25.5.2016

Sinistä vapaalle


Ystävät tekevät hyvistä hetkistä vielä parempia ja vaikeammista helpommin kestettäviä.

Olen viimeaikoina saanut nauttia useampaan otteeseen upeiden ystävieni seurasta enemmänkin. Nähnyt useampaa ja tämä viikko ei ole siitä mikään poikkeus. Instasta saattoikin vilkaista jo viime lauantain mustanpuhuvaa kokonaisuutta, jossa kyse oli siis juhlasta, ei suinkaan ikävämmästä tilaisuudesta vaikka vaatetus olikin kokonaan musta. Samoja ihania ihmisiä on tullut nähtyä ihan eiliseen iltaan saakka, jolloin "tulen hetkeksi kokikselle" vaihtui "oot kuitenkin autolla, tässä puolikas lasi skumppaa" iltaan. Ei sillä, että alkoholi olisi se paras tapa juhlia, mutta välittämisen määrä kun ylipitkän työpäivän jälkeen istahdat alas ja ensimmäisenä saat lasit nenäsi eteen sai kyllä hymyilemään. Eikä edes voi sanoa, että kyseessä olisi kamalan paljon vaikeampi tilanne tällä hetkellä, jokainen tietää mitä työpäivien venyminen tarkoittaa kodin siisteydelle ja muulle elämälle. Se toinen venyy sitten sinunkin edestäsi. Onneksi tilanne on ohi menevää, samaan kahden viikon pätkään vaan tuppasi sattumaan paljon ja kaikkea.

Kesä ei tunnu antavan periksi tahdin hidastamiselle alkuunkaan, joka sinällään ei haittaa. Tänään ja huomenna on vuorossa ystävien näkemistä (tänään mm. valitaan silmälaseja). Viikonloppuna vaihdetaan maisemaa päivän verran toiseen kaupunkiin. Kaikkineen siis kiire, mutta hyvällä tavalla kiire. Omakin aika on ehditty huomioimaan, unohtamatta sitä parisuhdeaikaa. Mitenhän sitä oikein ehtii tätä kaikkea? Huomaa kyllä, että elän aurinkoenergialla.

Se mihin on jäänyt vähemmän aikaa on blogi ja sen lisäksi vaatteiden valinta. Aika samoilla mennään koko ajan. Toisaalta haitanneeko tuo ollenkaan kun on mukavat kokonaisuudet. Farkuissa vaihdettiin kokoa pienempään pari viikkoa sitten jotta ovat istuvat kunnolla. Alkaa olemaan muutenkin vaatteiden uusinta edessä jälleen. Hiljalleen elämän muutoksen kanssa siis edeten. Tahti on viime vuodesta hidastunut, suunta on edelleen kyllä sama, mutta oli odotettavissa että paino ei enää hulahda samalla tavalla alas kuin alkuvaiheessa. Eikä se puolikas skumppalasi silloin tällöin kyllä painon putoamiseen auta. Ilta ystävien kanssa siihen henkiseen jaksamiseen kyllä, ja se edellä mennään edelleen.

Mitä teille kuuluu?
Aurinkoista keskiviikkoa!


Takki/Jacket: Mango
Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: Stockmann

8 kommenttia:

 1. Kiirettä kuuluu tännekin! Kesä on alkanut kiireisenä, mutta kesäloma häämöttää onneksi jo horisontissa. Aurinkoa loppuviikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se loma täälläkin tulee elokuussa, mutta mahtavia juttuja on tässä välissäkin onneksi.

   Aurinkoista viikon jatkoa! <3

   Poista
 2. Kiirettä! Kesällä on NIIN paljon enemmän tekemistä kuin talvella. Tällä viikolla on kodin siivouksetkin hieman lipsuneet...syytän aurinkoisia päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, samoin on meilläkin siivouksessa lipsuttu, mutta kun ei malta kun haluaa vain olla ulkona :)

   Poista
 3. Olet hoikistunut upeasti! Sinullahan on todella kaunis vaatevarasto, joten on ihan pakko kysyä, että meneekö kaikki uusiksi?

  Jos olen oikein ymmärtänyt niin käyt salilla ja olet lähtenyt muuttamaan kehonkoostumusta myös sitä kautta ruokavalion ohella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Vaatevarastoa on uusittu aika urakalla viimeaikoina. Vaatteita on tullut hissukseen ostettua lisää vuoden alusta saakka, onneksi kaapista löytyy myös niitä, jotka aikanaan ovat jääneet pieneksi ettei lompakko kamalasti kärsi. Totuus on kuitenkin se, että kyllä liki kaikki menee uusiksi, mutta ei kerralla vaan hiljalleen. Elämäntapamuutos projekti alkoi puolitoista vuotta sitten ja siihen nähden melkein kaikki on uusittu tai korjautettu oikean kokoiseksi ompelijalla (juhlapuvut lähinnä).

   Salilla pyrin käymään kahdesta kolmeen kertaan viikossa ja kerrasta kahteen siihen reippaalla kävelyllä (lenkkeily ei ole se omin lajini). Ruokavaliossa remppasin sinne enemmän kasviksia ja proteiinia, lyhyitä hiilareita (pasta, peruna, leipä) välttäen. En sano, että tämä ruokavalio sopii kaikille, enkä sitä itsekään orjallisesti noudata. Minulle vehnä ei tee hyvää vaan turvottaa jolloin en voi hyvin, joka oli suurin syy miksi jätin niitä vähemmälle. Ruokavalion muutosta mitattiin myös laajalla verenkuvalla lääkärin toimesta. Projektin alkaessa arvot olivat hyvän rajojen sisällä, vajaa puoli vuotta sitten korjaantuneet erinomaisiin. Sinällään siis se hyvän olon tunne ei ole omalla kohdallani vain sitä, että tuntuu hyvältä vaan halusin lääkärin tähän mukaan jotta saan selvitettyä onko se oma olo oikea vai ei. Ja onko tarve muutoksille vaikka olo sanoisikin toista.

   Kaikkineen ruokavaliosta on sanottava, että juhlassa juhlin. En nirsoile minkään suhteen (jolle en ole allerginen) tai jos joku on ruokaa laittanut, niin tottahan sitä syön vaikka olisikin kermaa ja voita. Annoskoko on pienentynyt kyllä, mutta koen näin olevani paremmin tasapainossa, eikä ole myöskään tarve luopua mistään suuremmin. Kotona ei pahemmin herkkuja ole, mutta ei ole tarvekaan olla. Järki mukana siis olen koittanut edetä.

   Poista
 4. Olet hoikistunut upeasti! Sinullahan on todella kaunis vaatevarasto, joten on ihan pakko kysyä, että meneekö kaikki uusiksi?

  Jos olen oikein ymmärtänyt niin käyt salilla ja olet lähtenyt muuttamaan kehonkoostumusta myös sitä kautta ruokavalion ohella?

  VastaaPoista
 5. There is a chance you're qualified for a complimentary $200 Ikea Gift Card.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!