21.6.2016

Istahdus kalliolle


Anna itsellesi hetki aikaa.

Aika ajoin, sen supertuotteliaisuuden keskellä, on hyvä istahtaa hetkeksi alas. Me istahdimme Kotinörtin kanssa alas töiden jälkeen vuoden pisimpänä päivänä maanantaina. Lämmin kallio meren rannassa soi hetken kiirettömyyden tunteen, kuvien valosta ei kyllä uskoisi, että ne on otettu yhdeksältä illalla. Hetken istahdus, hetken pysähdys antaa kummasti voimia ja jaksamista jälleen uuten viikkoon. Tosin se oma jaksaminen voi tällä hetkellä todella hyvin, suurin töiden tämän hetken stressitekijä poistui viime viikon aikana deadlinen saavuttua. On siis jälleen aikaa itselle ja sille pysähtymiselle enemmänkin. Ja se piti tietenkin aloittaa istumalla alas rannalle, minne sitä muualle minä menisinkään. Meri vetää puoleensa uudelleen ja uudelleen.

Työvaatteissa sinällään ei mitään ihmeellistä ole, valkoinen paita tuolla on alla. Kaikkineen siis perus vaateusta. Aamulla suoritetun salin jälkeen muuten jalan koukussa pitäminen ei ollut mikään maailman helpoin homma. Vähän muutettu ohjelma ja samantien tuntuu ihan uudella tavalla. Vaan niin sen kuuluukin tuntua, keho ei saa tottua liian samanlaiseen ohjelmaan ja pienikin muutos näkyy tuottavan tulosta - ainakin sen osalta, että lihakset kipeytyvät.

Mikä on teidän hetken levähdyspaikkanne?
Aurinkoista tiistaita!

Jakku/Blazer: Esprit
Farkut/Jeans: H&M
Laukku/Bag: Longchamp

8 kommenttia:

 1. Ihaninta on kävellä meren rantaan kun aurinko lämmittää ja istahtaa kalliolle ja katsella merta ja sen elämää. Varsinkin nyt vielä meri ja rannat kuhisee lintuja ja heidän elämää on kiva seurata.

  VastaaPoista
 2. Minun suosikkipaikkani maailmassa on tällä videolla kohdassa 1.28->. Pääsen sinne vain kesällä ja silloin nautin senkin edestä. Vesistö taitaa olla useimman suomalaisen suosikkipaikka :). Tässä linkki
  http://youtu.be/WfcsY8W-UwE Video on mieheni kuvaama Suomussalmella ja siinä on hienoja paikkoja muutenkin, sävellys on myös hänen.
  Mukavaa päivänjatkoa ja juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä vilkaisemassa kun on sopiva hetki, juhannuksena lienee aikaa.

   Hyvää juhannusta!

   Poista
 3. Järven tai meren ranta on yleensä minunkin suosikkipaikkoja rauhoittumiseen. Oman mökin terassilla mieli lepää. Kotona käyn usein pitämässä rauhoittavan hetken parvekkeellamme, josta tuli syksyllä uuden kotimme lempipaikka jo ennen varsinaista muuttoamme. Hyvää loppuviikkoa ja juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranta tuntuu olevan monelle se suosikki paikka.
   hyvää viikonloppua ja juhannusta Sinulle myös!

   Poista
 4. Ihana valo kuvissa! Todellakin pitää osata pysähtyä ja pitäisi itsekin tehdä sitä enemmän. Ehkä eniten tykkään levähtää ihan vaan kotisohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se kultainen tunti, joka tuntui olevan yhdeksältä illalla näin juhannusviikolla. Kotisohva on sekin kyllä hyvä paikka :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!