15.11.2015

Everyday Make-up favourites


Meikkiä ei koskaan tulisi käyttää itsensä piilottamiseen. Sitä tulisi käyttää luonnollisen kauneutesi korostamiseen.
- Kira Carl -

Tiedän tosin montakin ihmistä, itseni mukaan lukien, joka on joskus peittänyt sen luonnollisen kauneutensa meikin alle. En hyvällä tahdollakaan voi sanoa, että olisin teininä niillä mustat rajaukset ylä- ja ala-luomelle kokeiluillani korostanut mitään luonnollista kauneutta. Toisaalta hyvä että tuli kokeiltua tuolloin, en tiedä ottaisiko kukaan enää tosissaan sellaisen ylimeikkaamisen kanssa nykyisin. Onneksi teinille moinen on paljon sallitumpaa kun kolmekymppiselle ja kokeiltua tuli ns. oikeassa iässä.

Siitä saakka kun aloin salilla käymään, olen huomannut karsivani meikkivalikoimaani aika rajulla kädellä. Kotona on vielä vaikka kuinka paljon, mutta nämä ovat ne, jotka lähtevät mukaan salille ja joilla se arkimeikki taiotaan kasvoille huhkimisen jälkeen. Onneksi joskus tuli kokeiltua ja paljon, näillä se meikki syntyy reippaasti alle kymmenessä minuutissa. Onnekseni koko kosmettiika-arsenaali on myös inhimillisen hintaisilta merkeiltä. Olen kokeillut myös niitä kalliimpia, enkä sanoa etteikö esim. Chanelilla olisi huikeita tuotteita. Silti olen onnellinen siitä, että omalla naamalla kohtalaisen hyvin toimivat myös nämä edullisemmat merkit ja voin jättää ne hintavammat sinne luksuspuolelle, jonka hintoihin en ole valmis panostamaan.

Jos haluat tietää, miten meikkisuosikit ovat muuttuneet, vilkaise edellinen "My makeup favourites" postaus puolentoistavuoden takaa.

Pohjustuksissa luotan aina samaan neljän koplaan, neljäs tosin vain tarvittaessa. Lumenen Beauty base antaa etenkin aamusta sitä kaivattua heleyttä naamaan. Arctic Aquan BB-voide pomppasi keväällä suosikikseni ja tämä on toinen purkki samaa ainetta. BB-voiteen levitykseen myös operaatio viikonloppuisin jää, kuka jaksaa pakkelia vapaalla enemmän laittaa. Vaan arkena vielä Nude perfection glow foundation ja tarvittaessa L'Orealin peiteväri ovat mukana, kokonaisuus antaa huolitellumman ilmeen töihin. Samalla pyös pohjan joka kestää ilman korjailuja koko päivän. RealTechniquesin sudit ovat olleen suosikkejani siitä saakka kun ensimmäisen sain käsiini. Tässä kohdassa joku varmasti kysyy vielä puuterin perään. Koska kasasin meikkipussin sisällön lattialle, jäivät ne laukussa olevat, puuteri mukaan lukien pois kuvasta. No7:n kivipuutero löytyi Irlannin reissulta viimeksi ja siinä on sen jälkeen pysytty, omalle naamalleni juuri sopiva.


Kun se pohja on kunnossa, niin on helpompi hoitaa loppumeikkaus. No7:n poskipuna on sekin Irlannin ostos, vähän vanhemmalta reissulta ja tuntuu toimivan edelleen. Uskomattoman riittoisa versio. Aurinkopuuteri ja korostus samassa paketissa hankittu nekin Irlannista. Bourjois oli merkki, johon törmäsin Belfastissa, merkki jota ne harvat seuraavani vloggaajat olivat jo hehkuttaneet, joten niin siinä kävi, että testiin lähti. Eikä suinkaan mikään turhaostos. Sopivan vähäinen määrä pigmenttiä antaa mahdollisuuden tarkaan levitykseen ja saan juuri sen verran vähän tuotetta irti kuin haluan. Vaalealle iholle suunnattu paketti toimii hyvin suomalaisella kalpealla iholla. Tykkään.

Silmissä Bourjois pääsee myös loistamaan. Pohjustus Lumenelle ja loppu meikki onnistuukin sitten samalla paletilla arkeja. Ecotoolsin sudit ovat tehneet silmien meikkaamisesta ilon ja en edes välitä laskea kuinka mones Maybellinen Lash Sensational ripsiväri on menossa. Meikin viimeinen osa, se huulipuna on siellä laukun pohjalla sen puuterin kanssa. Niissä sitä valintaa sitten onkin, pelkästään arkena taitaa kulkea kolme tai neljä punaa mukana. Ei sitä koskaan tiedä millä tuulella sattuu olemaan. Niin ja aina se huulirasva... Pitäisiköhän näistä tuotteista tehdä oma postauksensa, sen verran tiheään tulee käytettyä.

Löytykö joukosta tuttuja tuotteita? Kenties jopa samoja suosikkeja?
Hyvää sunnuntaita!


Makeup should never be used to hide yourself. It should be used to enhance your natural beauty. 
- Kira Carl - 

I think we have all hiden our selves with makeup, at least I have and many I know have done so too. It's natural when your teenager, it give you coverage against hars world, that seem even wors when your teenager. Now days, I have been toning my makeup a lot, no more black lining every day, and I mean everyday. But since going to gym regulary, it means that I have been 
forced to take only some make up with me, I can't take all of it now can I? Meaning also, I have been learning my favourites for everyday makeup. Simple and easy, quite fast one to do as well. Any of your favourites on the photos?


Great Sunday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Ei ihan samoja löydy, mutta Lumenen meikkivoiteet ovat nousseet tämän vuoden aikana ihan ehdottomiksi suosikeiksi. Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä huipputuotteita, tykkään useammasta, tuo on tämän hetken suurin suosikki.

   Poista
 2. Toi Lumenen Beauty Base on tosi ihana tuote. Tykkään.
  Mun meikkipussukka on tosi suppea. Montaa tuotetta en kasvoihin laita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulin, että omani on suppea kunnes tajusin, että näitähän on vaikkakuinka monta :D

   Poista
 3. Ihan uusia tuotteita mulle! Kiitti vinkeistä! Näitä vois joskus kokeilla. Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ovat toimivia ja löytyy uusia suosikkeja :)

   Poista
 4. Lumenen pohjustusvoiteet ovat mulle ihan tuttuja, niitä tykkään käyttää. Oikeassa olet, että kun pohjustus on kunnossa, niin meikki onnistuu ja pysyy. Sun kohdalla hienona plussana pohjustuksen pohjustuksena on upea iho, jota aina ihailen lähikuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upean ihon salaisuudesta enemmän huomenna, mutta kyllä se suurin on kaksi kertaa vuodessa kosmetologin hoito ja geenit ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!