16.9.2015

White Blazer


Kun mietityttää, pukeudu jakkuun.

Jakut ovat kyllä minulle se kaikkein ominaisin vaate. Niitä tulee pidettyä suunnilleen viitenä päivä viikossa töissä, on muutama rennompi kuten tämä valkoinen ja muutama vähän jäykemmän oloinen. Hyvä niin useampi jakku tuo vaihtelua muuten tähän kovin sinivalkoiseen tyyliini. Toisaalta en tiedä helpompaa vaatetta kuin jakku. Menee kaiken kanssa ja tekee jokaisesta kokonaisuudesta juuri sellaisen, joka toimii varmasti töissä. 

Kokonaisuus vaan, siinä missä on suosikkini, osoittautui todella vaikeaksi kuvata. Upea aurinko heleän siniseltä taivaalta ja valkoinen jakku eivät ole sitten niin ollenkaan keskenään sopivat yhdistelmät valokuvien kanssa. Useammasta kuvasta sai heittää aika tavalla roskiin, vaan kokonaisuus oli sitäkin mukavampi eikä se aurinko noin muuten haitannut ollenkaan.

Samantyyppistä kokonaisuutta on pidetty nyt jo pari päivää yllä. Ruotsin työmatkalle nämä tämän tyyppiset kokonaisuudet ovat ihan parhaita. Parin päivän reissuun otetaan mukaan vain toinen pusero ja huivi niin kokonaisuus on melkein ainakin eri näköinen. Toisaalta juuri sellaisia nuo reissut, että kokonaisuuksia on oltava myös mukavia. Pitkät päivät tarkoittavat sitä, että vaatteissa on viihdyttävä ja samalla on oltava asiallisen näköinen. Luottokokonaisuus siis.

Hyvää keskiviikkoa!


Jakku/Blazer: Mark's & Spencer // Pusero/Blouse: Stockmann // 
Huivi/Scarf: Esprit //  Farkut/Jeans: Evans // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Valkoinen bleiseri puuttuukin minun kaapistani kokonaan, sen voisikin ensi kesäksi hankkia.
  Bleiseri on kyllä yks tosi luottovaate täälläkin, niin helppo ja siisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Minulla valkoinen menee pitkälle syksyyn ja saa vain ihan sydäntalven roikkua siellä kaapissa odottamassa kevään ensisäteitä :)

   Poista
 2. Valkoisen asun kanssa valotus voi tosiaan mennä pieleen, valkoinen palaa jos haluaa että muutkin vaatteet näkyvät hyvin.. :)
  Kiva asu, valkoinen piristää farkunsinistä. Mulla on valkoinen trikoojakku vaatekomerossa, mutta en ole vielä keksinyt käyttöä. Käykin kivasti farkkujen kera. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, valkoinen palaa herkästi, etenkin kauniina päivänä. Valkoinen toimii, etenkin tummien farkkujen kanssa todella hyvin. Tosin minä pitäisin valkoista sen 365 päivää vuodessa jos niikseen tulee :)

   Poista
 3. Valkoinen on sun värisi ja kokonaisuus toimii. Huulipunasi on piste ii:n päälle.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!