1.7.2016

Merkkiuskollisuuttako?


Ihana aurinko ja ihana heinäkuu!

Paitsi siinä kohdassa kun puolihuolimattomasti keskipäivän auringossa ottaa valokuvia ja toteaa kotona, että suurin osa on kauttaaltaan valkoisia. Jos vaikka ensi kerralla ei seisoisi ihan suorassa auringonpaisteessa. Noh, oppia ikä kaikki, ehkä sen nyt taas muistaa. Tämmöisiä aurinko-ongelmia kun on Suomessa aika harvoin. Tämäkin kuva on aika pahasti palanut, mutta olisitte nähneet ne loput. Tällä mennään siis, maailman yksinkertaisin kokonaisuus hameessa, hupparissa ja baltsuissa. Mukavaa ja rentoa.

Vaan katsoessani vaatteita totesin niiden kaikkien olevan samaa merkkiä, joka saikin sitten pohtimaan merkkiuskollisuutta. Huomaan vaatekaappiinni tuppaavan yhä enemmän ja enemmän tiettyjen merkkien vaatteita. Hilfigerin ja Espritin rinnalle alkaa nousemaan H&M:ää ja Bestsellerin (VeroModa, Vila ja Junarose) vaatteita tasaista tahtia. Ulkomailta tunnun tilaavaan aina Asokselta (sieltä nytkin aletilausta odotellessa). Vaikka kuinka koitan käydä muissa kaupoissa, niin hyvin yksittäisiin vaatteisiin ne jäävät.

En silti välttämättä koe olevani merkkiuskollinen. En osta näitä vain siksi, että kyseessä olisi juuri tämä merkki. Mielellään jos koko vaatteen merkki ei näy mihinkään niin vielä parempi. Ennen kaikkea laadukas ja istuva vaate siis. Mutta entä jos tietyltä merkitä tuntuu aina saavan sen tasaisen hyvän laatuisen vaatteen? Meneekö se silloin merkkiuskollisuuden puolelle? Tämänkin kokonaisuuden päästä varpaisiin Hilfigerin vaatteisiin pukeutuminen jothuu siitä, että ko merkin vaatteet toimivat itselläni ja laatu tuntuu kestävän ainakin omassa käytössä lukuisien pesujen jälkeen.

Missä menee se merkkisukollisuuden raja?
Onko sinun kaappisi täynnä eri valmistajien vaatteita, vai onko tilanne sama, että siellä onkin muutamaa merkkiä?

Aurinkoista perjantaita ja ihanaa alkavaa viikonloppua!

P.S. Jotta ei menisi niin tylsäksi postaus, niin alla kuvaa juhannuksen kameralla leikkimisellä ystävän kukkapenkistä. Siitä kamerasta kyllä tulossa vielä tekstiä, Instaa seuraavat osaavat jo varmasti arvata, että uusi rakkaus on sillä saralla löytynyt.


9 kommenttia:

 1. Enpä ole merkkiuskollinen...löytyy vähän sitä sun tätä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mmmh oonkohan merkkiuskollinen..? Ei mulla varmaan oo mitään yhtä tiettyä, ehkä erilaisissa tilanteissa kyllä oon. Esim. Ulkoilukävelyyn Niket, juhliin Minna Parikka. Mutta nykyisin katson paljon tuotteen materiaalia, olen ehkä materiaaliuskollinen. Villa, silkki ja nahka yms ovat aina ihania päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiaali on kyllä se, joka ratkaisee hyvin pitkälle täälläkin. Aika harvoin keinokuitua tulee enää päälle laitettua. Se vaihe saa jäädä sinne viime vuosituhannelle :)

   Poista
 3. Hei toivottavasti ette lennä matkalle Norwegianilla - Suomesta ja Suomeen on peruttu nyt kymmeniä lentoja varsinkin viime viikkoina. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silläpä juuri menemme. Finnairin liput olisivat maksaneet 400€ enemmän nini ei siinä paljon kotimaista suosita :/

   Poista
  2. Meillä taisi käydä tuuri, meidän liput viikon päästä Finnairilla Dubliniin oli yht. 415€ kahden hengen menopaluu.

   Poista
 4. No enpä juuri voi merkkiuskollisuudella kehuskella - niin on vaatekaapin sisältö kuin kotikin: sitä sun tätä - ja sekin sotkussa;)
  Ihanaa lomaa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. No mutta sitä sun tätä tuo kyllä vaihtelua. Lopulta tietty merkki tekee aina sen merkin näköisiä vaatteita. Pidemmän päälle se ei tuo vaihtelua.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!