2.11.2015

Smart casual or casual smart?


Upean tyylin salaisuus on viihtyä vaatteissa jotka sinulla on yllä.
- Ines de la Fressange -

Voi valokuvaus ja päivän valo. Viimeisen viikon aikana on tullut tutkittua kameran asetuksia huolellisemmin kuin aikoihin ja onhan se muuten niin, että tuolla GM1:llä tehostettuna Tamronin 14-150mm saa muuten kuvattua ihan kivoja kuvia sisällä. Ei se nyt auringonvaloa voita se sisävalo ja mihin kamera pystyy, mutta oikeasti, mikä sitä auringonvaloa voittaisi. Edes pilviverhon läpi. Niinpä lauantaina otettiinkin ennemmin kuvia ulkona, etenkin kun oli kohtalaisen lämmin päivällä, niin tarkenikin. Keskiviikkona saattekin sitten ihastella jälleen niitä sisäkuvia, sen verran myöhään otettiin taas iltapukukuvia, että aurinko ehti jo laskemaan.

Mutta nämä, lauantaina Indiedayssin bloggersinspiration dayssä päivässä kun kävin pyörähtämässä, niin päälle valikoitui kokonaisuus joka oli jälleen, no todella minä. Aika pitkälle samanlainen kokonaisuus kun missä töissä mennään, itseasiassa täysin identtinen jos otatte nimilapun vaan pois. Jokunen viikko takaperin tukevalla -50% alella ostetut Vagabondin nahkatossut ovat juuttuneet jalkoihin kiinni, juuri nyt ei tunnu olevan tämän mukavampia kenkiä. Muutenhan tämä on niin sanotusti samaa vanhaa. Vanhassa vara parempi eikö?

Huomaan hankkineeni uuden tyylin. Tai lähinnä, laskeutuneeni koroilta tossuihin ja jumittuneeni tossuihin kokonaan. Mitä lie mukavuusvimmaa, mutta korot tulee laitettua aina vaan harvemmin ja harvemmin jalkaan, myös töihin. Niinä päivinä kun on oltava, tiedätte kyllä, asiallinen, niin kaivan pöydän alta mustat korot jotka muuten vaihtuvat takaisin tossuihin heti kun mahdollista. Helppoutta, mutta ei muuten satu. Ehkä alan siis keräämään tossuja, johan noita korkoja on tullut kerättyä aika määrä ja tuolla ne ovat kaapissa käyttämättöminä.

Aurinkoista maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!Secret of a great style is to feel good in what you wear.
- Ines de la Fressange -  

It seems that I have this same signature style. Nice shoes, blue jeans, bouse, blazer and a scarf. Over and over again, a bit of same old same old, but you know, I tend to love it. I used to wear a lot more heals, but I must say, I feel much beter on not wearing them, I think my feet agree on that. Well I do still wear heels every now and then, but for everyday use, not anymore. These white ones, were on good -50% sale on Vagabond, so I know I got comfy shoes on a good price. Hope they last, as they have always lasted. What is your favourite style?

Lovely Monday and great week!

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: H&M // Farkut/Jeans: JUNAROSE //
Kengät/Shoes: Vagabond // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Tommy Hilfiger


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Kiinnitin muuten huomiota sun vitivalkoisiin tossuihin lauantaina! :) Oli kivaa nähdä ja kuulla sun kuulumisia pitkästä aikaa. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kauanko ovat vielä valkoiset :D Niin oli ihana nähdä <3 Hyvää viikkoa!

   Poista
 2. Smart casual olet ja myös casual smart! Olemuksestasi huomaa että tossut ovat mukavat - viihdyt niissä selvästi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, että asussa on oltava hyvä olla että sen pukee uudelleen päällensä :)

   Hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 3. Siistit tossut sopivat kyllä hyvin jakun kanssa, tulee mukava rennon tyylikäs kontrasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, rennossa kokonaisuudessa on paljon helpompi olla :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!