6.4.2016

Casual party outfit


Pieni juhliminen ei koskaan ole ollut pahitteeksi.

Juhlat! Mikä oivallinen (teko)syy päästä käyttämään uusia kenkiä. Mietittyäni pitkään mihin oikein laittaisin uudet kaunottaret jalkaan totesin, että tänä viikonloppunahan on tulossa ystävän syntymäpäiväjuhlat ja mikä olisi parempi kokonaisuus kun uudet kengät muutoin kovin simppelin oloisessa kokonaisuudessa. Kokonaisuudessa jossa katse ohjataan niihin kenkäkaunottariin. Pitihän se kokonaisuus tietenkin testata ja kun kerran testatan niin samalla sitten voi ottaa kuvatkin. Sen verran harvoin erikseen tulee asuja kuvattua, että kerrankos tätäkin kokeilee. Itseasiassa tykästyin tähän shortsikokonaisuuteen sen verran, että harkitsin niiden käyttämistä muutenkin. Ikuisuuden vanhathan ne ovat, mutta ehdottomasti sellaiset, joissa tunnun viihtyvän. Yleensä kun en shortseissa viihdy sitten niin yhtään. Näemmä korkojen kanssa saan minäkin oloni tuntumaan niissä kotoisaksi.

Sitä en vielä tiedä onko tämä se kokonaisuus johon lopulta päädyn, mutta ainakin se on tullut kokeiltua jossain tämä tulee kyllä ylle saada. Sen verran mukavan oloiselta se tuntui päällä. Voisi tästä varmaan tehdä töihinkin sopivan version. Matalamat korot jalkaan ja jakku kokonaisuuteen mukaan. Tilavampi laukku on myös tarpeen jos tätä toimistoon ajattelee. Vai mitä mieltä olette?

Aurinkoista keskiviikkoa!


Little party never hurt anybody.

I was just wondering where to wear these lovely new shoes and then I had the idea: My dear friend is having her birthdayparty this weekend, so why not. New shoes need a bit of a party as well. Casual party with casual outfit as well. Not sure if I'm going to wear this outfit, but at least it felt good on, one of the most important thing for me when thinking on what to wear. What do you think on the outfit?

Lovely Wednesday!

Pusero/Blouse: Primark
Shortsit/Shorts: Old
Vyö/Belt: Longchamp 
Kengät/shoes: Kurt Geiger
Laukku/Bag: Design by Anette A

4 kommenttia:

 1. Erittäin tyylikäs klassinen asu, joka sopii moneen ja nuo kengät ovat todella kauniit. Aurinkoista viikkoa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Niin se menee monessa, ainakin toivottavasti tulee käyttöä.
   Ihanaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Komppaan Tiia. Niinkuin ig:hen jo kommentoin niin tykkään tosi paljon noista kengistä.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!