16.5.2016

And then there was a leatherjacket


"Aina voi ostaa nahkatakin..."
"Mut mä tartten kesävaatteita..."
"Tulee niitä kesäiltoja kun tarttee nahkatakkia!"

Että miten meni noin niinkun omasta mielestä se kesämekkojen ja paitojen ostoreissu viime viikolla? Juurikin ylläolevan keskustelun tyyppisesti jonka lopputuloksena reissusta jäi käteen ihanan pehmeän nahkainen takki. Kaapissa ei ole yhtään sen enempää kesämekkoja kuin kesäpuseroitakaan, mutta takki on kyllä ollut yllä joka ikinen päivä sen oston jälkeen. Yksi ystävä kysyi jo, onko seuraava ostos sitten pyörä, mutta sellaisen hankinta tuskin on edessä nyt tai ihan lähitulevaisuudessakaan. Takki on riittävän lähellä jo ainakin allekirjoittaneelle.

Samaan kuvaan pääsivät myös H&M:n uudet farkut. Boyfriend malli ei ehkä ole kaikkien paras mahdollinen, mutta nuo ovat niin mahtavan mukavat päällä, että nousivat heti viikonlopun suosikkifarkuiksi. Noita valmiiksi rikkinäisiä ei oikein töihin voi laittaa, mutta vapaalla ne sitten ovat senkin edestä jalassa. Viime kesän kesälaukkyukin tuntuu jumittuneen käteen ja olalle, perus vaatteilla siis mennään. Kuten tähänkin saakka on menty.

Aurnkoista uutta viikkoa ja upeaa maanantaita!


Takki/Jacket: Mango
Pusero/Blouse: Tommy HIlfiger
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Primark
Huivi/Scarf: Tommy Hilfiger
Laukku/Bag: Longcham

8 kommenttia:

 1. Just mun tyylinen asu eli tykkään hirmuisesti 😊 Onko takki oikeaa nahkaa? Täytyykin heti mennä tsekkaan rotsi Mangoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aitoa nahkaa. Taisi olla muutamassakin värissä saatavilla, mutta kyllä musta oli itselle se oikea. Kiitos Tuija :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen asu, tykkään kovasti. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän näköinen takki! Mä luulin ennen et nahkatakki ei oo yhtään mun juttu kunnes ostin omani - nehän on ihan parhaita :D Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulin kunnes ostin ensimmäisen ja hupsan keikkaa tuo oli kolmas :D

   Mahtavaa viikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!