3.2.2016

Maybelline Master ink matte


Olkoon rajauksesi aina tasaiset.

Helpommin sanottu kuin tehty, etenkin nestemäisen rajauksen kanssa vaan harjoitus taitaa tässä(kin) kohdassa tehdä mestarin. Aloitin oikeastaan arkikäytössä ohuen rajauksen tekemisen harjoittelemisen vasta viimevuoden puolella. Juhlaan olen ne hyvin monta vuotta jo silmiini taiteillut, mutta arki-aamuna sille keskittymiselle ei ole samalla tavalla aikaa. Vaan harjoittelemalla toki sekin taito paranee, kuten niin moni muukin. En oikeastaan välittänyt millä ne rajaukset sutaisin aamulla (joskus paremmalla, joskus huonommalla menestyksellä) kunnes sitten viime viikolla päätin kokeilla uutta tuotetta. Edellisen loputtua ja kun ne rajaukset alkavat hiljalleen onnistumaankin aamulla ilman suurempaa sotkemista kävelin kauppaan ja itselleni ehkä tyypilliseenkin tapaan tein totaalisen heräteostoksen tämän eyelinerin muodossa.

Hämmennyin ensimmäisellä kerralla rajaukset aamulla laittaessani lopputulosta. Maybellinen master ink matte teki sen, mitä ilmeisesti en ollut osannut edes ajatella, sai aikaan todella luonnollisen näköisen lopputuloksen. Onhan se aikaisemminkin onnistunut, mutta kokonaan mataksi kuivuva rajaus todella tuo luonnetta ja kun rajauksen tekee riittävän ohuena niin tulos on ennemminkin katsetta avaava, kun se, että edes näyttäisi siltä, että silmissä on rajaus. Tottakai tämän saa aikaan monella muullakin nestemäisellä rajauksella, mutta itse ihastuin tähän n. 8€ hintaiseen tuotteeseen kyllä saman tien. Ei siis mitenkään hullumpi ostos, eikä etenkään hullumpi heräteostos. Toki aamusta tulee edelleen jotain virheitä ja joskus se rajaus on miten sattuu, puhumattakaan siitä että se olisi tasainen. Vaan sen takia sitä tuleekin sitten harjoiteltua ahkerammin.

Ohut kärki auttaa tekemään ohuen rajauksen ja pysyyhän tämä ihan hyvin kädessäkin. Monella on varmasti kovempia vaatimuksia kuin itselläni vastaavan tuotteen kanssa, mutta tällä hetkellä tämä on kyllä ehdoton suosikkini.

Onko jollakulla kokemusta Maybellinen Master inkistä mattaversiona?
Hyvää keskiviikkoa!


May the wings of your liner always be even.

Easier said than done I think. But since I have been doing those quite many mornings I seem to have some kind of hold on to at least how my eyes work with that. My latest crush on eyeliners in Maybelline master ink matte, perfect for that everyday use, giving some thin lining to you eyes, as well as being matte, no need to think if you have too shiny yes (thing you need to consider after those firts linings are here to stay). Have you tested this one yet?

Lovely Wednesday!
Seuraa blogiani // Follow my blog:


6 kommenttia:

 1. Itse opettelin tuon taidon vasta muutama vuosi sitten kun löysin täydellisen tuotteen siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä taito osata, vaan vaatii sitä harjoittelua johon harvemmin itselläni ainakaan riittää hermoja.

   Poista
 2. Vaikuttaapa hyvältä, vuosia olen käyttänyt Lorealin eye lineria vaikka nyt onkin käytössä ollut Lancome. .) Kivaa keskiviikkoa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, hinta kun ei ole mikään päätä huimaava onneksi :) Hyvää uutta alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, mullakin on käytössä L'Orelit, ja rajauksia olen tehnyt muutman vuoden ajan:)
  Täytyypä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa. Sudin jo vapaallakin tällä silmiin eloa. Ei jää enää työaamujen laitetumpaan ilmeeseen.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!