 5. Minäkin olen ihan hurjan laiska rasvailemaan, hyvä jos edes kerran kuussa jaksan rasvata vartalon. Onneksi ei ole kuiva iho, muuten olisi varmaan pakko vaivautua useammin :)
  Vaikuttaa hyvältä tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata! Markettikamaa kuitenkin, joten ei mikään hirveän hintainen investointi :)

   Poista
 6. Sama, mä en kanssa koskaan jaksa rasvata :/ Kiva kuulla tällaisesta tuotteesta, vaseliinista tulee ensin mieleen vaan se purkki :D Kivaa viikkoa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, Vaselinin yhdistän muualle, mutta tämä on kyllä hyvä tuote!
   Hyvää viikon jatkoa Saara!

   Poista
 7. Tää löytyy minultakin, kuinka helppo tuote onkaan! <3

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!