Wardrobe classic: Chiffon blouse


Pukeudu aina hyvin, mutta pidä tyyli yksinkertaisena.

Jokunen tovi takaperin oli blogissa puhetta kesäklassikostani, valkosiesta denimistä. Tänään selatessani vanhoja kuvia törmäsin klassikkoon, josta ajattelin tällä kerralla puhua. Ei edes kesäklassikko, vaan todellinen vaatekaappini ympärivuotinen klassikko nimittäin sifonkipuserot niin monessa eri muodossaan. Ensimmäiset taisin ostaa viitisen vuotta sitten Irlannista ja sen jälkeen saman tyyppiselle puserolle tuntuu olevan aina tarve. Eniten näissä viehättänee se helppous, pese, kuivaa ja pidä. Silittäminen on nimittäin kotityö, josta en koskaan oikein ole nauttinut. En ole hyvä siinä ja tuntuu, että en oikeain haluakaan olla siinä kovin hyvä. Kauluspaidat jäävät siis auttamat pois.

Töissä on kuitenkin hyvä olla jotain siistiä yllä ja siihen vastaus on niin usein löytynyt paidoista, joita itse kutsun huitulapaidoiksi. Henkäyksen ohuet puserot saa helposti puettua moneen kokonaisuuteen ja erilaisia malleja tuntuu olevan tarjolla vaikka kuinka. Kovin paljon en rahallisesti niihin ole koskaan panostanut, Primarkin versiot ovat nimittäin ehdoton suosikkini ja niissä ei kyllä hinta kovin paljon paina. Kaikkineen siis vaate on oikein passeli jokapäiväiseen käyttöön, jos ei vapaalla niin ainakin töissä. Yksi niiden parhaista puolista on se, että niitä saa mytätä vaikka kuinka ja aina ne vaan oikenevat. Silittää ei tarvitse, reissuissa jo tällaista on tullut pidettyä, niin henkarissa kylppäriin kun käy suihkussa niin jo on suora pusero. Kotona tietysti roikkuvat henkareilla muutenkin.

Olenko ainut joka suosii näitä huituloita pukeutumisessa?
Hyvää torstaita!


Always dress well, but keep it simple.

Some time ago, I wrote a post on my summer classic, white denim. This time, going through my old photos I came accors with the fact that I have quite many chiffon blouses. And for a reason I must say! What better to wear at the office when you are too laizy to Iron like. Blouses that wight nothing are easy to take with you to travesl and when looking at the pricing og these, you can get good ones on basically nothin (my favourite ones are from Primark). Anyone else on board with chiffon blouses?

Lovely Thursday!




Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Minä suosin myös "huitula"-paitoja. Ne asustaa asun kuin asun ja on helppo yhdistää. Toi sun musta huitula on tosi kiva ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Toimivat kaiken kanssa ja ovat oikea perusta vaatekaapille!

      Poista
  2. Kaunis :) Siniset ballerinat todella ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ne vaan olivat kovin kehnot jalassa, niin eivät olleet kovin kauan käytössä :)

      Poista
  3. Tuosta toka kuvan mustasta puserosta tykkään eniten.
    Juuri noi ohuet yläosat on maailman parhaimpia juurikin niiden helppouden vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä, toimivat kaiken kanssa joka asussa jos niikseen tulee.

      Poista
  4. Minäkin tykkään huituloista, kepeitä ja mukavia, mutta onnistun harvoin löytämään itselleni sopivia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kannan noita reissusta, Primark tuntuu olevan oikea aarreaitta näiden suhteen.

      Poista
  5. Ihana tuo sähkönsininen paita! Yks mun lemppariväreistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis väri, 8€ hintaansa nähden myös uskomattoman kestävä.

      Poista
  6. Samoilla linjoilla yksinkertainen on kaunista. Jos on blingiä tai jopa hui pantteria, josta en vieläkään varma omalla kohdallani, niin sillä ei saa vuorata itseään. No tämä on vain oma henk.koht.mielipide. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti yksinkertaista! En minäkään osaa oikein kuvioita (paitsi raitaa, köh), mutta värikkäitä sentään ;)

      Poista
  7. Moikka Satu, voitko auttaa? Tarvitsisin uuden lompakon ja ajattelin ostaa laukulleni kaveriksi samaa sarjaa tai ainakin merkkiä, kun laukun laatu vaikuttaa hyvältä. Kannattaako Longchampia ostaa lentokentältä vai Lontoosta? Muualle en ole nyt menossa. Iski yllättäen tämä lompakkotarve, kun vesipullo oli auennut kassissa ja lompakko kastui läpimäräksi. Ei kuiva millään. Harmi, koska pidin lompsastani kovasti.
    RL :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka RL! Ellen ihan väärin muista, niin Lontoo oli rahtusen edullisempi kuin kenttä, samaa hinta tasoa kuitenkin. Lontoossa on isompaa valikoiumaa, tai ainakin ole kaksi vuotta sitten vielä ;)

      Kurja homma tuon lompakon kanssa, toivottavasti löytyy uusi mieleinen tilalle. Onnea metsästykseen!

      Poista
    2. Kiitos kovasti! Olen kahlannut nettiä tuntitolkulla ja soittanut Longchampin Helsingin liikkeeseen. Katselin netistä muitakin merkkejä, mutta laukku on niin täydellisen värinen, että mielelläni ottaisin saman sävyisen lompakon. Pitää katsella sieltä Lontoosta sitten. Tulipas taas projekti :D
      RL :)

      Poista
    3. Onnea metsästykseen! Toivottavasti oikea tulee vastaan :)

      Poista
  8. Taas tosi kivoja asukokonaisuuksia ja olet hoikistunut tosi paljon! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Manna! Kuvat tässä postauksessa on kyllä vanhoja, viime tai toissavuodelta kaikki, mutta kiitoksia silti ja aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  9. Sifonkipaidat ovat kyllä niin käteviä, terkuin toinen laiska silittäjä.
    Itseltäkin niitä löytyy aika läjä, kaikissa mahdollisissa eri kuoseissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se juuri! Ei tartte siltittää! Mikä onni ja autuus <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!