Makeup favourites 2015


Makeup is art, beauty is spirit.

Meikit ja niiden testaus, ihan suosikkihommaani, ollut jo useamman vuoden. Voisi sanoa vuosikymmenen jo. Vähintään siis yhden, todennäköisesti useammankin. Olen kokeillut vuosien varrella useita ja viime vuonna niitä suosikkeja on tuntunut löytyvän enemmänkin uusia. Toki muutama vanhempaa perua oleva, mutta viime vuosi tuntui olevan meikkien osalta oikea kultakaivos. Tammikuun pimeydessä ja pakkasella kun asukuvien otto jää paljon vähemmälle, niin ajattelin postailla sitten kosmetiikasta, sekin kuitenkin blogin aihepiiriin kuuluva. Vaan pidemmittä puheitta aloitetaan ja aloitetaan itseasiassa meikkipusseista.

Olen aikaisemminkin sanonut, että katson säännöllisen epäsäännöllisesti YouTube videoita ja monesti samoja kanavia. Yksi suosikkini jo kolmen vuoden ajalta on Zoella, joka toi markkinoille omaa nimeään kantavia tuotteita jo hyvä tovi sitten. Tilasin kokeilumielessä kaksi meikkipussia, koska voiko niitä koskaan olla liikaa? Yllätyin itsekin miten passelin kokoisia kumpikin ovat. Vaaleanpunainen kulkee laukussa mukana joka päivä, sisällään kivipuuteri, pari huulipunaa, huultenrajauskynää ja huulirasva. Näkyi siellä mukana pampulakin olevan. Isompi puolestaan kulkee nykyisin jokaiseen reissuun ja salillekin tarpeen vaatiessa. Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen myös juhlameikkiä varten ja ennen kaikkea sinne mahtuvat myös suuresti rakastamani RealTechniquesin sudit.



Joista päästäänkin liki aasinsillalla sitten niihin suteihin. Voisin laittaa melkein jokaisen omistamani RealTechniquesin sudin tähän, mutta valitsin kaksi suurinta suosikkiani, poskipuna ja puuterisudin. Puuterisuti on kalliimmasta sarjasta sutejaan ja oli se kyllä joka sentin (tai itseasiassa pencen arvoinen. Ainut sen miinuspuoli on pituus, se ei mukaan mahdu tuohon meikkipussiin vaan silloin mukaan lähtee toinen suti. Silmämeikissä taitavat olla suurimmat suosikkini "linjasta poiketen" Ecotoolsin suteja. Nämä kaksipäiset kun tekevät kaiken mitä itse silmämeikkiin tarvitsen. Etenkin jo jonnekin lähden niin ne ovat nämä jotka mukaan lähtevät, kotona sitten valitsen isommasta valikoimasta. Hyvä suti tekee meikkaamisesta nautinnon ja sen takia näistä onkin tullut pidettyä hyvää huolta ja puhdistaminenkin on säännöllistä.

Sudeista päästään pohjustuksiin ja siellä primeria lukuunottamatta suosikkini löytyvät kotimaiselta Lumenelta. Soap&Gloryn primeri tuntuu toimivan omalla pintakuivalla ja herkällä sekaihollani kaikkein parhaiten, niin keväällä, kesällä, syksyllä kun nyt talvellakin. Ongelmahan on tämän saaminen mistään, ostinkin siis Lontoon reissulta jo uuden vaikka tätä edellistä on edelleen jäljellä. Silmämeikin pohjustajasuosikkini taas on Lumenen versio, jota en vaihtaisi mihinkään. Harkinnut olen UD:n kokeilua, mutta kun tämä on edullisempi ja toimii, niin miksi sitä vaihtaa. Taitaa olla nyt yli kaksi vuotta menty jo tällä samalla. Meikkivoideihastukseni on puolestaa uudempi, joskin Lumenen sekin. Nude perfection glow foundation on juuri sopivan kevyt ja läpikuultava, juhlaan sitten peittävämmällä, mutta arjessa mennään näillä kolmella ennen puuteria.



Kulmakarvojen kanssa mikään ei ole tähän mennessä voittanut Inglotin kulmakynää, paitsi kosmetologin vasta värjäämät kulmat tietysti. Muutoin turvaudun aina samaan kynään, en edes uskalla laskea tämän kanssa vuosia. Jos sanon, että viisi vuotta on samalla tuotteella mennyt, niin kovin paljon hutiin ei voi laskelma mennä. Ripsivärisuosikki on myös vanhempaa perua, Maybellinen Lash Sensational tulee otettua käteen aina vain uudelleen ja uudelleen. Siitä saakka kun sitä Suomesta on saanut. Enkä hetkeen näe että olisin sitä vaihtamassa. Luomiväreissä Bourjoisin nelikko on ollut arkipäivien pelastus. Siinä on kolme juuri sopivaa sävyä, joilla loihtii nopeasti toimivan arkimeikin silmiin. Keskellä olevaa glitteristä en käytä oikeastaan ollenkaan, mutta kolmekin on jo hyvä saavutus. Saattaa olla, että tämä tulee ostettua uudelleen, joka on kyllä omalla kohdallani luomiväreissä todella harvinaista.


Poskipuna. Kyllä se ansaitsee oman kuvansa. No7 tuotteita olen kantanut muutenkin Englannista ja Irlannista Suomeen, myös puuterisuosikkini ovat siltä (sekä irto- että kivipuuteri). Tuntu, että se toimii ihollani joka kerta täysin moitteeta ja juuri tämä poskipunan sävy on se kaikin puolin oikea itselleni. Vielä kun näitä saisi Suomesta. Vai saako? Olenko jotein pudonnut jo kehityksestä näiden kanssa mitä täältä saa ja mitä ei?

