4.4.2016

Office one with leather


Sano kyllä minihameelle!

Tosin tämä ei taida millään mittapuulla olla minihame. Liki polveen saakka ulottuvana se lasketaan kaiketi jo midin puolelle. En ole ihan varma. Vaan siitä olen varma, että tämä hameen käyttöön ottoa odottelin noin puolisen vuotta. Tilasin sen tovi jos toinekin takaperin JUNAROSEn alesta ja totesin hameen keinonahkaisena olevan auttamattomasti aivan liian joustamaton että mahtuisin siihen. Niin se jäi kaapin perälle kunnes sitä viime viikolla kokeilin, jokohan se mahtuisi. Ja mahtuihan tuo, solahti kauniisti suoraan ylle ja istui siis kuin unelma. Paritin sen valkoisen neuleen kanssa, vähän pehmennystä tyyliin vaikka tämä saa kyllä vielä kaveriin vaikka mitä kivaa, haaveilen jo sifonkipuserosta ja farkkutakista, vielä kun olisi keli jossa selviäisi niin heppoisilla vaatteilla.

Toinen uutuus, ja ihan oikea uutuus eikä kaapin löydös on kuvissa oleva Longchampin laukku. Se on Irlannin reissun aikana ostettu kaunotar, jollaisesta olin jo hetken haaveillut. Ai siis mustatasta cross bodysta? Sullahan on sellainen! No on, mutta tämä on suurempi ja siten kätevämpi kin pienempi. Vähän ehkä selittelyä, mutta hankitty mikä hankitty ja itse ainakin olen todella tyytyväinen ostokseen. Kumpaankin näistä vaikka toisen käyttöä saikin odottaa.

Mitä pidätte kokonaisuudesta? Tai uusista ihanuuksista?
Upeaa maanantaita ja hyvää uutta viikkoa!


Say yes to miniskirt.

Though I think this is a bit too long to be a miniskirt. Midi perhaps? Well what I do know is that it took me 6 months to fit in to it. I got it from JUNAROSE sale months ago but needed to loose some inches to fit to it. Now I do and I could not be more happy.

Lovely Monday and great new week! 

Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger
Hame/Skirt: JUNAROSE
Kengät/Shoes: Deichmann 
Laukku/Bag: Longchamp 


12 kommenttia:

 1. Tykkään! Ihana kokonaisuus ja tuo uusi laukku on tosi ihana!
  Mun pitäis myös opetella käyttämään mun kaapin kaikkia hameita. :D
  Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin vaikeaa se kaikkien kaapin vaatekappaleiden käyttö :D

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. On ihana kokonaisuus, tuollaisen voisin laittaa päälle. Oikein upea olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre <3 Kiva kokonaisuus, vähän särmääkin mukana.

   Poista
 3. Ihana hame! Se on kyllä paras tunne, kun joku vaate joka aiemmin kinnasi mahtuukin täydellisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Hyvin istuva vaate on kyllä aina puhdasta onnea.

   Poista
 4. Juuri viime viikolla sanoin ystävälleni, että miksen opettele pitämään hameita, kun niitä kerran omistan...ja nyt näen kivan hameen ja mieluisan kokonaisuuden ylläsi :-) Heti piti sukeltaa netin syövereihin, josko hametta vielä saisi...
  Olet kyllä upeasti karistanut kiloja pois, ei tekisi pahaa itsellenikään. Kyllä minä vielä jne...

  NtiKoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla niin, että tuota ihan identtistä mallia ei enää ole saatavilla, mutta huomasin sivuilla hyvin vastaavan oloisen mallin kyllä:

   http://junarose.com/juna-rose/skirts/jrkiki-pu-smock-below-knee-fitt-skirt-s/21003936,en_MT,pd.html?dwvar_21003936_colorPattern=21003936_BlackIris&dwvar_21003936_size=L

   Toivottavasti löytyy mieleinen kokonaisuus sinullekin!
   Tsemppiä projektin kanssa, on tässä takapakkiakin otettu useamman kerran, mutta elämää on elettävä ja kilojen tiputtava eletyn elämän mukaisesti. Ei elämää kilojen tahdissa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!