3.4.2016

Outfit with the view


Aseta tavoite, joka saa sinut hyppäämään aamulla samantien sängystä ylös.

Joskus, valitettavan harvoin tosin, sattuu asukuviin sellainen tausta, että sillä asulla ei itseasiassa ole ollenkaan merkitystä. Näin tapahtui tämän varsin tavallisen kokonaisuuden kanssa Irlannissa. Meri ja kalliot antoivat varsin vakuuttavan taustan ja rehellisesti sanottuna, kyllä tuosta hirvitti katsella alas, sen verran jyrkkä oli se jokusen sadan metrin pudotus suoraan Atlanttiin. Kokonaisuus sinällään on mahdollisimman simppeli, sellainen johon matkustessa monesti tukeudun. Farkuissa ja tennareissa on hyvä mennä, villatakki pitää lämpimänä ja tuo ohut puuvillainen huivi on kaikin puolin mainio. Niin silmälasien pyyhkimiseen kuin kaulankin lämmittämiseen. Huvituin tosin itse tajutessaniu, että vein takaisin saarelle neuleen joka oli sieltä kuriirilla lähetetty. Mutta ainakin se piti lämpimänä ja ovathan ne kauniita palmikkoineen päivineen.

Kaikkineen kokonaisuus ei kuitenkaan ole se, jota tuolla tuli ihailtua vaan tuo uskomattoman kaunis maisema. Se on kaikkea sitä, minkä takia olen valmis matkustamaan hyvinkin kauas ja hyvinkin hankaliin paikkoihin. Ei siihen oikeastaan omalla kohdallani tarvita kuin aava meri ja kallio. Juttelin tästä erään ystäväni kanssa taannoin, kunnon tuulessa sitä kokee olevansa varsin elossa. Kokemus, jota vajaaksi useammassa kaupungissa monesti jää, luonto kun osaa kyllä antaa kaikkensa tarpeen vaatiessa. Tai vaikka ei vadittaisikaan.

Leppoisaa sunnuntaita!


Set a goat that makes you jump right out of the bed in the morning.

One of those goals for me is travelling. And every now and then it seems, that tarvelling give the opportunity of taking outfit photos on most lovely places. Sure, just travelling outfit, nothing extra on it. No, I can't think of myself of having actual photoshoot on place like that. But everyday travelling outfit goes as well. Live one here.

Lovely Sunday!

Neule/Knit: Aran Sweter market
Farkut/Jeans: H&M
Huivi/Scarf: Esprit 
Kengät/Shoes: Vagabond 
Reppu/Bag: Haglöfs

2 kommenttia:

  1. Oh my God noita kuvia ja tuota ylintä varsinkin! Nuo maisemat hakevat vertaistaan ja ihana ja mukava on asu myös. Mukavaa päivää Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on sen verran uskomattomat maisemat, että voisi viettää pidemmänkin tovin aikaa :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!