11.5.2016

Seaside outfit


Lämmin hiekka ja heikko tuulenvire vievät takaisin lapsuuden päiviin.
- Michelle Held - 

Eilen helli aurinko sen verran hyvin, että yllättäen vapautuneena iltana päätimme suunnata katselemaan keväistä merenrantaa. Tosin työvaatteissa, joten ihan hirveän kauas kaislikkoon ei päässyt. Sen verran kuitenkin, että kuvat sai otettua. Samaisen kevätpäivän kunniaksi kun tuli kaivettua jo viime kevään suosikkimekkoa esille. Vielä huivi kaulassa, ilmankin olisi tarjennut, pitkästä aikaan sen sijaan tuli etsittyä esiin asua piristänyt vyö, joka olikin parisen vuotta kaapissa käyttämättömänä. Onneksi en sentään luopunut siitä.

Balleriinat tuntuvat juurtuneen jalkoihin kiinni siitä saakka kun ne kaapista sai kaivettua, samoin kesäkassi alkaa olemaan sama. Mahtuu evässalaattikin kevyesti mukaan tällä hetkellä. Mekkojakni hiljalleen jälleen. Mekkojen kanssa tosin on perustavanlaatuinen ongelma, että tämä taitaa olla värinsä puolesta se kesäisin. Tummansiniset, harmaat ja mustat työmekot ovat lopulta aika tylsiä kesällä, jotain pirteämpää pitäisi löytää. Vaan kun minä tunnun olevan aika kranttu niiden kanssa. Ei saisi olla kuviota, ainakaan kovin paljon tai ainakaan mitään muuta kuin raitoja. Ehkä palloja. Toisaalta taas hyvä olisi olla hihat, jotta voi toimistossa olla ilman jakkua. Ja vielä kun olisi polvimittainen ja oikean mallinenkin. Haasteellinen ongelma, mutta metsästys jatkuu kyllä, siihen saakka mennään näillä vähemmän kesäisillä väreillä kesämekkojen kanssa.

Hyvää keskiviikkoa!

Mekko/Dress: Esprit
Vyö/Belt: Old
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: Stockmann

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko! En tiedä miksi mulla on jäänyt mekkojen käyttäminen viime aikoina vähiin. Varmaan just siitä syystä, että en ole löytänyt sellaisia itseni näköisiä, jotka olis mukavia päällä, mutta silti riittävän siistejä. Ei ole tosiaan aina niin helppoa :)

  Olet hoikistunut ihan silminnähden, joten hyvä, kun oli vyökin jemmassa :)
  Ja tuo sinivalkoinen laukku näyttää aina vaan yhtä kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaikea löytää sellaisia mekkoja jotka olisi just eikä melkein. Minulle ainakin kun tuntuu olevan vaatimuksia paljon.

   Laukku on kesän suosikki kyllä.

   Poista
 2. Kiva mekko! Kuulostaa niin tutulta tuo mekon hankkimisen vaikeus. Silloin kun varta vasten etsii tai haluaa jotain, ei mieleistä löydy mistään. Mulla parhaat hankinnat ovatkin löytyneet silloin sattumalta. Onnea mekon metsästykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuman kanssa tässä on pakko mennä. Ei se etsimällä koskaan vastaan ole tullut, vaikka yritetty on :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!