15.5.2016

Outfit next to sea


Sydämeni lepää meren rannalla.

Meren ei tarvitse olla kovin suuri, jotta nauttisin sen hiljaisesta liikkeestä ja suolan tuoksusta. Onneksi lähellä on useampikin ranta, joista tämä Westedin ja Karhusaaren välinen tuli käveltyä jonkin matkaa perjantaina. Ja mikäs siinä kävellessä, purjeveneiden (kisa tai harjoittelu) yhdellä reunalla, leppoisa tuuli kasvoilla, kanadahanhet pään yläpuolella, ne Westendin hulppeat talot vastarannalla ja paras ystävä seurana. Bonuksena vielä vasta postista saapuneet farkut jalassa. Siinä nimittäin kävi niin, että farkut menevät taas allekirjoittaneelta vaihtoon. Joulukuussa tilattujen tilalle täytyi hankkia uusia, ajattelin että kokoa pienempi olisi hyvä tavoite joihin mahtua vaan niin se sitten meni, että ne solahtivat jalkaan varsin mallikkaasti ja ovat tällä hetkellä just eikä melkein. No laiskuuksissani en jaksa palauttaa vaikka se ehkä fiksua olisikin. Toisaalta myös malliston pienin koko sanoi kokotaulukko, joten uusien etsintä on näiden jälkeen edessä. Loppukesästä sitten GAP:ilta viimeistään kannetaan farkkuja enemmän kuin yhdet.

Sama ongelma on alkanut olemaan puseroiden kanssa, hiljalleen pois useampi, viimeksi eilen lensi kierrätykseen sellaisia, joista ns. menin ohitse jossain kohdassa. Täytynee pitää vaatekaapin sisältöä riittävän pienenä, jotta ei unohta omistavansa jotain mallia tai kokoa, ei se kiva ole suoraan kierrätykseenkään antaa. Sen verran laiska olen tässäkin, että kirpparille vieminen ei nyt ole se ratkaisu ihan oman ajanhallinnan kannalta. Kesävaatteita kaappi alkaisi oikeasti kaipaamaan, tiedättekö sellaisia hellejuttuja? Jos siis sellainen kesä sattuisi tulemaan, mutta siitä itseasiassa ihan hauskaa tarinaa luvassa huomenna, joten säästetään se kesävaate juttu huomiselle hymyilyttämään.

Näistä rauhallisista meritunnelmista rentoa sunnuntaita kaikille!


My heart sleeps by the sea.

As it does on these pictures. For me, there is nothing more calming, but the sea. Calm sound of it, smell of salty water. And yes, like in here, the casual outfit that invites you to walk next to it. Had a great day that one, with the company of my best friend. What more can you ask really?

Relaxing Sunday everyone!

Huivi/Scarf: Stockmann
Huppari / Hoodie: Tomy Hilfiger
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Vagabond
Laukku/Bag: Longchamp


Kuvat / Photos: Teemu Salminen

3 kommenttia:

 1. Kiva ja raikas asu ! Vaatteiden kierrättäminen on aika työlästä, se on opettanut tarkoin harkitsemaan ostoksia. Eikö olekin ihanaa kun voi ostaaa pienempiä vaatteita ? Mukavaa sunnuntaita ja treeni- iloa loppukevääseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä puolensa ostaa uusia mutta jossain vaiheessa alkaa lompakko kärsimään jo. Mutta kierrättäminen on kyllä oma juttunsa sekin, työlästähän se on.

   Poista
  2. Onhan siinä puolensa ostaa uusia mutta jossain vaiheessa alkaa lompakko kärsimään jo. Mutta kierrättäminen on kyllä oma juttunsa sekin, työlästähän se on.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!