All about legs


Onnellisuus on kaiken kauneuden salaisuus. Ilman kauneutta ei ole onnellisuutta.
- Christian Dior -

Olen noin lähtökohtaisesti todella huono käyttämään shortseja, omistankin kahdet, nämä ja polvimittaiset mustat kesälle. Nämä on ostettu joskus vuosia sitten Seppälästä, mutta jostain syystä nämä tuntuvat kerta toisensa jälkeen selviävän vaatekaapin siivouksesta. Pidän nämä kaapissani nämä aina vaan uudelleen ja uudelleen, käytänkin sen pari kertaa vuodessa. Pääosin syksyllä, pitkälle johtuen materiaalista, kesälle liian lämmin, keväällä ehkä sitten... no, liian harmaat. Mutta säännöllisesti kaivan nämä pari kertaa vuodessa syksyä varten kaapista ja pidän kerran tai kaksi. Neuleen ja korkojen kanssa kuten tässäkin. Joskus saappaidenkin kanssa. Tiedä sitten miksi juuri tämä kokonaisuus on mieleeni syksyllä, ehkä se on se viimeinen haikailu kesän puoleen. Jalat vapaudessa niin kauan kun niin voi vielä tehdä.

Kuvan kokonaisuus oli yllä eilen, erään hurmaavan pienen neidin 1-vuotis juhlissa, kuvien paperikassissa on siis neidille menossa ollut lahja. Vielä kun voi viedä sen pehmeän paketin ilman että päivän sankari sydämistyy koska täti toi tyhmän lahjan. Kohta se lienee monta vuotta leluja... tai kuten äidillensä taannoin sanoin, saattaa olla että pehmeässä paketissa on joku Disneystoren prinsessamekko, sen voisin kuvitella olevan ehdottomasti hauskin pehmeä paketti jonka neidille voi viedä lahjaksi.  Tällä kertaa paketissa oli vain (tylsä?) pusero, kuvaa ei ole, mutta itselleni uskollisena vaakaraidallinen (sinistä ja valkoista) ja edessä vallan hurmaava valkoinen pupun kuva. Taaperolle sopiva siis, ainakin omasta mielestäni.

Mikä on teidän suhtautumisenne shortseihin? Tuleeko niitä pidettyä muutakin kuin kesällä?

Aurinkoista uutta viikko ja hyvää maanantaita!


Happiness is secret of all beauty. With out beauty there is no secret.
- Christian Dior - 

Every now and then I feel like wearing shorts. Not that often no, but these ones I seem to get out of closet every autumn and wear them some two or three times. I dare not to give them away since I wear them, even though it's not that often. More of autumn good ones, too hot for summertime this fabric. What is your take on shorts? Just for summer or all year long?

Great Monday and new week!


Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Takki/Coat: Forever21 // Shortsit/Shorts: Seppälä//
Kengat/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Minun garderoobiini eivät kuulu shortsit muulloin kuin kesällä, on vaan sellainen vaate, jossa en ole erityisesti edukseni, kun reidet ovat suunnilleen yhtä pitkät kuin leveätkin. Yhdistelmänä villakangasshortsit ja ylipolvensaappaat voisi olla hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa miettinyt shortseilla ja saappailla, ei vaan meinaa löytyä saappaita jotka menisivät pohkeideni ylitse joten vaikka shortsit olisi niin saappaat ovat ongelma :)

      Poista
  2. Mä en käytä shortseja muulloin kuin kesällä. Harvoin silloinkaan. En kehtaa. En pidä omista reisistäni, joten pidän ne mieluummin piilossa. :D
    Mutta hyvältä näyttää sun asu :)
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän oikein hyvin. Mulla ei meinaa väri tarttua koipiin niin kesällä ei meinaa kehtaa pitää kun jalat hohtaa vaaleina. Vaan sukkisten kanssa syksyllä kyllä taas :)

      Kivaa uutta viikkoa!

      Poista
  3. Tulee käytettyä, tosin aina syksyllä/talvella tummien sukkisten kera, ne jotenkin vie shortsit talvikauteen. Oi, 1 vee kemut, mua alkoi kiinnostaa mitä paketissa oli! :D Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Syksyyn laskeutuminen nämä kyllä! Pitänee kysyä jos pupupuserosta saisi kuvaa niin näkisit millainen ihanuus ostettiin :)

      Kivaa viikkoa!

