27.7.2016

Simppeli arkikokonaisuus


Siniset farkut, valkoinen pusero - kaikki perusosat kohdallaan.

Joskus sitä ei asuihin kaipaakaan mitään muuta kuin noita perusosia. Sitten on niitä päiviä, kuten maanantaina, kun siihen kokonaisuuteen ei oikeastana kaipaa yhtään mitään muuta: Tottakai laukulle ja kengille on tarve, mutta jostain syystä heinäkuussa minimalistinen pukeutuminen on nostanut päätään enemmän kuin aikaisemmin. Lämmin keli vaikuttaa tähän osaltaan, osaltaan ovat vaan niin älyttömän helppo vaate, ei ole oikeastit tarve miettiä onko jollekin muulle tarvetta. Tämä farkkutyttö kun pitää niitä housuja kesälläkin ilman mitään ongelmaa, jos on kuuma niin silloinhan on kuuma.

Tämä viikko olisi vielä töitä, tarkalleen kaksi päivää kun perjantaina jo karkaan loman puolelle. Kolmen viikon loma odottaa edessä sen jälkeen. Loma alkaa rytinällä: Ropeconilla aloitetaan, loma jatkuu Irlannin reissulla ja sen jälkeen suunnistammekin perinteiselle kavereiden mökkireissulle Savon sydämmeen. Viimeisellä viikolla voikin sitten hengähtää hetken, vaan eiköhän siihenkin sitä ohjelmaa tule laitettua, itseni tuntien paikallani en osaa pysyä kuitenkaan.

Miten heinäkuun loppu on siellä sujunut?
Aurinkoista keskiviikkoa!

Pusero/Blouse: Penneys (Primark)
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Deichmann
Laukku/Bag: Sirui  


10 kommenttia:

 1. Perusasit on parhaita. Kesä on mennyt aika simppelisti pukeutuen, mekkoja olen yrittänyt kyllä käyttää.

  Täällä valmistaudutaan töihin :) Ihanaa lomaa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä antaa jotenkin enemmän periksi niille simppeleille kokonaisuuksille kun talvella sitä tuntuu punkevan niitä kerroksia vaan lisää ja lisää :)

   Poista
 2. Kivan mallinen pusero ja mukavan simppeli asu. Ihanan kuuloinen loma sulla tiedossa. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusero on ollut kesän suosikkeja kyllä töissä, niin helppo yhdistää :)

   Poista
 3. Perfect "chic & casual look", my dearest! A few day ago I've published a similar look consisting of denim & white blouse :-) ... - Ganz liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  collected by Katja - Austrian fashion & travel blog

  VastaaPoista
 4. Näytät jotenkin tosi simpsakalta mimmiltä kuvissa. En tiedä onko sulla ollut joku hoikistumisprojekti meneillään, mutta noissa kuvissa ainakin näytät todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Enemmän elämänmuutosprojekti, jossa on kyllä tullut hoikistuttua siinä samalla, sitä en kiellä. Ennen kaikkea kuitenkin voitua itse paremmin.

   Poista
 5. Tykkään kyllä hurjasti sun blogistasi! Otan oppia sinulta omaankin pukeutumiseeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mahtavaa jos blogin kautta voi antaa inspiraatiota :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!