30.5.2016

Pitsin ja nahan liitto


Elämä on aina hieman parempaa kun kaappi on täynnä pitsiä.

En varsinaisesti ole pitsi ihminen, monesti se on minusta liian hempeän oloista. Kankaassa tapahtuu liikaa omaan makuuni. Silti aina aika ajoin käännän katseeni kauppojen pitsimekkojen puolelle, eikä tämä kevät nyt oikeastaan ollut mikään poikkeus. Tämä mekko sen sijaan oli. Illalla otetut kuvat eivät tee oikeutta sille kuten ne voisivat, mutta pitkä mekko istuu valtavan hyvin ja väsyneenkin mallin päällä se näyttää vielä kohtalaisen hyvältä. Eikä ole ollenkaan liian hempeä, ei ainakaan yhdistettynä nahkatakkiin. Yksistään se muuten on vähän, no ehkä kesämorsian olisi oikea sana, mutta nahan kanssa siitä tulee jo paljon parempi.

KappAhl pääsi yllättämään vaatteillaan, niin moni muukin kauppa viimeaikoina. Vero Modasta ja Vilasta on tullut tehtyä löytöjä, joita varmasti saadaan blogiin ajan kanssa. Halusin kuitenkin aloittaa tästä mekosta, joka keräsi kiitosta ja ihailua koko päivän ajan. Istuuvuus on varmastikin se "juttu" tämän mekon kanssa. Niin toki jokaisen vaatteen kanssa tulisi olla, tässä mekossa se osui kohdalleen ainakin.

Mitä mieltä olette valkoisen pitsin ja mustan nahan liitosta? Moderni klassikko? Uslataako niin edes sanoa.

Upeaa maanantaita!

Mekko/Dress: KappAhl 
Takki/Jacket: Mango
Kengät/Shoes: Deichmann


6 kommenttia:

 1. Ihana mekko. Onko jalassa ballerinat ?
  Salla

  VastaaPoista
 2. Sopii täydellisesti, juurikin ns. kovempi matsku ja pehmeä muodostavat täydellisen liiton. Ihanat kuvatkin!

  Aurinkoa viikkoosi Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö totta, tuo kivaa kontrastia kun on vähän eri materiaaleja ja vielä niin eri värejäkin.

   Aurinkoista viikkoa Tiia!

   Poista
 3. Istuu sulle todella nätisti! Ja on vielä KappAhlista, siellä ei ookkaan hetkeen tullu käytyä kun hetkeen vaikutti ettei mikään istu. Pitää tehä uusintakierros! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) En olisi välttämättä itsekään poikennut mutta mekko oli näyteikkunassa tarjolla ja veti puoleensa. Toivottavasti löytyy mieleisiä vaatteita :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!