6.12.2016

Yksinkertaisuuden kauneus


Omista vähemmän, tee enemmän.

Olen huomannut vaatemakuni muuttuneen hiljalleen. Kenenpä toki ei olisi? Omalla kohdallani se muutos on tapahtunut suuntaan jossa puen aina vain yksinkertaisempia vaatteita päälleni. Mekon kuvt on otettu jo lokakuussa, olivat uinuneet muistikortilla siitä saakka. Yksinkertaisuudessaan kaunis mekko jonka juttu ovat hihat. Kovin paljon korujakaan en sen kanssa halua pitää, pitkät korvikset koristavat kokonaisuutta hyvin ja muuta ei sitten oikeastaan ollutkaan. Rannerekoru joka on ollut kädessä siitä saakka kun sen kesällä sain. Mekko on alunperin ostettu keväällä, se on on niitä ostoksia, jonka tein ja joka jäi kaappiin odottamaan vain parempaa aikaa, sitä hetkeä jolloin pitää sitä. Kun sellainen sitten tuli lokakuussa niin olihan se ilo kaivaa kaapista toimiva ja istuva vaate.

Mekko kuvastaa oikeastaan sitä, miten pääosin valitsen vaatteeni nykyään: Yksinkertaista, mutta tulisi olla joku juttu. Tässä tapauksessa hihat ovat se juttu jonka takia mekko ei kovin paljon muuta seurakseen saanutkaan. Mitä sitä koruilla sotkemaan. Viisikin vuotta sitten olisin varmasti mallannut siihen niin korua, vyöt kuin jotain muutakin koristetta, nykyisin alan taipumaan enemmän ja enemmän minimalismin puolelle. Tai käytännöllisyyden, ihan miten tätä haluaa ajatella.

Harkitsin hetken, jos toisenkin, kuvien julkaisua, näyttäähän tuo vihreä tausta tähän aikaan vuodesta jo väärältä, mutta toisaalta, mihinkäs ne juhlavaatteet siitä muuttuisivat. Tämä tosin olisi niihin tämän illan kuvatuimpiin juhliin etiketin mukaan liian lyhyet. Täällä, kuten niin monessa muussakin kodissa varmasti ne katsotaan ruudun välityksellä.

rauhallista itsenäisyyspäivää!

Mekko: Veromoda // Kengät: Deichmann

6 kommenttia:

 1. Hyvä motto ja aivan ihana mekko! Voisin pukea sen päälleni ihan just tältä istumalta <3.

  Eikähän vihreä tausta näytä yhtään kummalliselta. Täällä on samanlainen näkymä, jos katsoo ikkunasta ulos. Tai siis jos olisi katsonut päivällä... Nyt on taas jo ihan mustaa, mutta eilen tosiaan suli sekin vähä lumi, joka ehti olla maassa vain hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä kaunis, simppeli ja kaikin puolin sellainen jota haluankin pitää päälläni.

   Omiin silmiin tausta vihreä vähän ottaa, kun ei noin vihreä se piha enää ole ;)

   Poista
 2. Onpa ihana mekko, juuri mun makuuni. Yksinkertainen on kaunista!!
  Ja vihreä tausta on just hyvä, monihan lukee varmaan sinun blogia myös muualta kuin talvisesta Suomesta.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre. Se on kyllä simppeli, hihat ovat kiva lisä.
   Kivaa viikon jatkoa!

   Poista
 3. Että osaakin olla kaunis mekko,vaude,ja kantaja kantaa sen kauniisti!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!