25.4.2016

Blue favourite coat


Liki jokainen näyttää näyttää omaavan vähän enemmän sitä jotain trensisssä.
- Sidney J. Harris - 

Huh mikä viime viikko kuulkaa! Joka ilta oli niin täynnä menoa, että tuntui ettei tunnit riitä edes nukkumiseen saakka. Sama jatkui viikonlopun yli, joskin lauantaina pahemman laatuinen migreenikohtaus pysäytti menin aamupäivästä ja liikkeelle piemästä huoneesta pääsi vasta illan menoihin. Sunnuntaina meno jatkui ja alkuviikosta mennään suunnillen kovaa vauhtia eteenpäin. Viikonloppuna pääsee onneksi vähän hidastamaan tahtia, mutta siihen saakka eteenpäin saa kyllä mennä sen verran vauhdilla, että blogissa käyminen on jäänyt todella vähälle. Muutamat asukuvat ehdittiin kuitenkin ottaman viikolla ja tässäniistä yhdet eli suosikkitakistani on kyse.

Trenssi on takkina mallia, jonka kaivan esille keväällä heti kun kelit sen sallivat ja koko kevään tulee samaa takkia sitten pidettyä. Sama takki eksyy päälle myös syksyn sateilla ennen kuin se on liian vileää päälle pantavaa. Oma luottotakkini on käytössä neljättä kevättä tällä hetkellä ja se on edelleen saman näköinen kuin ostaessa. Muistan kipuilleeni takin hinnan kanssa Mark's & Spencerillä, mutta näin jälkikäteen ajatellen, tämä on ollut kyllä todella mainio ostos ja hinta / laatusuhde on kerrassaan kohdallaan. Siitä mainio takki, että kaiken päälle se vielä ihan oikeasti pitää vettä aika tavalla. Brittikauppa mainosti sen olevan tihkusateen pitävä, aikamoisessa kaatosateessa tämän kanssa on tullut liikuttua.

Millainen on teidän suosikki kevättakkinne?
Upeaa maaantaita ja uutta alkavaa viikkoa!


Almost every man looks more  so in a belted trench coat.
- Sydney J Harris - 

For many springs ins a row, I seem to have picked up this same trench coat. Being some what pricy at the time I bought it, this is fourth spring in a row, with a coat that actually looks the same as it did on a day I got it. All and all a good buy then and being blue, it's not your every day trench coat. Bonus side on this one, this actually holds on quite much water if needed.

Lovely Monday and great new week!

Takki/Coat: Mark's and Spencer
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Vagabond
Huivi/Scarf: Stockman
Laukku/Bag: Longchamp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!