26.9.2015

New JUNAROSE jeans


Uskon, että elämä on liian lyhyt kompromisseihin ja huonosti istuviin farkkuihin.

Puolisentoista vuotta sitten löysin JUNAROSEn farkut ja sillä tiellä olen edelleen. Kovin monia muita en ole sen jälkeen pitänyt, Evanssilta hankitut kyllä loppuun, mutta uudet on ostettu JUNAROSEn puolelta, niin nämäkin. Se etuisuus samassa merkissä tietenkin on, että uskallan tilata netistä. Tiedän sovittamatta, mikä on oikea koko ja oikea malli. Farkut ovat hankala vaatekappale, joten voitte arvata, että kun kerran on oikeat löytyneet niin niistä pidetään sitten kiinni. Kun kaikkien vaatteiden etsintä olisi niin helppoa kuin näiden.

Kokonaisuus muuten on enemmän ehkä rokimpaa kuin minulla yleensä olevat. Olen huomannut kaipaavani jotain särmää niin kauniisiin klassisiin kokonaisuuksiin ja mikä sitä paremmin toisi kuin nahka, tai keinonahka ainakin tässä tapauksessa. Bolero ja takki ovat tuoneet hyvää vaihtelua muuten niin kovin... samantyyppisiin kokonaisuuksiin. Värimaailma ei vieläkään ole kovin räväkkä, mutta sentään materiaaleissa on jotain vaihtelua.


Vaatteet ovatkin ainoat asiat, jossa sitä vaihtelua ei ole ollut ellei sitä itse toteuta. PT pitää huolen treenaamisesta vapaalla ja töissä on riittänyt vilskettä vaikka kuinka. Aikaa tuntuu uppoavan moneen vaan sellaisiin asioihin mihin niiden haluaa kuluvan. Blogin lisäksi on tullut tingittyä muutamastakin jutusta, mutta samalla annettu aikaa niille kaikkein tärkeimmille, joista oli jo aikaisemmin puhetta. Toki niiden lisäksi myös työlle, laskut on hyvä saada maksettua myös. Kaikkineen siis kaikki hyvin täällä, valmistautumassa illan tuplasynttäreihin kovaa vaihtia.

Mitä teille kuuluu?
Hyvää viikonlopun jatkoa!

Jakku/Blaser: JUNAROSE // Pusero/Blouse: Lauren Ralph Lauren // 
Farkut/Jeans: JUNAROSE // Kengät/Shoes: Deichmann // 
Huivi/Scarf: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

12 kommenttia:

 1. Olet niin oikeassa. Aikaa ei ole tuhlattavissa huonoihin farkkuihin. Itse sorruin tuhlaamaan pienoisen omaisuuden reipas vuosi sitten Filippa K.n farkkuihin ja voih... niitä parempia en ole koskaan päälleni vetänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Kyllä se vaan on niin, että hyvät ja istuvat farkut pelastavat joka tilanteesta oli se tilanne mikä tahansa :)

   Poista
 2. Kiva, että olet löytänyt uudet farkut. Farkut on yleensä niitä vaikeimpia, mutta jos löytää sen kivan mallin, niin siitä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri! Samassa pysytään kyllä, kun se kerran on löytynyt.

   Poista
 3. Sulle sopii hyvin myös tämä hieman rokimpi look.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Se on kyllä kiva lookki tämäkin.

   Poista
 4. Ihan hyvä look :) ja olet oikeassa hyvin istuvat farkut ovat todella tärkeät!

  Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat ja niitä tulee pidettyä vaikka kuinka kun kerran sellaiset löytää :)

   Poista
 5. Istuvat farkut ovat ehdottomasti kaiken a- ja o! Haluaisin löytyy talveksi harmaat farkut, mutta tähän mennessä ei mikään ole vain istunut ylleni. Mutta onneksi tälle syksylle moni brändi tarjoaa jos yhden moista harmaata yksilöä. :)) Kiva kokonaisuus jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi harmaata en olekaan ajatellut vielä, tarttee varmaan miettiä, tosin olen itse niin tumman sinisten ystävä, että näinköhän osaisin edes pitää muuta väriä farkuissani :)

   Poista
 6. Tykkään kovasti tästä vähän rokimmasta asusta - mikä tosin ei sinua yllättäne;)
  Ja niin totta - kun sen oikean farkkumallin löytää, siitä pitää kiinni - itsekin ostan yleensä heti kahdet - matalille ja korkeammille koroille omansa;)
  Hyvää uutta viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi - syyskuun viimeistä mennään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Korkojen kanssa ja ilman on kyllä hyvä olla mallit nekin. Eikä kyllä yllätä, että Ladylle tämä tyyli iski tämäkin, jotenkin arvelin sen olevan hyvä tämänkin ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!