18.4.2016

Theater evening outfit


On taas kevät, kuljen Hakaniemen rantaa...

No ei ihan ihan rantaa, mutta kovin joutuisasti ne askeleet näiden kuvien jälkeen jouduttivat Hämeentiellä kohti Areena teatteria. Eilen kerroinkin Kaktuksen Kukka näytelmästä ja lupasin viime viikolla, että asukuvia on vielä tarjolla, joten tässä niitä tämän muutaman kuvan verran olisi. Selvästi valoa ei ihan vielä illalla vähän ennen seitsemää ole riittävää määrää tarjolla. Aikaisemminkin voisi tietysti kuvata.

Kokonaisuus itsessään on kovin simppeli, mutta kovin mieleinen. Hilfigerin mekko on ollut töissä useammin käytössä kun asukuvissa näkyy ja sen kanssa selvästi meni mallin valinta nappiin, vaikka on kutistunut niin mekko istuu edelleen kauniisti. Paremmin kuin jokunen koko suurempana, mutta ehdottomasti edelleen istuva. Jakku puolestaan on uusi ja eri jakku kuin perjantain versio. Aavistuksen bikeria malliltaan muistuttava jakku on tuotu Irlannista, Mangon versio kylläkin eli mahdollisesti täältäkin saatavilla. Vähän rennompi valkoinen, joka tekee kokonaisuudesta hitusen renomman kuin mitä se ehkä tiukemman asiallisella jakulla olisi. Vaan tiedä häntä, joskus näillekin kokonaisuuksille on todella tarvetta.

Kuvia tosiaan ei ehtinyt ottamaan kuin muutaman, mutta eihän sitä muutamaa enempää tarvita, tärkeintä illassa oli kuitenkin teatteri itsessään eikä suinkaan kokonaisuus jossa esitystä mentiin katsomaan.

Aurinkoista maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!

Mekko/Dress: Tommy Hilfiger
Jakku/Blazer: Mango
Huivi/Scarf: Tommy Hilfiger
Kengät/Shoes: Deichmann
Laukku/Bag: Longchamp

8 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!