21.3.2016

White hoodie


Upean tyylin salaisuus on kokea olonsa mukavaksi vaatteissa joissa on.
- Ines De La Fressange - 

Viikonloppu tyyli eroaa nykyisin todella paljon siitä, mitä puen arkena päälleni. Hupparit tuntuvat jumittavan pysyvästi vaatekaapissani ja uusin niistä saapui viime viikolla. Aavistuksen suuri, tarkoituksella, ihanan pehmoinen ja tietenkin kokonaan valkoinen versio on Asoksen oman malliston huppari joka ei kyllä hinnalla ollut pilattu missään muodossa. Jos en väärin muista niin hinnaksi siunaantui 25€ ja laatukin tuntuu olevan varsin passeli.

Olen huomannut pukevani paljon rennommat vaatteet päälle viikonloppuna, vaikka ei se viikollakaan nyt mikään tiukka se pukukoodi ole. Voisin laittaa mekkoa ja ties mitä muuta, viihdyn farkuissa, puserossa ja jakussa parhaiten. Uusi jakkukin muuten saapui, siitä myöhemmin. Ehkä huppari-innostus on lähtenyt siitä, että se on vaate johon töissä ei kyllä voi pukeutua. Moneen muuhun kyllä, mutta hupparit ovat jo liiankin rentoja. Toinen valkoinen sopi kuitenkin oikein hyvin kaappiin Hilfigerin seuraksi ja eiköhän tämäkin ole ihan yhtä ahkerassa käytössä, sitä toista kun ei meinannut malttaa pestä kun arkisin tuli pidettyä iltaisin vain sitä. Ainakin käytettyä tulee.

Simppeli kokonaisuus, mutta mainio sellainen kyllä.
Oletteko te huppareiden ystäviä?

Hyvää maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!


The secret of great style is to feel good in what you wear.
- Ines De La Fressange - 

Hoodies seem to be here to stay, at least when it comes to my personal style. Office style for me, is smar casual, so actually quite relaxed, but since I can't wear hoodies at the office I tend to wear them on my freetime even more. This new one came from Asos, on their own brand, last week. Simple white one was just what I wanted, nothing extra on it. How do feel on hoodies? Ever use them?

Great Monday and new week all!


Hupari/Hoodie: Asos // Farkut/Jeans: H&M // Kengät/Shoes: Old


Bloglovin'Blogit.fi, FacebookIndiedaysInstagram, Twitter

4 kommenttia:

 1. Jos voisin päättää, en muuta käyttäiskään kuin huppareita :). Ja vapaa-aikana käytänkin. Kesät talvet.

  Näytät pirteältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Sama se on täällä, joka päivä käytössä kun tilanne sen sallii :)

   Poista
 2. Ei, en käytä hupparia. Kerran elämässäni yhden omistanut. Jokin turhake niskassa - ei ole minua varten. Varsinkin kaulan (ja niskan) alue on oltava avaraa. Siksi en myöskään huiveja käytä. Toisten päällä hupparin kyllä näyttää ihan kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla, mies on ihan samaa lajia, ei mitään ylimääräisiä huppuja ja kaulaliinakin vain kun kylmä, ei suinkaan tyylin vuoksi.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!