14.12.2016

Barcelona


Matkustaminen - Ensin se jättää sinut sanattomaksi, sitten se tekee sinusta tarinankertojan.

Kävimme Kotinörtin kanssa nauttimassa auringosta Barcelonassa viime viikolla. Itsenäisyyspäivän ympärille sijoitettu loma antoi kolme kokonaista ja kaksi puolikasta upean aurinkoista päivää jonka aikana ehdittiin pakollisten nähtävyyksien ohella kiertämään niin outletkylää kuin nauttimaan rannasta ja maisemista. Itse nautin eniten kukkulalle kiipeämisen ohella rannasta. Välimeri on kaunis ja aurinko helli koko reissun ajan vaikka tuulta piisasi sitten samalla kuin aurinkoakin.

En ole aikaisemmin Barcelonassa käynyt, joten aika perus turistijuttuja tuli koettua vaan senhän takia kaupunkeihin matkustetaan, että näkee ja kokee asioita. Olkoonkin että ovat vanhat kunnon ho on hop off bussit joilla kiertää ja kuulee nähtävyyksien ohella historiaa. Loppu aika tulikin sitten käveltyä niin paljon, että aktiivisuusranneke tuntui sekoavan välillä. Tärkeintä lieni kuitenkin se yhdessä vietetty aika miehen kanssa.

Alla muutama suosikkikuvani reissusta. Instassa muutamia enemmän.
Oletko käynyt Barcelonassa? Mikä on suosikkikohteesi matkustaa?
Upeaa viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Kivat säät ovat sattuneet lomallenne :)
  Olen käynyt Barcelonassa muutaman kerran. Se on kiva kaupunki ja erityisesti tykkään Gaudin erikoisesta arkkitehtuurista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin osuivat kyllä, oikea luksuskeli kaikin puolin. Gaudin suunnittelemat talot olivat kyllä kokemus ja näkemisen arvoisia :)

   Poista
 2. Itse kävin reilu vuosi sitten Barcelonassa ja kyllä se kaupunki oli yhdellä reissulla nähty - ei kuulu omiin lemppareihin, mutta olihan sekin kaupunki upea kokea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kaupungit menevät näihin eivät omia lemppareita. Luulen, että minulla vaikutti mahtava keli ja meri siihen, että saatan mennä uudelleen, mutta mikään välitön hinku palata takaisin ei kyllä tullut :)

   Poista
 3. Olen käynyt kahesti. Gaudit on ihan kivat, Sagrada Familia aivan upea ja Camp Noun Barçan peli elämys sekin. Suosikkikohdetta on vaikea sanoa, Budapest oli todella positiivinen yllätys. Olen matkaaja, joka vaihtaa kohdetta, Mallorcalla olen käynyt kolmesti ja Pariisissa monta kertaa. Molemmista tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta vaihtaminen on hienoa, joihinkin palaa useammin takaisin kuin toisiin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!