30.9.2015

Tuesday evening walk


Luonnossa vietetty aika on parantavaa aikaa.

Joskus sitä aikaa tarvitaan viikolla myös. Silloin kultaakin kalliimpi on ystävä joka vie pariksi tunniksi Nuuksion kansallispuistoon vaan kävelemään ja ihmettelemään. Kun aivot ovat solmussa niin paras tapa aukaista ne ovat puhuminen, puhuminen ja puhuminen ja siihen päälle vielä kirkkaan kaunis syysilta luonnossa. Vaikka ei niissä ajatuksissa mitään solmua sitten lopulta ollutkaan, niin parin tunnin käpöttely (en hyvällä tahdollakaan sano urheiluun viittaavakaan kävely) teki kyllä hyvää. Ihmetellä, pällistellä, kuvata, puhua. Pari tuntia irti arjesta näin helposti. Ainut kysymys kotiin tullessa oli: Asun alle tunnin ajomatkan päässä tuolta, miksi en käy Nuuksiossa usein?

Rauhallista keskiviikkoa!
Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Luonnossa liikkuminen on oiva keino rauhoittua ja rentoutua. Kiitti Nuuksio-vinkistä, eipä ole tullut käytyä siellä aikoihin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Nuuksio on kyllä oma henkireikäni, siellä tulee käytyä usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuuksio on ihan mahtava paikka, voisin käydä siellä viikoittain.

   Poista
 3. Bongailin eilen meidän tyttären kuvia samoissa maisemissa, ihana ajatus että molemmat olette olleet siellä sielua ruokkimassa. <3 Mukavaa viikkoa Satu <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Kävelylenkit metsässä ovat parhaita <3

  VastaaPoista
 5. Juurikin täydellisen kuuloinen ajanvietto tapa. Tuollaisia pitäisi harrastaa useamminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, unohtuu vaan tällaisen harrastaminen niin kovin usein.

   Poista
 6. Kävely raittiissa ilmassa on kyllä ihan parasta, syyskuu on otollisinta mahdollista aikaa lenkeille. :) Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Vien koirat monesti viikossa metsään lenkille, monesti metsää ihan kaipaa. Etelän luontoa ei voi ees verrata Kainuuseen, täällä on uusi Lapakiston alue, jota on kehuttu, siellä voisi käydä. Kainuussa sielu lepää mäntykankailla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lienee mieltymyskysymys minkä tyyppisestä metsästä pitää, oma suosikkini ovat itseasiassa Varsinais-Suomen lehtometsät, jotka voittavat sydämen joka kerta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!