21.12.2015

It was just like a Spring day


Sääennusteesta huolimatta, elä kuin olisi kevät.

Lause jonka tällainen ksän lapsi koittaa muistaa aina talvella. Sen energiamäärän minkä aurinko ja lämpö tuovat mukanaan. Sen korvaaminen talvella on ajoittain todella vaikeaa. Vaan entä kun se kevätpäivä sitten sattuukin joulukuulle? Lauantaina ainakin etelässä aurinko paistoi lämpimänä siniseltä taivaalta. Oma usko joulukuuhun oli koetuksella, kuvat pystyi oikeasti ottamaan lyhythihaisessa ohuessa neuleessa ilman takkia. Sattui nimittäin kohta, jossa ei sitten tuullut ollenkaan. Lämmittää se aurinko näemmä joulukuussakin. No, sunnuntaina olikin jo sitten kylmää vihmontaa taivana täydeltä.

Näin kevään ja kesän rakastajana, huomasin tuossa joululahjoja viime viikolla hakiessani, että ensimmäiset kevättä hehkuvaa malllistot olivat Stoccalle saapuneet. Silmiini osui niin kukkaa kuin raitaakin. Muutamalla tekijällä, ei todellakaan kaikilla, mutta tiedätte jo varmaan miten siinä kävi. tämä nainen kipitti sovituskoppiin ja aloitti jo nyt, siis ennen jouluaattoa, jo haaveilun keväästä. Yksi aurinkoinen päivä keskellä pimeintä aikaa riitti muistuttamaan, miten paljon se kevät antaa virtaa.

Jos nyt juhlisi sen joulun tässä ensin - kuitenkin. Sen jälkeen jokunen aleostos mahdollisesti ja luulisin, että tammikuussa enää mikään ei pidättele keväthaaveista. Joko teillä alkoi loma? Olenkohan ainoita jotka ovat sinne aatonaattoon saakka töissä? Ja muuten välipäivätkin aherretaan ihan normaalisti.

Hyvää jouluviikkoa!


Winter go home - You're drunk.

It's December. And it felt like Spring day on Saturday. Friday and Sunday were almost normal Winter days, but for some reason Winter decided to go to sleep on Saturday and gave room for Spring. I almost forgot what it means when day is so bright and actually warm as well. It was awesome. For that one day, for now, it's time to get to Christmas. Couple of days to go.

Lovely Monday all!

Neule/Knit: Primark // Farkut/Jeans: Primark // Kenfät/Shoes: Vagabond 


Seuraa blogiani // Follow my blog:

10 kommenttia:

 1. Kevätvaatteista tulee aina iloiselle fiilikselle. Oikeastaan tässä pimeydessä alkaa olla aika sama, tulisiko lunta vai aurinko, kumpi tahansa on joulun toive. <3

  Mukavaa alkanutta viikkoa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta sieltä sitten tuli vaan onneksi sitä aurinkoakin jonkin verran sentään :)

   Poista
 2. Töissä ollaan täälläkin :). Ja kevättunnelmissa.

  Näitten T-paitakelien keskelle ei vaan nyt pysty taikomaan joulutunnelmaa millään (no, ehkä kinkulla..), joten olen päättänyt keskittyä iloitsemaan siitä, että huomenna alkaa päivä pitenemään ja kohta kevät ja valo voittaa.

  Leppoisaa oloa sinne työpöydän ääreen täältä toisen pöydän takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä piteneminen on kyllä paras asia tähän aikaan vuodesta. Joulu kyllä, mutta itselle se valon lisääntyminen on vielä suurempi aspekti kyllä :)

   Poista
 3. Samoilla fiiliksillä usein, että valon puute saattaa täälläkin vähän vaivata tätä emäntää. Kauniilta näytät sinä ja uskomattomalta nämä meidän säävaihtelut vaikuttavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi valoa saa nyt jo enemmän! Hiljalleen koko ajan vaan lisää :)

   Poista
 4. Kevät ja kesä <3 Loppukevät on ihana kun luonto herää ja linnut palaavat. Kaikki ovat täynnä elämää! Lisää aurinkoisia päiviä sinnepäin ja Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko antaa kyllä kummasti voimia jaksaa vaikka mitä :)

   Poista
 5. Oijoi, mahtava t-paita! Mistä noita saa?

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!