5.10.2015

How was last week?


Hyvästi kesä, tervetuloa syksy.

Syksyinen viime viikko toi mukanaan paljon asioita ja viikko elettiin perjantaihin saakka jokseenkin kiireisenä ja toisaalta kipeänä. Kamera ei juurikaan ollut mukana, mutta sen sijaan muutama kuva tuli puhelimella napattua kuitenkin viikon aikana. Viikko alkoi teen juonnilla ja maanantai oltiinkin kotona. Näemmä urheilu on vaarallista ja kunnolla kesän jälkeen aloitettu urheilu tarkoitti vääjäämättä sitä, että räkätautihan siitä seurasi kun terveellisemmän elämän pariin palasi ja liikuntaa otti kunnolla mukaan. Onneksi teetä pystyi juomaan ja ääni pysyi jotakuinkin kunnossa, vaikka välissä olikin sellaisia käheämpiä päiviä.

Räkätaudin kuumetta kun kesti vain päivän niin muu viikko mentiikin sitten vaihdilla. Tiistain Nuukssion reissu ja paikallinen uuden Star Bucksin testaaminen veivät hyvin irti arjesta kun taas muu viikko sitten töitä. Kotona ei pahemmin jaksanut, sen verran kröhää kuitenkin että työpäivät vetivät sipiksi kuitenkin.
Vaan liikunta alkaa uudelleen tällä viikolla (huomenna vasta, tänään ilta-ajan vie toinen harrastus). Uudet kengät tulivat tuliaisina Saksasta ja testaamaanhan ne pitää päästä, vaan sunnuntaina tuodut popot saavat nyt hetken odotella ennen testaustaan. Ovat muuten sen verran kirkkaat, että hetken hihittelin näille. Vaan niin se on, että jalassa hyvät niin näillä mennään. Vaan miksi ihmeessä viikko oli niin kiireinen ja mihin jäivät perjantain ja sunnuntain merkinnät. Kyllähän sitä ehtii päivittää kun on jo terve eli perjantaina... Vaan kun perjantaina tekee puolikkaan päivän, kurvaa kotiin, hakee kyytiläiset mukaan niin on jo kolmelta matkalla kohti Pohjois-Savon rauhaa.

Viikonloppu sujui mahtavassa porukassa ja upeissa maisemissa. Jälleen kerran kokemusrikas viikonloppu. Alkaen siitä, että sinnehän se Valio-myrsky saapui vähän ennen kuin kurvasimme mökin pihaan ja sitä tuulta sitten riittikin vaikka kuinka. Sähköt pysyivät hetken aikaa, mutta vain hetken. Loppu aika oltiinkin sitten ilman sunnuntaihin saakka. Vaan kyllä sitä pärjää kun porukalla tekee ja valoisalla laitaa kaiken valmiiksi. Illan laskeuduttua voi sitten saunoa, syödä ja olla rauhassa paljussa. Mahti viikonloppu siis ja missä upeissa maisemissa. Lauantai valkeni, sähköttömänä, mutta tyynen rauhallisena ja jatkuikin upeana syyspäivänä. Sunnuntaina sitten kruisailtiin kaikessa rauhassa kotiin kun ensin oli saatu paikat kuntoon. Tällaisten viikonloppujen takia sitä hylkää kyllä kaiken muun paitsi pakollisen viikolla. Viikonloppujen jotka ovat kuin minilomia itsessään.

Miten teidän viime viikkonne meni?
Hyvää uutta viikkoa!Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Hyvä jos lenssu on jo helpottanut! Täällä mennään samalla kaavalla viikot, on temppukerhoa, kerhoa, muskaria ja leikkipuistoreffejä, siivousta ja äidillä jumppia. Kunnon kotiäitielämää. :D Tosin pääsin yllärinä teatteriin, sitä ei tapahdu ikinä! Tulit heti teatterijutuista mieleen.

  Kivaa uutta viikkoa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljalleen, ihmeen kauan kestänyt kröhä kyllä.

   Poista
 2. Viime viikko meni nopsasti :) Tapasin pari ystävää ( se on aina terapeuttista ja hauskaa) ja mieskin tuli kotiin kääntymään :)
  Onneksi flunssasi on pois! Nyt pitää käydä kaivamassa varastosta lämpimämpi vaatteita ettei palelluta itseään.

  VastaaPoista
 3. Viime viikko oli tämän viikon kaltainen, sairaslomaa ja lisäsairauksia. Josko tämä vielä elämäksi muuttuisi, hyväksi peruselämäksi ;)

  VastaaPoista
 4. Semppistä flunssahommiin, täällä sama. :'D Toka setti kuukauden sisään, jep jep. Syksy on kivaa aikaa, mut tätähän tää on. :P

  VastaaPoista
 5. Oh, the first picture is amazing! Looks like a really beautiful evening! Nature can be breath taking at times!

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
 6. Melkoisia flunssia nyt onkin ollut liikenteessä! Mekin oltiin viikonloppuna Nuuksiossa ja siellä oli ihan tajuttoman kaunista näin ruskan aikaan.
  Tsemppiä sinne että pöpö hellittäisi! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitkeää ja kauan kestävää flunssaa valitettavasti :)

   Poista
 7. Oikein eräretki siis :) Kuulostaa kyllä mieleenpainuvalta reissulta!
  Täällä ollaan oltu syysflunssan kourissa puolitoista viikkoa, sitkeä pirulainen.
  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se o kyllä, tämä liikkeellä oleva, ihan ihmeen pitkään kesti ja vei kaikki voimat.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!