16.3.2016

White Spring Coat


Mikään talvi ei kestä ikuisesti, mikään kevät ei jätä tulematta.

Valkoinen ja sininen ovat väreinä vetäneet puoleensa jo pidemmän aikaa. Olen miettinyt ja pohtinut koska niitä valkoisia housuja voisi alkaa pitämään,mutta turvallisinta lienee aloittaa kuitenkin takista. Vaikka lumet ovatkin jo suurimmaksi osaksi teiltä sulaneet niin kyllä minä vaan jotenkin innostuisin ne valkoisten farkkujen lahkeet vielä toistaiseksi rapaamaan. Annetaan siis niiden odottaa edes sinne ensi kuulle saakka. Eilen kuitenkin kaivoin iltapäivästä esille tämän viime syksynä ostetun valkoisen takin ja voi sitä riemua kun en jäätynyt pystyyn. En jäätynyt edes nilkat paljaana. Toki se, että liikkui autolla vaikutti asiaan. Yhtään pidempi matka lyhyemmissä farkuissa nilkat paljaana, niin aivan varmasti olisi jäänyt tuo vaatetus kotiin.

Takki ei silti välttämättä olisi. Sen verran tuulen pitävältä tuo tuntui, että kunnolla alla vaatteita puettuna niin johan sillä tarkenee. Ainakin lyhyemmät matkat. Siitä jännä maa tämä Suomi, että päivällä katselin kollegan ottamaa kuvaa Leviltä, jossa saa lasketella ihan täyttä häkää edelleen ja etelässä kaivetaan jo varovasti trenssejä ja tossuja kaapin pohjalta. Se pitää todeta kyllä, että sen verran jäässä on maa vielä, että kovin pitkää matkaa ei noissakaan tossuissa taiteta. Sen verran hätäinen kuitenkin olen joka kevät, että melkein etuajassa nämä vaatteet esille tuppaan kaivamaan. Niissä sitten mennäänkin pitkälle syksyyn saakka. Villakaulaliinasta toki en ole luopunut vielä, joku roti sentään.

Onko teillä jotain selviä kevätvatteita, joiden päälle pukemista oikein odotatte?
Hyvää keskiviikkoa!


No winter lasts forever, no spring skips it's turn.

White and blue for me are the true spring colours. And since snow seems to faid away, at least here in southern Finland. It't not that war yet, especially in the morning time, but I still took the white spring coat at use. Perfect one for leisuretime this one, trench coat being the one I use at the office. The good old trusted blue one. Have you started to use your spring clothes already?

Lovely Wednesday!

Takki/Coat: Park Lane // Huppari/Hoodie: Tommy Hilfiger // Farkut/ Jeans: H&M //
Kengät/Shoes: Vagabond // Huivi/Scarf: GANT // Laukku/Bag: Longchamp


8 kommenttia:

 1. Mä niin haluisin valkoisen takin, mutten ole uskaltanut ostaa. Tiedän et sotkisin sen alta aikayksikön :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin sotken, ostin silti :D Saa nähdä kauanko kestää.

   Poista
 2. Mä odotan aina sitä, että kaduilta lähtee jää ja saan tennarit jalkaan :D trenssin kaivoin uhkarohkeasti kaapista jo kaksi viikkoa sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole trenssillä vielä tarjennut kuin tämän viikon ajan, himmasin sen verran että jos en saisi sitä perinteista kevätflunssaa tänä vuonna :D

   Poista
 3. Pointsit paljaista nilkoista! ;) Mä oon kauhulla katsellut kun teinit vetää tuolla läpi talven niillä minisukilla ja pillihousuilla niin et nilkat vaan vilikkaa, oon siis mummoutunut selvästi. Skidinä varmana itsekin vetänyt takki auki, napa vilkkuen ja ilman pipoa pakkasella, onnea mulle. :D

  Kyllä tässä jo alkaa kesäkadut kutkutella mielessä, just nähtiin tossa neitien kanssa kaupasta tullessa jo lakaisinkonekin katuja siistimässä hiekasta, jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa kattonu ja miettinyt, että mä tartten kyllä kivemman kelin. No toi oli siinä ja siinä uskalsiko tolleen edes lähteä. Kyllä se kevät sieltä tulee, näemmä piti ottaa sitä vauhtia tuolta talven puolelta ensin :D

   Poista
 4. Ihana takki ja toi huivi tuo takkiin kivaa särmää ja vähän väriä. Hyvä style.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Kokonaan valkoisessa en varmaan edes osaisi, jotain särmää pitää olla, edes sinisenä tuomassa kontrastia ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!