1.6.2016

Kesän kosmetiikka suosikit


Tehtaassa teemme kosmetiikkaa, myymälöissä myymme toivoa. 
- Charles Revson - 

Tunnustan, hamstraan kosmetiikkaa ennemmän kuin on missään nimessä tarpeen ja kokeilen enemmän kuin innolla kaikkia uusia tuotteita. Siksi ajattelinkin pitkästä aikaa esitellä sitä päivittäistä kosmetiikka-arsenaaliani. Mutta en suinkaan aloittaen meikeistä, vaan sen kaiken pohjasta. Millä hiukset pysyvät kuosissa, millä naama putsataan ja mitä voiteita ja muuta siihen laitetaan. Meikkejäkin ehkä jossain vaiheessa, mutta ensin tämä valtava arsenaali, joita muuten aidosti käytän jos en päivittäin niin ainakin useamman kerran viikossa.

Olen monesti sanonut, että onnea (tai tragediaa, miten sen ottaa) on asua kohtalaisen lähellä Lumenen tehtaanmyymälää ja sen huomaa kyllä tuotteistakin. Etenkin hiusten kanssa tunnun nojaavan kerta toisensa jälkeen Cutrinin tuotteisiin, jotka ovat siis Lumenen nämäkin. Bio+ on jo kauan ollut shamppoovalintani. Tämä pönikkä taitaa olla ne, joista kampaajat pesevät hiuksesi, mutta koska tehtiksestä tämän sai ostettua niin mukaanhan se tarttui. Herkälle päänahalle tarkoitettu kosteuttava shamppoo pitää päänahan kunnossa ja samalla toki tekee sen mitä shamppoon kuuluukin, eli pesee sen tukan.

Hoitoaineissa vaihdoin kesäksi saman sarjan hoitoaineesta White nightsin puolelle jokunen viikko takaperin. Suurimpana syynä tässä hoitoaineessa oleva UVA ja UVB suoja. Hiuksia, kuten sitä ihoakin tulisi suojata ja nyt kun tuota pinoa kosmetiikkaa katselen, niin näemmä unohdin sieltä aurinkovoiteen, jota toki sitäkin laitan tasaisesti. Harjana toimii edelleen tangle teezer, siitä en kyllä luovu. Ainut joka selvittää tukkani kunnolla. Vielä sitten auringonkuivattamaan tukkaan kosteutta ja kiiltoa lisää tuolla Cutrinin Repairism tökötillä jonka levitän latvoihin hiusten pesun jälkeen. Ainakin hiukset tuntuvat sileämmiltä ja parempikuntoisilta, lopullisen tuomion jätän kampaajalle kun sinne seuraavan kerran menen.Putsareissa luotankin sitten ihan kokonaan Lumeneen. Poistan silmämeikin aineella, joka on tarkoitettu vedenkestävän meikin poistoon. Tämä tarkoittaa vähempää hankaamista silmiini, joka näin herkkäsilmäiselle tuntuu sopivan mainiosti. Samaa herkän ihon linjaa noudattaa kasvovesi, monesti myös kasvomaito. Viimeksi kuitenkin tehtiksessä käydessäni törmäsin tähän kosteuttavaan kasvomaitoon joka tuntuu sekin toimivan ihollani hyvin. En näe mitään suurempaa eroa siinä ja herkän ihon tuotteessa, tosin käyttöäkin on takana vasta viikon verran, että ehkä se iho vielä antaa osviittaa. Kosmetologille jätän sitten tuomion tämän kanssa.

Sitten niitä rasvoja ja muita. Doven dödöt ovat olleet suosikkejani jo vuosia. Minulla toimivat ja pitävät kuivattamatta liikoja. Toista kesää putkeen käytössä on Lumenen Arctic aqua päivävoiteena. Naamani tuntuu vaativan geelimäistä voidetta kesällä, ainakin päivällä ja tämä viime kesänä hyväksi havaittu tuote on siis nytkin käytössä. syksystä saakka Elisabeth Ardenin paksumpi voide on ollut yövoiteeni ja se jos mikä naamallani toimii. Ravitsee koko yön ja kun näitä Oslon kentällä oli tarjouksessa, niin ihan heti eivät ole loppumassa kesken.

Uutuutena meikkipussiin on löytynyt Lumenen uutuusseerumi, jonka hankin viikko sitten. Kosmetologilta sain suosituksen kokeilla jotain seerumia ja testi alkoi tästä. Ihoni kaipaa sitä kosteutta, joten pieni lisä sinne voiteen alle puhdistuksen jälkeen lienee ihan paikallaan. Tehosta en oikein osaa vielä sanoa, tuntuu ainakin imeytyvän vauhdilla naamaan.

Koska suojaan sen ihoni aurinkovoiteilla, niin jotenkin sitä väriä olisi kiva saada käsiin ja etenkin vitivalkoisiin koipiin. Useamman vuoden takaa muistin Doven rasvan joka päivittää kevyesti ihoa ja lopputuloksena olenkin siihen tyytyväinen, Antaa sopivasti kevyen värin, ei jätä raitoja kun levittää huolella, mutta ennen kaikkea ei anna niin itsestäänruskettavan väriä vaan sellaisen kevyen päivetyksen. Ovat jalkani edelleen valkoiset, mutta enää ne sentään eivät hohda auringossa ja siihen tällä pyrittiinkin.

Sen aurinkovoiteen lisäksi näemmä kuvista uupuu silmänympärysvoide, jossa Clarinsin kosteuttava on ollut suosikkini.

Tällaisia suosikkeja täällä kesää vasten. Onko joukossa tuttuja tuotteita? Mitkä ovat sinun kesäsuosikkisi?

Mahtavaa keskiviikkoa ja ennenkaikkea Aurinkoista kesäkuun ensimmäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!