13.6.2016

Sini-valkoinen työkokonaisuus


Tummansininen, et koskana näytä siltä että yrittäisit liikaa.

Viime viikko tuntui kiitävän ohitse todella nopealla tahdilla. Sen verran pitkiä päiviä takana, että nukkumisellekaan ei oikein jäänyt aikaa. Toisaalta viikko oli kaikin puolin tuottelias ja antoisa, viikonloppuna puolestaan pääsi todella hyvin irti arjesta. Tällä hetkellä itselläni riittää ihmeellisen paljon virtaa, eikä kaikkein vähiten sen takia, että valoa riittää läpi yön. Siinä missä kuuden kuukauden päästä olen väsynyt ja haluan nukkua sen kahdeksan tuntia joka yö, niin tämä on se kolikon kääntöpuoli kun valo tuo kesällä jaksamista aivan eri tavalla. Eikä se toki ole valittamisen aihe, ihanaa että on valoa, ihanaa että on kesä.

Huomaan kyllä olevani todella paljon aktiivisempi kesällä ja jaksan vaikka kuinka. Ainut mitä en meinaa jaksaa kesällä on salilla käynti. Käyn siellä toki sen kahdesta kolmeen kertaan viikossa silti, mutta siinä missä talvella siellä jaksoi hioa sentunnista puoleentoista joka kerta, niin kesällä tuntuu, että kolme varttia on hyvä aika käydä. Tämä tarkoittaa käytännössä vähän lyhyempiä taukoja sarjojen välissä, mahdollisesti eristävien lihasten vähemmän hiomista. Tasapainona sitten käynkin lenkillä paljon mielummin kuin talvella. Viime viikolla tosin yksi salikerroista korvaantui ystävän muutolla, mutta kyllä siinä sitä mavea saikin tehdä sitten pari tuntia, että ehkä se kaksi kertaa noin muuten riitti. Mutta vaihtelu tekee kehollekin hyvää treenissä, koko ajan saman tekeminen ei lopulta kuitenkaan tuota tulosta.

Tulosta alkaa jälleen näkymään farkuissa. Alan olemaan pulassa tämän kanssa kohta. En ihan vielä. Kuvassa olevat H&M:n farkut on ostettu toukokuussa ja päätinkin, että niillä mennään nyt sinne alokuuhun ja Irlantiin saakka. Sen jälkeen käyn sovittamassa GAP:illa riittävän määrän eri malleja ja kokoja, myös niitä jotka saa EU-verkkokaupasta ja kannan sieltä nämä. Kyllä housut vyöllä kuitenkin ylhäällä pysyvät. Muutoinhan kokonaisuuden vaatteet ovat kaikki vanhoja, mutta säännöllisessä käytössä edelleen. Perus omaa tyyliä.

Aurinkoista maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!


Jakku/Blazer: Esprit
Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Deichmann
Huivi/Scarf: Tommy Hilfiger
Laukku/Bag: Longchamp

12 kommenttia:

 1. Sama juttu mulla- kesällä treenit eivät maistu oikein salilla! :( Olenkin nostanut oman kuntopyöräni parvekkeelle, ja siellä aika kuluu oikein mukavasti pyörää polkien. :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, tulee samalla oltua ulkona :) Salilla tekee tehokkaammin tällä hetkellä, pääsee jatkamaan muuta. Talvella on aikaa hioa.

   Poista
 2. Joko teillä on matka bookattu? :) Itsellä on myös loma elokuussa ja kylläpä odottavan aika tuntuu pitkältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Elokuun ensimmäisellä viikolla lähtö. Itse nautin heinäkuun yleensä Suomessa :)

   Poista
  2. Ihanaa! Kutsuuko länsirannikko? Galway <3

   Poista
 3. Toi tummansininen-juttu on kyllä ihan totta! En oo varmaan ikinä tavannut ketään kelle väri ei sopisi, ja se on kyllä varmaan oma lempivärini valkoisen ohella. Näyttää aina hyvältä ja raikkaalta, mutta tarvittaessa myös viralliselta. Sopii varsinkin meille blondeille tosi hyvin, näyttää ihanalta sun hiuksia vasten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis väri ja sopii etenkin vaalealle todella hyvin. Toimii juurikin tuon valkoisen kanssa monessa menossa.

   Poista
 4. Oletpa hoikistunut hirveästi! Näytät todella hyvältä. Ei sillä, olet näyttänyt ennenkin :) Mutta kova työ näkyy. Kaunis asukin, tyylikäs ja raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Eveliina! <3 Elämäntapamuutos on kyllä alkanut näkymään ihan toden teolla vaatekaapin sisöllössä myös, uskallusta ja halua pukeutuakin eri tavalla.

   Poista
 5. Näytätpä hyvältä kuvissa! :) Tummansininen sopii tilaisuuteen kun tilaisuuteen!

  Me lähdetään perjantaina viikoksi Irlantiin! Kiitos siis Irlannin postauksista, niistä on ollut apua reissua suunniteltaessa :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!