24.8.2016

Punainen sadetakki


Sateinen päivä on kuin lahja niille jotka lukevat.

Sateinen päivä on monesti se päivä, kun meilläkin tartutaan kirjaan ja vain luetaan ja luetaan. Ainakin jos on vapaata. Monesti vaan vettä tulee silloinkin kun jonnekin on mentävä ja sen takia on hyvä olla olemassa myös sadetakki. Itselläni näitä sadetakiksi kelpaavia trenssejä on kaksin kappalein joista tämä punainen on saanut olla todella kauan kaapissa. Monta vuotta se oli liian pieni, vieläkään se ei istu kuten se voisi istua, mutta siihen suuntaan ollaan menossa. Toisaalta punainen värina väärii myös vähän taas totuttelua, joten hiljalleen kohti sitä punaista siis, takin voimalla.

Pariksi tähän kokonaisuuteen varmaankin juuri siksi valikoitui hyvin simppeliä ja turvallistakin sinistä ja valkoista, mielellään vielä kaiken varalle tummaa sinistä, jotta takin kanssa kokonaisuus ei olisi liian silmille hyökkäävä. Onhan se punainen takki... no, se on punainen. Pitkän aikaa välttelin punaista värinä, liian kirkas. Mutta hiljalleen se on palaamassa vaattevalikoimaan jälleen. Tai siis kaivan ne vanhat esille, en minä niitä mihinkään pois ole laittanut. Uskoin sen punaisen kauden tulevan takaisin vielä. Onneksi uskoin, olisi muuten kalliita ostoksia taas edessä

Millainen teidän sadettakkitilanteenne on? Vai mennäänkö sateenvarjojen varassa? Vai kenties sellaisialla kunnollisilla sadetakeilla, eihän trenssit mitään kunnon myrskyä toki pidä.

Hyvää keskiviikkoa!

Takki: Halonen (vanha) 
Huivi: Esprit
Neule: GANT
Hame: YourFACE
Kengät: Tommy Hilfiger
Laukku: Longchamp


2 kommenttia:

 1. Tein pari viikkoa sitten yhden parhaista ostoksistani ikinä; ostin vihdoin ihan oikean sadetakin, joka ihan oikeasti pitää vettä ja on vielä pirteän punainenkin. <3 On muuten tullut käyttöön jo melko useasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen ihan oikea sadetakki olisi kyllä varmasti tarpeen sekin. Nämä Brittien tekemät trenssit tosin kestävät aika hyvin kaiken, paitsi suihkussa seisomisen, niin jäänyt siksi vielä harkintaan.

   Ja kyllä niitä käyttää saa, hyvinkin usein jo kesällä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!