25.3.2016

Office outfit - Travel one


Elämä on liian lyhyt tylsille asuille.

Vaan mikä on tylsä vaate? Millainen asukokonaisuus on tylsä? Sellainen jossa on vain muutama väri ja joka on klassisen yksinkertainen? Luulen nimittäin vahvasti, että omalla kohdallani ajat, kun yllä oli jotain muutakin kuin vaatteita, jotka nuorempana luokittelisin tylsäksi ovat hiljalleen ohitse. Tämäkin kokonaisuus, jossa lähdin reissuun kohti Ruotsia, on kovin yksinkertaisen oloinen. Farkut ja tossut, kummissakin on hyvä matkustaa ja olo tuntuu hyvältä pidemmällä ja lyhyemmälläkin lennolla. Neule ja kaulaliina, jotka tuntuvat nekin olevan vakiovarusteita reissuja ajatellen. Siihen päälle vielä kevään kunniaksi trenssi.

Tylsää kuin mitä olisin sanonut vielä 10 vuotta sitten, mutta samalla se on kokonaisuus jossa viihdyn. Aika ajoin jaksan yllättää, jos en muita, niin ainakin itseni, kokonaisuudella jossa on jotain särmää, mutta kovin usein valinta on saman tyyppistä uudelleen ja uudelleen. Vaan voisi kai sanoa, että se on tyyli on löytynyt vaikka se ei kovin muodon mukainen ehkä olisikaan.

Toisaalta näihin perusklassisiin vaatteisiin on todella helppo myös yhdistää vaatteita jotka mahdollisesti ovat vähän erikoisempia. Sellaisia, joita ei välttämättä tule joka päivä pidettyä joilla näihin sitten tarvittaessa saa särmää. Alkaako siis se täydellinen vaatekaappi olemaan kasassa? Ei suinkaan, mutta ainakin suunta on hiljalleen oikea ja omaa makua miellyttävä.

Upeaa perjantaita sekä oikein hyvää Pääsiäistä!

Takki/Coat: Mark's and Spencer // Farkut/Jeans: H&M // Kengät/Shoes: Vagabond
Huivi/Scarf: Mulberry // Vetolaukku/Trolley: Esprit// Laukku/Bag: Longchamp


2 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!