Huulille Blistex tuntuu olevan uudelleen ja uudelleen huulirasvavalintani. Kokeilen kyllä useita muitakin, mutta tämä on ainut jonka ostan aina uudelleen. Huulipunissa astelinkin sitten tämän vuoden aikana ns. pimeälle puolelle ja niinhän se meni, että kun ensimmäinen MAC:n huulipuna oli käytössä, niin paluuta ei enää ollut. Kumkin suosikkini on mattaversio, kiiltävissä en ole vielä kokeillut mutta arkikäytössä Please me ja juhlaan Russian red, niin siinähän se oli. Voisihan niitä olla useampikin, mutta koitan muistuttaa itselleni, että varsinaista tarvetta ei ole... Siis ollenkaan uusille, mutta huulipunat taitavat olla ne suurin heikkouteni. Luomiväreissä sentään en osta samaa sävyä moneen kertaan vaikka aika määrä niitäkin on.

Sellaisia meikkisuosikkeja viime vuolta täällä. Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Mitkä ovat sinun suosikkisi?

Hyvää perjantaita!


Makeup is art, beauty is spirit

Some of my favorite makeup products from this year. Not all are unfortunately awailable in Finland, but I'm more than happy to order them online, since I finally feel that I have found some golden products. Mainly all from high street... Well apart from MAC lipstick, but you know, girl needs to have her weaknesses. 

Lovely Friday all!

Seuraa blogiani // Follow my blog:

Kommentit

  1. Tuo No 7 "komsepti" on kiva. Mulle tehtiin ihosävyn kartoitus ja sain sellaisen lappusen, jossa oli koko sarjasta kaikki ihosävylleni sopivat tuotteet merkitty. Valitettavasti olen tuom lappusen kadottanut, huulipunan ostin ainoastaan keväällä. Mutta saahan tuon tyypityksen tehtyä seuraavalla kerralla uudestaan.

    Mielestäni Sokos myi ainakin joskun No 7 tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama on minullekin tehty, mutta ennen kaikkea puuterit ovat nousseet suosikeikisini. Pitänee vilkaista Sokokselta, onneksi on Briteissä käyviä ystäviä, jotka menevät sen ostoslapun kanssa hakemaan oikeat tuotteet tarvittaessa ;)

      Poista
  2. Ecotoolsin siveltimet löysin joku aika sitten kun ostin pari kokeilukappaletta. Nyt sitten olenkin yrittänyt metsästää saman sarjan suteja lisää - huonolla menestyksellä. Joulun aikana kauppojen valikoima kummasti supistui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tilaan omani verkosta hyvin usein, mutta toivottavasti valikoima alkaa palautumaan jo hiljalleen normaaliksi, niin saa niitä suosikkeja lisää.

      Poista
  3. Oi, ihania suosikkeja! Zoella kuuluu myös meikäläisen YouTube-lemppareihin, ihanan pirteä tapaus. :) Ostin häämatkalta RealTechniquesin meikkisienen (sellaisen beuty blender kopion), ja se on ihan sairaan hyvä. Pitänee kokeilla myös noita siveltimiä. Niin, ja sitä UD:n silmämeikin pohjustajaa ei kannata kokeilla, jos on tyytyväinen halvempaankin...se on nimittäin ihan sairaan hyvä, ja siihen jää koukkuun! :D Ja on kallista tavaraa. Ehkä pitäisi itse kokeilla taas vaihteeksi tuota Lumenea. Joskus muutama vuosi sitten oli sitä, mutta silloin en oikein osannut vielä kikkailla luomiväreillä, niin en ehkä oikein tajunnut arvostaa sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimet on kyllä mainioita, en ole kokeillut sitä sientä kun tykästyin levittämään siveltimellä meikkivoiteen. UD:ta tuskin edes kokeilen, juuri sen hinnan takia. Lumene pitää omalla luomella ainakin ja kympin hinnalla se on ihan kohtalaisen hintainen kokeilukin vielä.

      Poista
  4. hei, kysymykseni ei liity millään tavalla kosmetiikkaan... olen lähdössä kesällä Dubliniin, ja kysyisin hotellivinkkejä. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, olet käynyt useamman kerran kaupungissa.
    - Patsy-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa. Mahdollisimman läheltä Trinity collegea, jolloin olet keskustassa. Mielellään Temple Barin puolelta, jolloin todella keskusta. Spiren läheltä postitoimiston vierestä myös hyvä, se kaupunki on käveltävissä keskustasta kuten Helsinkikin. Keskustasta kannattaa maksaa, kävellen kaikkialle, myös sinne hotellille.

      Specifimpää hotellia en osaa sanoa, budjetti ratkaisee aika tavalla :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Söpöjä noi meikkipussit. En oo itse oikeastaan löytänyt mitään kivoja, tuntuu että kaupoissa on jotenkin tylsän näköisiä ja värisiä. Sitten tietty jos tulee joku kiva vastaan, on niillä hintaakin paljon enemmän.

    On mulla jotain meikkipusseja, mm. Marimekon minkä sain muistaakseni jostain kaupan päälle, blogivoitto joka sisälsi myös H&M:n tuotteita, miehen mulle ostama Nalle puh (:D) -meikkipussi ja yhden jonka oon tehnyt ala-asteella eli reilu 20. vuotta sitten :D.

    Toi itse tehty on oikeastaan edelleen ihan kivan näköinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehdyt ovat kyllä monesti niitä parhaita vuosienkin jälkeen :)

      Poista
  7. Sama ripsari mulla käytössä ollut jo yli puolisen vuotta, tai siis ainakin kolmas tuubi jo, eli siis melkein vuoden varmaan jo ollut. Parasta munkin milestä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!