Everyday office outfit


Huoneeni oli siisti kunnes kuulin, että minun pitää päättää mitä pukea päälleni.

Yllä oleva lause pitää kyllä niin paikkansa meillä aika ajoin, makuuhuone on kuin kaaos kun meikäläinen on koittanut keksiä mitä pukea ylleni ja sovittaa sen kymmenkunta kokonaisuuta. Töihin mennessä ongelma on ratkennut jo monta viikkoa tämän tyyppisellä kokonaisuudella. Farkut, pusero ja jakku. Huivi ja tossut. Auta armias niinä aamuina kun tulisi pukeutua johonkin muuhunkin kuin tähän simppeliin kokonaisuuteen. Tällä ei nimittäin ihan joka päivä kuitenkaan voi mennä. Niitä päiviä varten on onneksi olemassa erilaisia mekkoja, joista sitten valita. Voisi melkein, silleen ihan todella varovasti sanoa, että vaatekaappini alkaa olemaan mallia toimiva.

Mikähän siitä sitten tekee toimivan? Perusvaatteet on om vastaukseni. Erinäinen määrä jakkuja kyllä, pidän harmaita ja mustia eniten. Laadukkaita puseroita, yllä oleva löytyy kaapista myös mustana ja vaikka se ei todellakaan ollut edullisimmasta päästä, niin pohuta puuvillaneulosta oleva Lauren Ralf Lauren tulee joka kerta saman näköisenä pesukoneesta kuin uutena. Kerta toisensa jälkeen. Siis hintansa väärti. Huiveja nyt on vaikka muille jakaa, sitä en lähde edes kieltämään vaikka en olekaan niitä kenellekään antamassa. Farkut sen sijaan ovat Junarosea, niinkuin muutkin farkut, jotka kaapissa taitavat olla. Enkä vaihtaisi. Tulee pidettyä tällä hetkellä kaksiä eri farkkuja uudelleen ja uudelleen. Nekin tuntuvat kestävän pesua mahtavan hyvin.

Takki, joka on alimmassa kuvassa, on uusin lisäys niihin perusvaatteisiin. Onko kukaan yllättynyt, että se sininen? Minä en ainakaan ole. Junarosen upea sininen talvitakki alkaa olemaan hiljalleen etelässäkin ajankohtainen takki, joten kuukauden eteisessä roikkumisen jälkeen pääsi sekin vihdoin käyttöön kelin viilentyessä. Takkiin kuuluisi muuten karvareunus huppuun, mutta se kun ei oikein ole allekirjoittaneen juttu, niin pois lähti. Huppu sen sijaan on asia, jonka talvisempaan takkiin kaipaan. Muutoinkin riittävä pituus ja taskut. No tässähän on ne kaikki olemassa, joten kertakaikkiaan nappihankinta.

Millaisia ovat sinun perusvaatteesi?
Hyvää perjantaita!


Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Lauren Ralph Lauren // 
Farkut/Jeans: Junarose * // Kengät/Shoes: Vagabond // Laukku/Bag: Longchamp // 
Huivi/Scarf: Mulberry // Takki/Coat: Junarose *

* Saatu blogin kautta / Received throug blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Onpa kivan näköinen jakku - tuommoinen kelpaisi minunkin vaatekaappiini :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Se on syksyllä Espritiltä ostettu, saattaa olla saatavilla vielä :)

      Poista
  2. Ihanan mukava ja rento asu ja näytät todella hyvältä <3 Aivan totta muuten, meidän kotiin jää aina hirmuinen vaatesotku, kun lähden kiireessä jonnekin. :)

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Kyllä se rennossa kokonaisuudessa töiden teko on itselleni parasta, ajoittain toki on mekkopäiviäkin. Työt luistaa paremmin kun ei vaatteita mieti, keskittyy olennaiseen ;)

      Upeaa viikonloppua!

      Poista
  3. Omat luottovaatteeni näin talvella ovat kapeat mustat farkut, mustat saappaat, muutama neule, jotka vaihtelevat ja joku muhkea huivi. Niillä menen näköjään aika suuren osan päivistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en mustia farkkuja osaa oikein pitää, kokeiltu on mutta kun ei niin ei. Tiedä sitten mikä niissä muka on "vikana" mutta jotenkin eivät vaan meikäläisen tyyliin meinaa sopia, vaikka muilla niitä ihailenkin tasaisesti :)

      Poista
  4. Hmm...sängynpäädyssä on nyt kasassa pari hametta, punainen DKNY kietaisuneulehuitula, musta neulehuitula ja collegejakku, koska kiire aamu, koska vaatteiden vaihto aamupäivällä, koska ainainen vaatekriisi.
    Luottovaatteet: Mustat kapeat farkkumaiset housut, jotka eivät kuitenkaan ole farkkua. Olisi jo kiire uusia ennen kuin hajoavat päälle. Istuva musta bleiseri. Siniset farkut, hiukan bootcut. Mustat pukeutumispaidat/t-paidat tms. Musta neulehuitula. Näistä saa aina koostettua (tylsän) turva-asun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se tylsä turva-asu ole jokaisella, sellainen jolla voi mennä töihin ilman että tarttee ajatella onko se tilanteeseen sopiva kun aina on. Vaan tuo söngyn päädyn täyttyminen vaatteista, se on kyllä tuttua, joskus liiankin ;)

      Poista
  5. Itse tykkään juurikin simppeleistä vaatteista joita sit pystyy piristämään huiveilla ja koruilla. Bleiseri tekee asusta heti tosi ryhdikkään.
    Omassa työssä ei ole tuota ongelmaa että pitäisi kovasti miettiä pukeutumista. Joka päivä samanlaiset suojavaatteet. Tavallaan helppoa mutta älyttömän tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleikkaa tulee pidettyä todella paljon, töissä melkein joka ikinen päivä. Työvaatteissa on kyllä puolensa, ei tartte miettiä. Vaan viekö se innon vapaallakin panostamisesta?

      Poista
  6. Oikein kivan ja rennon näköinen asu! Kelpaisi minunkin päälleni. Tosin tykkään, että jakun pitää mahtua kiinni ollakseen päällä mukava. Ja tuo Mulberryn huiviklassikko on aina niin tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Minä olen jakku auki ihmisiä, sopii itselle paremmin joten tulee valittua sen mukaan koot ja mallitkin aina. Mulberryn huivi menee mihin tahansa kokonaisuuteen kyllä!

      Poista
  7. Tykkään asusta tosi paljon, yksinkertainen ja mukavan näköinen. Olet kyllä hoikistunut hurjasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia. Niin se menee että liikunta kutistaa kummasti. Hitaasti mutta varmasti edetään.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!