27.6.2016

Pitsiä juhannuksena


Jokaisella kesällä on oma tarinansa.

Juhannus aattoon sopi kuin nakutettu pitkä valkoinen pitsimekko. Aavistuksen viileänä päivänä pitkä mekko tarjoili lämpöä samalla kun se kuitenkin oli kesäisen oloinen vielä bolerollakin varustettuna. Ystävien luona takapihalle neljään saakka juhanns päivän puolella vietetty ilta osoittautui hyvksi tavaksi viettää Juhannusta, päivä vietettiin toisten ystävien luona grillaten takapihalla. Keskikesän juhla soljui siis kaupungissa rauhallisesti. Pakko sanoa, että onneksi kaupungissa. Sen verran pahasti reagoin nyt jo hyttysiin joita muutamia eksyi, että mökillä jossa nitä eittämättä olisi ollut useampia olisi olo varmasti ollut tukalampi. Samalla plussana toki kotiin nukkumaan pääseminen.

Mekko on ollut kohtalaisen paljon käytössä, tuntuu toimivan niinä päivinä töissä kun mitään muutakaan päälle pantavaa ei ole. Vielä enemmän varmasti nyt juhannuksen jälkeen kun lomakausi on kunnolla alkanut ja sen mukana palaverien määrä romahtanut. Minä itseasiassa tykkään olla ne viisi viikkoa Juhannuksen jälkeen töisä. Saa tehdä rauhassa hommat omalla tahdilla. Ja jäädä lomalle siinä vaiheessa kun muut tulevat takaisin. Samaan aikaan koko Suomen kanssa lomalla olo ei pahemmin houkuta, etenkin kun iltaisin ja viikonloppuisin ehtii vaikka mitä.

Koska teillä on lomat tiedossa vai joko lomalaitumet kutsuivat Jussina?
Aurinkoista maananaitata ja hyvää uutta viikkoa!

Bolero: Old
Mekko/Dress: KappAhl
Laukku/Bag: Old6 kommenttia:

 1. Kiva kaupunkijuhannus vaihteeksi :) Ja ihastelen edelleen tuota sun mekkoa, se valloittaa joka kerta!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauoungissa on kiva kyllä olla välillä juhannusta. Mekko on kaunis ja olut ahkerassa käytössä kyllä :)

   Poista
 2. Kaupunki juhannus on parasta, just noiden hyttysten takia. Eilen istuin läppärin kanssa sohvalla, ikkuna auki, nyt oikeassa tanteessa todella pahat puremat.

  Asusi on kaunis ja sopii todellakin Suomen suveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Ei hyttysä ja hyvin sitä täälläkin juhannuksensa viettää. Minusta Suomen kesään, etenkin juhannukseen, laitetaan mekko. Liki säästä riippumatta ;)

   Poista
 3. Hyttyset ovat todella ärsyttäviä, mulla onneksi pistoihin auttaa antihistamiini. Ihana mekko!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaa onneksi minullakin, mutta ovat ne silti kyllä ärsyttäviä :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!