9.10.2016

Viikon kuulumiset


Pilvisenäkin päivänä aurinko paistaa jossain.

Tämä viikko on ollut sillä hyvällä tavalla kiireinen. Töissä on tullut tehtyä paljon juttuja ja siellä onkin tullut oltua vähän tavallista pidempää päivää. Se tulee tasoitettua alkavan ja sitä seuraavan viikon aikana joten sinällään pitkät päivät eivät ole ongelma. Toisaalta olen myös onnekas ja aidosti pidän myös työstäni ja se haastaa aivojani juuri sopivalla tavalla ja haasteita on annettu hyvissä määrin lisää tasaisesti.

Viikolla on myös tullut liikuttaa joka päivä. Salilla käytyä muutaman kerran ja yhden reippaamaan kotijumpan lisäksi on tullut ulkoiltua ja etenkin pururata on tullut koluttua hyvin. Huomaa tosin kehon tottuvan hyvin tiettyihin nousuihin, lienee siis paikallaan kiertää se eri suuntaan tässä ensi viikon aikana ettei pääse tottumaan liikaa. Aurinko on suosinut kyllä ulkoliikkumista urakalla, aurinkoa on tullut tankattua hyvin myös. Kohtahan sille mollukalle saa jo sanoa heihei.


Yllättävän vähän menoja sisältänyt viikko sisälsi maanantaina uuden auton oston. Ei mitään jännittävää tosin, ns ihan perus Fordi, mutta toki sellaisessa ei ole mitään vikaa. Uusi auto oli varsin tarpeen ja kun mies onneksi jotain niistä autoista ymmärtää niin minähän olin lähinnä vain mukana.

Muutoin olen nähnyt ystäviä paljon ja viettänyt aikaa myös heidän kanssaan liikkuen joka sekin on tervetullutta. Samoinon tullut pelattua erinäisiä lautapelejä viikonlopun aikana eli varsin rauhallisissa merkeissä mennyt Tämä viikko.


Rauhallinen viikko olikin tervetullut tähän väliin. Seuraava viikko onkin sitten tiukemmalla aikataululla varustettu. Sen verran tiukalla aikataululla että totesin liikuntojen menevän aamuille. Niinpä lauantaina tehtiinkin ruokaa valmiiksi viikolle ja selvittelin samalla uimahallin aukioloaikoja. Puoli 7 aamulla ei ole kyllä suosikkiaikani liikkua mutta liikkumalla jaksaa. Perjantaina onkin edessä reissu Baltiaan josta palaan vasta maanantaina. Eikä se edes ole viikon ainut reissu vaan edessä on myös Ruotsiin ja takaisiin lennähdys keskiviikkona. Baltia ja pieni pako arjesta tulee myös tarpeeseen.

Kaikkineen siis mahtava viikko takana ja upea viikko myös edessä. Hyvällä tavalla kiirettä ja aikaa liikkumiselle on onneksi jäänyt myös.

Millainen viikko sinulla on ollut?
Aurinkoista sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa tulin vierailulle. Olen seurannut sinua kyllä eri kanavissa, mutta kun olen itse muuttanut osoitetta, eikä ole enää lukijaluetteloa, niin jää välistä tulematta blogeihin. Olet kyllä hoikistunut ihan silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Tervetuloa :) Kyllä sitä vaatekokoa on tullut pudotettua, vielä matkaa jonkin verran jäljellä :)

   Poista
 2. Hei ja mukavaa viikon alkua!
  Auringosta saa sitä energiaa, minä olen aurinkoihminen, jos niin voi sanoa.. Mutta joskus on kiva kun sataa eikä tarvitse lähetä mihinkään, voi rauhassa kotoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aurinko vaan antaa kummasti energiaa. Tulee tankattua niin kauan kuin mahdollista.

   Poista
 3. Viikot on nykyään aika kiireisiä ja touhua riittää aamusta iltaan. Välillä tuo määrä meinaa tuntua liialta, mutta kun muistaa minkä eteen sitä painaa niin se aina palkitsee :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, tulee palata sinne alkuun ja muistaa miksi aloitti ja mikä kiitos lopussa odottaa. Auttaa kummasti jaksamaan myös niinä päivinä kun muuten ei jaksaisi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!