16.12.2015

Navy outfit


Omista vähemmän, tee enemmän.

Nykyisin tunnun painottavan enemmän tuota tekemistä kuin omistamista. Valitsen ennemmin illan teatterissa, hyvän ruuan parissa illallisella ystävien kanssa, museokäynnin kuin tavaran. Tottakai ihastun edelleen säännöllisesti johonkin tavaraan. Nykyisin kuitenkin laatu voittaa. Samassa mekossa voi mennä töissä asusteita muuttamalla parikin päivää ja kun se mekko tulee saman näköisenä pesukoneesta aina ulos, niin sehän on kuin olisi koko ajan uusi mekko. Sama homma kaiken kanssa, laukkujen, takkien huivien, kenkien. Kaiken kanssa. Lienenkö siis vanhentunut ja viisastunut? Paitsi sen Primarkin pyjamamäärän kanssa. Paheensa jokaikselle suotakoon. Onhan toki laukku, huivi ja kenkävarastoni kohtalaisen merkittävän kokoinen, etenkin jos katsoo Longchampin laukkuja. On siis mistä valita, korujakin on valtavat määrät. Mikä siinä sitten hankkiessa siihen rinnalle tumman sinistä, valkoista, harmaata ja mustaa perusvaatetta. Joskus hinkuan kyllä erilaisempia vaateita, sitten pidän niitä aikani kunnes kyllästyn. Ne ostan kyllä pääosin edullisemmista kaupoista.

Onko tämä nyt sitten sitä vanhenemista ja viisastumista? Mahdollisesti, mutta ainakin tuntuu, että saan itselleni paljon enemmän. Tosin sitähän blogin postausten määrän vähentäminenkin oli, aikaa jää muullekin. Yksi niistä toki se salilla käynti, jaksaa kaikkea muutakin tehdä kun käy siellä. Pakko sanoa, että myös viikon loma marras-joulukuulle oli suunniteltu. Muuten tulee pitkä pätkä ilman vapaita putkeen ja kokemuksesta osasin jo sanoa, että kolme viikkoa kesällä riittää kun jakaa joulukuulle viikon ja loput maaliskuussa pääsiäisen kylkeen kiinni.

Mutta se lomailu ei ollut idea vaan parin kuvan verran perus reissukokonaisuutta: puuvillaneuletta, farkkuja, tennareita huivia, olan yli laukkua ja tällä kertaa tietenkin myös takkia. Itselleni sopiva kokonaisuus kaupunkilomalle. Millainen on sinun kaupunkiloma"uniformusi"?

Hyvää keskiviikkoa!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Junarose // 
Takki/Coat: Mark&Spencer // Huivi/Scarf: Mulberry // 
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Vagabond


Have less, do more.

When it comes to travelling outfits, I seem to have the same outfit every time. Jeans and cotton knit. With scarf, trainers and this time also with coat. With cross body bag as well. Simple, but easy to use. But then again, now days it seems that I truly have less and do more. Buying quality clothing means saving on long run and those savings go to do more-part. Since I do, I travel more, I go to theater, museums, go out for dinners and so on. You can't have both, at least on normal salary such as I have. And choosing doing and experience means more to me. Taking these outfit photos in London was more experience. Nice shots on a lovely day with almost all navy outfit. Outfit that's truly me.

Lovely Wednesday all!

Seuraa blogiani // Follow my blog:

6 kommenttia:

 1. Viisautta se on :) Kun alkaa nurkat olla täynnä tavaraa ei olo ole yhtään parempi kuin että olisi jättänyt tavarat ostamatta.. Vähemmän on enemmän, vai miten se sanotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kyllä menee. Eikä nyt voida puhua siitä että tavaraa ei olisi ollenkaan :D Hiljalleen löytyy se oma tyyli myös.

   Poista
 2. Kyllä se viisautta on. Itsellänikään ei ole koko muuttunut vuosiin, niin on kivaa kaivaa 5 vuotta vanha mekko taas päälle - sehän on kuin olisi kaupassa käynyt. :D Nyt tosin innostuin ostamaan alesta äitiysvaatetta, vaikka se vasta turhaa on kun tarvitsen niitä niin lyhyen aikaa, toisaalta nuo äitiyskirpparit netissä ovat kuvan aktiivisia, toivottavasti saan siis kiertoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös käsittänyt että mammavaatteet menee vauhdilla kaupaksi, joten sinällään ne ovat hyvä ostos. Plus mukava oma olo lienee tärkeintä myös!

   Poista
 3. Juu täällä aina raakataan kamaa pois, miten sitä aina sikiää lisää.. Takki on aivan ihana ja koko asu! <3 Mukavaa päivää Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on kolme vuotta sitten ostettu ja noin suosikki ettei mitään rajaa. Vaan niin on kyllä kaikki kokonaisuuden vaatteet.

   Upeaa päivää Tiia <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!