      Poista
  4. Upealta näyttää, käyttöön vaan useammin! :)

    Saatan sille päälle sattuessani käyttää shortseja ympäri vuoden. Kesällä farkkushortseja ja kylmempinä kausina tummia kangasshortseja yhdistettynä sukkahousuihin. En ole koskaan jakanut vaatehuonettani talvi- tai kesävaatteisiin. Oon enempi fiilispukeutuja, eikä täällä Suomessa koskaan tiedä, vaikka tarvisi neuletta keskellä kesää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Vapaalle joo, töihin nämä on ihan liian lyhyet :)

      Totta kyllä, Suomessa keli yllättää ihan aina :D

      Poista
  5. Heippa Satu:)

    nyt tuli eteen sellainen vaatekappale, jolle sanon "ei" arjessa mutta tunnustan, että käytän shortseja golfkentällä. Ehkä niitä voisi kokeilla arjessakin mutta..........

    hyvä ja toimiva asu sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tuulanneli! En minäkään kovin usein mutta näitä yksilöitä kyllä. Ehkä muutenkin jossain vaiheesaa, harkitsen ;)

      Poista
  6. Upea asu sinulla! Juuri tuollaista shortsiasua voisin käyttää nyt syksyllä. Kesällä niitä tulee valitettavasti vain käytettyä, olen aika viluinen joten lämpöä pitää olla tarpeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, että viileähän tuo kokonaisuus oli jo illalla kun kotiin tuli, ehka vielä paksumpien sukkisten kanssa toimisi pidemmälle vuotta, tai edellä ehdotettujen saappaiden kanssa :)

      Poista
  7. Tässä kun nyt mietin, niin miten on käynyt niin etten ole käyttäänyt sortseja, en kesällä, enkä syksyllä. Ne on vaan unohtunut. Upeaa alkanutta viikkoa ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aika sama! Monesti kaapissa on paljon kaikkea kaunista, jonka olemassa olon vaan tuntuu unohtavan :)

      Poista
  8. Itselle ne on kesävaate ehdottomasti. Täällä on jo niin kylmä ettei voisi shortseja ajatellakaan ilman että leimattaisi hulluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuo on varmaan tietyillä leveysasteilla ihan tottakin, Etelämmässä saa koikkelehtia rauhassa noissa ;)

      Poista
  9. Sä näytät upealta! :) Mulla ei ole yksiäkään shortseja, mutta sä kyllä rokkaat noi täydellisesti! :) Ihanaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, olipas kauniisti sanottu <3 Täytyy siis pitää useamminkin.
      Ihanaa viikkoa! <3

      Poista
  10. Mahtavat shortsit. Itse pidän vain kesällä.Pitäs ihan opetella käyttää syksyllä hameen sijaan pitkän neuleen/neuletakin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimivat nämä syksylläkin, kun on vaan paksumpaa kangasta. Ohuissa varmaan koivet jäätyisi... no vielä enemmän ;)

      Poista
  11. Wow, mitkä sääret! :) Näytät todella upealta. Minä olen vasta parina viime kesänä opetellut käyttämään shortseja ylipäänsä. Syksylläkin voisivat olla kivat, mutta kaikki omistamani ovat aika kesäisiä...hmm, yhdet mustat minulla kyllä on. Saatoit nyt inspiroida minua kokeilemaan niitä osana syysasua. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Voi ehdottomasti kannattaa kokeilla, mustat sopivat oikein hyvin jokaiseen vuoden aikaan ;) Toivottavasti asusta tulee mieleinen.

      Poista
  12. En pidä KOSKAAN shortseja,kun jalat on niin paksut,että ihan muidenkin takia...näyttää kauheelta..tulee pian joku sanomaan=)
    Itse asiassa mulla ei ole ollut shortseja ties koska edes olemassa.Hamettakin pidän vain rantalomalla ollessa..harmi..mutta omahan on vikani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minäkin ennen ajatttelin, että en voi pitää kun joku huomauttaa. Huomauttikin, anonyymisti vauva-faarumilla... Vaan totesin, että jos itse pidän niin olkoon kuten itse haluan, jos jollakulla on aikaa ja energiaa paheksua jalkojani tai muuta ulkonäköäni niin siitä vaan. En ole siihen täysin tyytyväinen, mutta sen takia liikun, jotta olisin tyytyväisempi. Itse käytän paheksumiseen ja mollaamiseen menevän energian siihen, että liikun :)

      Poista
  13. Paita oli aivan hurmaava, äiti arvosti. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!