20.12.2016

Viime viikon pyöritys


Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin liian kiireinen, jos haluat jotain, teet sille aikaa. 

Viime viikko niitä viikkoja, joita meistä jokaisella varmasti aika ajoin on. Niitä viikkoja kun koittaa vaan mennä eteenpäin ja saada kaikki sillä viikolla olevat asiat hoidettua. Niitä viikkoja, kun suurin osa asioista kaatuu samalle viikolle ja tekemistä on oikeastaan enemmän kuin mihin olisi lopulta aikaa. Kun sitä tekee aikaa juuri niille asioile, joista saa eniten voimia pakollisten asioiden suorittamiseen. Kaksi päivää töiden takia reissusa ei oikeastaan helpota ollenkaan tilannetta kun on muutenkin kiire. Toki siellä saa paljon aikaan ja hyvät naurutkin työkaverin kanssa siitä, että matkustuslookki on kohtalaisen samanlainen. Plussana toki sillä reissulla sai nukuttua kunnon yöunet, kiitos 04:00 herätyksen niin uni tuli todella nopeasti illalla. Eikä siitä treenistäkään tullut sitten oikeastaan tingittyä.

Sen sijaan vaikkapa asukuvista oli aivan turha edes haaveilla. Ainoat asuun viittaavatkaan kuvat ovat siis nuo meidän reissun matkustuskuvat ja ensimmäinen kuva eli perus mustaa toppatakkia ja Mulberryn suosikkihuivia. Perusvaatetuksella mentiin noin muuten, siis farkuissa, t-paidalla ja jakulla. Päivästä vaihdellen joko mustalla tai harmaalla. Ei kovinkaan mielikuvituksellista, mutta moiselle ei oikeastaan ollut aikaa. Mielikuvistukselle siis.

Yhdistettynä vielä viikonloppu täynnä menoa ja tekemistä, niin aikaa riitti juuri ja juuri treenaamiselle (josta siis en vieläkään osaa oikeastaan tinkiä).


Tällä viikolla se sitten iski maanantaina päin näköä, se todellisuus, että joulu on siis tänä viikonloppuna. Se tarkoittaa massiivista siivoamista vieraiden saapuessa joulupäivänä, toki myös jääkaapin täyttämistä sitä varten. On tunnustettava, että meillä on kertakaikkisesti ei yhtään joulukoristetta edillä edes tällä hetkellä. Lahjat tilasin marraskuussa ja niitä on haettu pitkin joulukuuta postista. En sinällään vastusta joulua, pidän siitä, mutta joulun tunnelma on jäänyt kyllä aika pitkälle tänä vuonna kaikkien muiden kiireiden jalkoihin. Eiköhän se sieltä kuitenkin hiljalleen jossain kohdassa tule sekin.

Kuvat kertovat omaa karua saldoaan siitä, miten viime viikko todellisuudessa kului, muutaman hassun kuvan voimin on tämäkin postaus mentävä. Vana hiljalleen se kiire hellittää, aattoaamuna viimeistään ellei aikaisemmin. Hiljentyminen ja rauhoittuminen tulee hyvään saumaan kyllä, vaikkakin sitten vain kolme päivää. Tosin päätöksellä tänä vuonna liikkua mahdollisimman vähän pois kotoa. Tähän päälle jos vielä yhdistäisi järjettömän ajamisen paikasta toiseen niin hulluksihan sitä tulisi vielä.

Sain jotain kuitenkin tässä tällä viikolla tehtyä, jota olen lykännyt hyvän aikaa. Kävin lounaalla maanantaina silmälääkärissä ja vaikka näkö ei ole pahemmin muuttunut, niin uudet lasit on laitettu tilaukseen. Edelliset kestivät kiitettävät neljä vuotta, mutta aika hitusen uusiutua. Tosin hengettömät ne uudetkin ovat, sen verran hyvin tässä mallissa on tullut viihdyttyä.

Miten teillä on sujunut joulunalus aika?
Mahtavaa jouluviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!