9.5.2016

Sunday casual and bikeride.


Neljä pyörää liikuttaa kehoa, kaksi pyörää liikuttaa sielua.

Siinä on jotain aivan erityistä, kun ensimmäisen kerran keväällä korviin kantautuu se pyörän ääni. Sen äänen kasvoille nostamassa hymyssä on jotain aivan erityistä, se hymy kertoo kesän alkaneen. Muutama muukin ääni ja tuoksu kertovat kesän alkaneen, mutta pyörät ovat ehkä se vahvin tunne kesästä. Kesästä ja samalla jostain sanoin kuvailemattomasta vapaudesta. Lieneekö sitten Hollywoodin elokuvien aivopesun tuotos moinen vapauteen yhdistäminen, Top Gun on edelleen yksi suosikkielokuvistani, eikä vähiten pyörien (ja hävittäjien!) takia.

Toisaalta samalla jossain takaraivossa itselläni on pelko, siitä että pyörä kaatuu. Monestakin syystä se auto tuntuu turvallisemmalta. Vuosikausiin en pyörän kyytiin noussutkaan, laskin itseasiassa eilen illala, kahteentoista vuoteen. Kunnes eilen lyhyeksi ajaksi, keskustan toiselta laidalta toiselle. Sinne autolle. En voi kieltää, etteikö pyörän kyytiin istuminen olisi saanut aikaan hetkellistä "Apua en pysty" oloa, mutta niin se on, että itsensä on välillä ylitettävä ja tällä kertaa se ylittäminen oli kahden pyörän kyytiin istuminen. Mikäkö olo oli kyydissä? Vauhdin (joka ei kyllä keskustan alueella kovin suuri ollut) rakastajana se nauru kupli vatsan pohjasta saakka. Uudelleen! Ehdottomasti! Liki vuoden takainen päätös pitää edelleen. Yksittäiset hetket ja elämästä nauttiminen ovat edelleen tärkeitä.

Asukokonaisuus itsessään, sunnuntai casual. Takki lähti mukaan vain koska "saatan vaikka palella". No, en palellut, mutta sopihan se toki pyörän kyytiin. Päin vastoin kuin mikään muu kokonaisuudessa. Vaan rento sunnuntai kokonaisuus. H&M:n nämä farkut tuntuvat olevan suosikkini vapaalla päivästä toiseen, valitettetavasti vaan alkavat olemaan liiankin löysät. Positiivinen ongelma ratkaistiin lähinnä tilaamalla eilen illalla uudet, vähän erilaiset, mutta mallina sama. Pusero taas sekin lensi kierrätykseen. Balleriinojakin on saanut ulkoiluttaa ja edessä olisi tällä viikolla eteisen kenkien järjestäminen, jos nostaisi nilkkurit kaappiin odottamaan ja nauttisi näistä kengistä.

Kaikkineen siis mahtava viikonloppu takana. Paljon kaikkea, sitä kesää parhaimmillaan.
Miten teillä meni viikonloppu?

Aurinkoista maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!


Four wheels move the body, two wheels move the soul.

There is that something, when you first hear the sound of bike after long winter. That smile that comes to your face, no matter where you are. When you know that summer has started. That is the smile on these photos, but it was after having a short ride to car with bike. You just can't beat the smile can you? Casual Sunday, short bikeride, what else do you need on summer Sunday?

Lovely Monday and beautiful new week!

Pusero/Blouse: Esprit
Takki/Coat: Forever21
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger
Laukku/Bag: Longchamp

2 kommenttia:

  1. Nuo kengät ovat ihanat! :) Aivan upea viikonloppu oli, niin keli kuin ohjelma. :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!