30.11.2015

Evening Blue


"Kaikista ystävistä ajattelin, että osaisit arvostaa."
"Aina."

Lauantaina vietin "lyhyen lounaan" ystävän kanssa. Lounas jonka piti olla lyhyt, venähti liki kolmetuntiseksi ja aika lensi siivillä. Vaan mitäpä sitä valittamaan, kun italialainen ruoka ja viini on hyvää ja juttuakin tuntui riittävän. Mukana ollut maailman hurmaavin herrasmies yllätti hänkin nukkumalla liki koko lounaan ajan. Lounaan kunniaksi kaivoin oitkästä aikaa kaapista niin korot kuin hameenkin. En ole hetkeen muuta kuin farkkuja ja tennareita pitänyt, etenkin kun töissäkin mennään samassa kokonaisuudessa. Niinpä laittautuminen pitkästä aikaa tuntui mukavalta, etenkin kun seurana oli ihminen, joka takuulla osaisisitä pientä yritystä arvostaa.

Ylle eksyi tuttu burgundi hame ja päälle Aranin neule. Paksu ja lämmin villaneule lämmittää hyvin vielä marraskuussakin. Venähtäneen lounaan ongelma toki oli ulkona vallinnut valaistus. Neljältä alkoi olemaan jo sininen hetki menossa ja viimeinen hetki ottaa kuvat siis ulkona. Panasonic parka joutui tosissaan töihin, jotta valoa saatiin kuviin edes hitusen verran. Onnea on kyllä hyvä kamera, kesällä kuvaa mitä vaan, tämä alkaa olemaan sitä haasteellisinta kuvauskeliä, ellei satu ulos juuri sillä hetkellä kun on edes sinne päin valoisaa pilvien lomasta. Eiväthän nämä nyt mitenkään päin ole sellaisia kun ne voisivat olla suuremmalla määrässä valoa, mutta onpahan kuvat kuitenkin.

Marraskuuhun, huomenna alkavaan joulukuuhun sopii mainiosti myös tee. Itse olen teen juoja syksyllä ja talvella, kevään tullen se jossain vaiheessa jää, viimeistään kun yhdeksältä illalla on valoa. Mutta ystäväpiirissäni on eräs, joka juo teetä minun ja varmasti muutaman muunkin edestä. Novan Teeholistin maistelmat onkin upouusi blogi, jonka tämä teetä rakastava ystäväni perusti. Itse ajattelin ainakin vilkaista sieltä seuraava suositukset jahka kaapissa on edes vähän tilaa seuraaville teen maisteluille. Osaan nimittäin ostaa sitä teetä kyllä.

Tällaisia viikonloppukuulumisia täällä.
Upeaa uutta viikkoa ja marraskuun viimeistä!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

4 kommenttia:

 1. Paksu neule ja burgundi hame ovat oikein mukavan näköinen yhdistelmä. Täytyy käydä vilkaisemassa ystäväsi blogia: uudet teesuositukset ovat aina tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne toimivat todella hyvin. Kannattaa Novan blogissa vierailla, ihan uusia teejuttuja itselleni ainakin :)

   Poista
 2. Kivan naisellinen asu. Joskus on tosiaan kiva laittautua ja kulkea korkkareissa, valitettavasti liian harvoin nykyään..
  Ystävien kanssa on parasta! Eilen olin mieheni ja parin muun pariskunnan kanssa illallisella, mukavaa oli. Joskus taas kiva nähdä vain naisystävä, juttua riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre. Joskus tulee sellainen olo, että haluaa laittautua edes hetken aikaa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!