10.8.2015

Some blue with silver


Mitä hiusvärisi sanoo sinusta?

Minun ainakin sanoo, että olen lomalla. Viime kesänä siitä tehtiin pinkki, tänä kesänä oli sinisen ja hopeisen vuoro. Sininen on ainakin omaan tukkaani todella vaikea värjätä, kiitos sen vahvan punapigmentin, mutta jollain ilveellä tähän onnistuttiin taikomaan täydellisen viileän sininen sävy ryyditettynä hopealla. Pesuissa pois lähtevä väri kestänee noin sen kolmisen viikkoa kun olen lomalla, sen jälkeen olen taas vallan tavallinen blondi. On se loma hyvä päästä avaamaan vähän erilaisella värityksellä eikö?

Itseasiassa varmaan leikkisin useamminkin hiusteni värillä, ellei töissä pitäisi olla ns. normaalin värinen tukka. Silti aina aika ajoin värjään sitä hoitoaineilla, jotka lähtevät yhdessä tai kahdessa pesussa. Kesälomatukan haenkin sitten kampaajan tuolista, jotta siihen saadaan kunnolla ytyä ja se pysyy koko loman ajan, kuten toivottavasti tämä ainakin.

Mitäs pidätte tämän vuoden lomatukasta?
Hyvää maanantaita ja uutta viikkoa!What does your hair clour say about you?

Mine says I'm on holiday. Before any travelling things let me firts tella about my summerholiday hair. Last summer it was pink. now it's blue and silver and I love this one as well. Colour will be gone when I get back to work, but I think this is just so fun to do this every summer, get some holiday hair. I would actually change my hair color more often, but due to my work I really can not. But for summerholiday, this is great! What do you think?

Lovely Monday and new week to all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Oma mielipiteeni on,että ei sovi toi väri valitettavasti yhtään sulle.
  Oma vaalea on sulle just se oikea=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa taisin kuulla pinkin kanssa, että vain vaalea sopii. Noh, tämä lähtee pesuissa pois, 11 kuukautta voi taas olla tylsän vaalea ;)

   Poista
 2. Jännä väri ja hyvä idea kokeilla erilaisia, normaalista poikkeavia värejä lomilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Hauska testata jotain muutakin välillä :)

   Poista
 3. Kun kerran kysyit mitä tukasta pidetään, niin rehellisesti sanon, että ei nyt mikään nappi väri sinulle. Mummo tulla kai on/oli muotia, mutta hei minusta se sopii vain mummoille.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!